Pc kendi kendine donuyor.Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

1cambaz2

Üye
    Konu Sahibi
Pc kendi kendine donuyor.Yardım
pc oncedende yavastı sureklı program yukler kaldırım ama bu 2 hafta ıcınde cok yavasladı geç açılıo sımdıde aclırken dosya gozden gecırme fln gelıo ıptal edım olmadı gözden gecırsın dedım olmadı sonra pc aclıo kullarnırken donuo ama fazla gecmıo 5 dk sonra fln donuo zorlanınca kapanıo guvenlı moddan gırmek ısteyınce kapanıo lutfen yardım

kol@j

kol@j

Üye
ısınma sorununa benziyor ... fanlar falan temizlense iyi olur...

1cambaz2

Üye
    Konu Sahibi
onceden ısınma sorunu vardı ansakartın yongalarımı neymıs anakart degıstı sorun kalktı ama sımdıde arada sırada kapanıodu bunun anakartla problemı varmı

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
format at kardes
ne ugrasıyorsun bu kadar

kol@j

kol@j

Üye
onceden ısınma sorunu vardı ansakartın yongalarımı neymıs anakart degıstı sorun kalktı ama sımdıde arada sırada kapanıodu bunun anakartla problemı varmı

pc çok toz alan bir yerdeyse... fanları zorlar... fanların göbeğine minicik makine yağı....

havalandırma kanalları da temiz olsun...

Adilx05

Adilx05

Üye
Fanlardanda Olabilir Power Supplyın İçindeki Tüplerde Şişmiş Olabilir Veya Bilgisayarındaki bir Yazılım direk Anakartını Kullanıyor Olabilir Sen Her İhtimale Karşı Hem Tozları Sil Hem Format At Hatta Yapabilirsen Power Supplyını Değiştir :oke:

1cambaz2

Üye
    Konu Sahibi
sımdı gozden gecırme fln gelıo ondan sornada mavi ekran bişey dosyası arızası fln dıo
fanlara yağ damlatsam daha çok toz çekmesmı ??

--------------- Ekleme ---------------

Power Supply saten yenı daha onceden yanmıstı değişti

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
durduk yere ve donanımsal hata nedenıyle dısk gozden gecırme olmaz format at buuk ıhtımalle sorun cozulecektır

1cambaz2

Üye
    Konu Sahibi
format denedım ama yarıda kaldı

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
kılıt cozuldu dostum eger format atarken yarıda kalıyor ve format atılmıyorsa harddıskte olu bolgeler olusmus demektır cozum yenı bır harddısk almak benımde basıma gelmıstı kardesım

ama dıkkatlı ol derım cunku benım harddısk boyle bozuldugunda anakartımada zarar vermıstı

2sinı bırden degıstırmıstım
gecmıs olsn.. kolay gelsın :)

1cambaz2

Üye
    Konu Sahibi
Pekı eskı harddısktekı bılgılerı kurtarabılırmıyım?

--------------- Ekleme ---------------

pekı eskı harddısktekı bılgılerı kurtarablırımyız

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
yenı harddskı aldıktan sonra eskısınıde beraber takıp yenı harddıske dosyalarını kopyalayabılırsn

1cambaz2

Üye
    Konu Sahibi
HMM PEKI harddısktemıdır sorun

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
ıste soledımya aynısı benımde basıma geldı o zmnlar pek bılgım yoktu ama erken goturmedıgım ıcın bılgısayrcıya anakartda bozlmusdu

sana tavsıyem kasayı al bılgısayar teknıservıse gıt

galıba harddıskte sorun var bı bakarmısınz de format atılmıyor de ozellıkle yoksa format atmaya calısacaklardır

sorunu tespıt ederlerse harddısk bozulmus degısmesı gerekıyor dıye tamam de kasayı al cık
eger tmm yenı hdd ıle degıstırelım derlerse kabul etme cunku arıza tespıt, yenı parca, işcilık olarak fazladan para odemıs olursun

gıder yenı hdd nı alırsın sadece onu takar bı guzel formatını atarsın sonra eskı hdd yıde takıp dosyalarını alabılırsın

coook uzun oldu ama neyse :)

1cambaz2

Üye
    Konu Sahibi
saol kardes bakıvaz artık

1cambaz2

Üye
    Konu Sahibi
kılıt cozuldu dostum eger format atarken yarıda kalıyor ve format atılmıyorsa harddıskte olu bolgeler olusmus demektır cozum yenı bır harddısk almak benımde basıma gelmıstı kardesım

ama dıkkatlı ol derım cunku benım harddısk boyle bozuldugunda anakartımada zarar vermıstı

2sinı bırden degıstırmıstım
gecmıs olsn.. kolay gelsın :)

aga sorun hard değilmiş dvd romdaymıs okurken dosya atlıoms : ) :aha::ehe:sopa:

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
pc oncedende yavastı sureklı program yukler kaldırım ama bu 2 hafta ıcınde cok yavasladı geç açılıo sımdıde aclırken dosya gozden gecırme fln gelıo ıptal edım olmadı gözden gecırsın dedım olmadı sonra pc aclıo kullarnırken donuo ama fazla gecmıo 5 dk sonra fln donuo zorlanınca kapanıo guvenlı moddan gırmek ısteyınce kapanıo lutfen yardım

hdd gozden gecırme demıssın donuyo kapanıyo demıssın bu nasıl dvdrommus pc nın kalbını ele geçirmiş

1cambaz2

Üye
    Konu Sahibi
Takipçi Satın Al

Üst Alt