NOKIA 5800 Alıcam yardım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ali174

Üye
    Konu Sahibi
NOKIA 5800 Alıcam yardım.
Merhabalar, Nokıa 5800 almaya karar verdim yanlız kafama takılan sorular var. Yanıtlarsanız sevinirim.

1-Telefona rahat program yükleyip kullanabilirmiyim.
2-Wi-Fi iyi çalışıyormu
3-İnternette video izleyebilirmiyim.
4-2. el fiyatı nedir. 2. el tavsiye edermisiniz?
5-Dokunmatiği iyi çalışıyormu bir zaman sonra sorun oluyor mu?

ali174

Üye
    Konu Sahibi
Yok kardeşim saol ben burda 2. el telefon aramıyorum. Sorularımı yanıt arıyorum. :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Merhabalar, Nokıa 5800 almaya karar verdim yanlız kafama takılan sorular var. Yanıtlarsanız sevinirim.
1-Telefona rahat program yükleyip kullanabilirmiyim.
2-Wi-Fi iyi çalışıyormu
3-İnternette video izleyebilirmiyim.
4-2. el fiyatı nedir. 2. el tavsiye edermisiniz?
5-Dokunmatiği iyi çalışıyormu bir zaman sonra sorun oluyor mu
?

1-Arkadaşım telefona uyumlu olan istediğin her programı yükleyebilirsin. (Sertifikalamak kaydı ile)
2-Wifi süper kardeş ben çok memnunum (Yolda giderken bile ağ buluyor)
3-Evet telefonu alır almaz güncellemesini yap izleyemediğin hiçbir video kalmaz (Bunun için telefona uygun programlar var)
4-Telefonu kullanana bağlı ama tavsiye etmem (Çünkü bu telefonlar ile çok oynanıyor)
5-Dokunmatiği kendi sınıfına göre süper ama bilmen lazım 5800 tam dokunmatik değildir (yani basmatik oluyor) ama hassaslığı süper hiç bir sorun yok.

Şunu söylemeliyim ki 1 yıla yakındır bu telefonu kullanıyorum hiç bir sorunum yok çok şükür, vermiş olduğum paranın hakkını veriyor

ali174

Üye
    Konu Sahibi
Peki güncellemesini yapmadan izleyemezmiyiz. güncelleme nasıl yapıcaz Nokıa'nın kendi sitesinde bulamadım.

ilo53

ilo53

Üye
Bende telefoncuya sordum 300tl dedi 5230 un ustune 100tl verip alayim mi? 5230 3aylik 5800ın garantisi varmiş,

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
tabiki izlersin ama güncelleme yaparsan telefonun performansı artar telefon rahatlar. Wifi(Wlan) kablosuz ağ ile yada nokia.com dan indirdiğin pc suite adlı program ile internete bağlı bir pc'den güncelleme yapabilirsin.

bu adresten telefon modelini seçerek pc suite programını indirebilirsin.

ali174

Üye
    Konu Sahibi
Aklımda Nokıa E63'de var ama hangisini tercih edersiniz ben interneti rahat kullanmak istiyorum rahat dolaşabilkeceğim telefon hangisi Nokıa E63 mü Nokıa 5800 mı? 5800 çok donma felan yapıyormus pek iyi yorumlar okumadım ama tavsiyenizi bekliyorum.

baranselona

baranselona

Üye
5800 ın dokunmatiği internet-oyun için yeterli olsada rezistif(basınca duyarlı) olduğu için köşeleri tam algılamayacak ve sizi zorlayacaktır- oyun program 5800 için çok olabilir ama çoğu 5800da okadar kasıyorki hiçbir zevk alınmıyor yani çok uygulama-oyun olması iyi olduğu anlamına gelmiyor internette sadece youtube gibi mobil içerikli flaş istemeyen sitelerde video izleyebilirsiniz bilgisayardaki gibi her girdiğiniz yerde video izleyemezsiniz bu fiyata hiçbi telefonda.5800 sizi idare edebiecek seviyede bi cihaz değil nokia takıntınız yoksa.. ama androidli samsung galaxy mini-samsung galaxy europa-LG-GT540 gibi androidli cihazları inceleyebilirsiniz 5800 da rahat oyun oynayamayacaksınız-program kullanamayacaksınız ama androidli cihazlarda çok daha rahat kullanabilirsiniz..

ali174

Üye
    Konu Sahibi
Peki Nokıa E63 hakkında görüşleriniz nasıl aklımda bu telefonda var 5800 kadar olmasada.

61semih

61semih

Üye
kardeş aralarında 5800 kotunun ıyısıdır ama wifi yi iyidir :oke: video zor izlersin biraz benden soylemesi+ cok arıza verıyor genpada calısan kuzenım olabıldıgınce uzak durun dıyor arkadasım da aldı bu telden benı dınlemeyıp sımdı tel servıste tercıh senın

jeki01

jeki01

Üye
5800 guzel telefon ama ozellik olarak N79 daha iyi bence.
Dokunmatik ve ucuz dersen 5800 idealdir.

MustyTr2164

Üye
arkadaşlar sizce bu telefon (5800) ne kadar daha piyasada kalır görüşlerinizi alabilir miyim ? :hmmm

ali174

Üye
    Konu Sahibi
Nokıa N79 un ekranı küçük ben daha çok internette çok rahat dolaşmak istiyorum ekranının büyük olmasını istiyorum. E63 güzel gibi geldi ama başka tavsiyelerinizide bekliyorum.

61semih

61semih

Üye
en fazla 1 sene sureklı yenı urunler cıktıkca halıyle nokıanın ılk dokunmatık telefonu

MustyTr2164

Üye
yani bu yaza kadar üretim devam eder mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt