Nokia N8 donuyor. çözümü buldum.

Sponsorlu Bağlantılar

sanalfriend

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 donuyor. çözümü buldum.
nokia n8 kullanıcısıyım. donduğu anda jarzının bitmesini beklimek zorunda kalıyordum. kurcalaya kurcalaya öğrendim.
üstte bulunan açma kapama tuşuna 15 saniye basılı tuttuğunuzda donmadan kapama moduna geçebiliyorsunuz. daha bugün bir dondu pir dondu. hemde arakdaş aradığında dondu.hiç bir tuş vb çalışmıyordu.arkadaş aramayı bitirmesine rağmen benim telefon arandığı uyarı zil tonuna devam ediyordu.sonra işin içinden çıkabildim. ama bu çözüm geçici. valla n8 alacakları uyarıyorum. paranızı boşa vermeyin. zırt pırt donuyor.
özellikle blutooth uygulaması, fotoğraf modunda donma yaşıyor.bunun temel sebebi sybian işletim sistemi olduğunu düşünüyorum. nokia android işletim sistemine geçmediği sürece bu donmaları yaşayacağız.

:off:

sh0ck

sh0ck

Üye
Sacmalama cuneyt... :)

Uruloki

Uruloki

Üye
daha yeni bulmuş halbuki bi kullanma kılavuzuna baksa çözcekmiş işi hem ne hikmetse bu forumu yeniden hem symbian 3 ü hem N8 kötüleyenlerle doldu garip bunların bir ıp ye bakmak lazım

sanalfriend

Üye
    Konu Sahibi
yaw arkadaş, neden öyle diyorsunuz,ben forumda o kadar aradım durdum bulamadım. o zaman admin konuyu silsin. iyiki bir bilgi paylaştık. neyse,

yorgun_5388

yorgun_5388

Üye
ılk serıler ole sorunlu..2. cıklan partı n8 ler sorunsuz.ben kullanıyorum

muratcan1905

Üye
donma var evet haklısın ancak zırt pırtta değil ama olmuyor mu oluyor bence de hem işletim sistemi hemde donanımı hatalı.
aldıktan 7 gün sonra sonsuz döngüye girdi servise gitti gitmeden önce sürekli donuyordu geldikten sonra hafta da 1 ila 3 arasına düştü .

webplayer

webplayer

Üye
15 saniye değil, 8 saniye diye biliyorum. Çok şükür ben donma problemini şimdiye kadar sadece 1 kere yaşadım. Fazla yaşayanlar adına da üzüldüm, yeni güncellemelerle veya servisteki garanti işlemleriyle sorunlarınız çözüme kavuşur umarım..

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Birincisi 8 saniye, 2.si n8 dondu diye google'ye yazsan çıkar bu çözüm, telefonu elime aldığımda kamerasının 12mp oldugunu ögrenmemden önce öğrendim bunu. Son olarak da Allah aşkına şu telefonu bilip bilmeden eleştirmeyin. Harika demiyorum insan yapımı bu da, ama abarttınız si de ya..

n000k

n000k

Üye
ne hikmetse yorumunun sonuna almayın bu telefonu diye bir not düşüyor bu yeni üye arkadaşlar.. ve ilk konuları hep N8 i kötüleme oluyor.. ilginç insanlarsınız.. her elektronik eşyanın problemi vardır.. kusursuz diye birşey yoktur..

muratcan1905

Üye
ne hikmetse yorumunun sonuna almayın bu telefonu diye bir not düşüyor bu yeni üye arkadaşlar.. ve ilk konuları hep N8 i kötüleme oluyor.. ilginç insanlarsınız.. her elektronik eşyanın problemi vardır.. kusursuz diye birşey yoktur..

yanlış anlama ama her konuya bunu yazmışsın n8 kullanmadan nasıl bu kadar eminsin

n000k

n000k

Üye
yanlış anlama ama her konuya bunu yazmışsın n8 kullanmadan nasıl bu kadar eminsin
yanlış anlama ama 1 aydır her konuyu inceliyorum..sen söyle bu konuya yorum yapmam için N8 kullanmam şart mı? sadece N8 almayın, bin pişmanım gibi laflarla sızlayanlar yeni üyeler, sanki kötüleme için üye olmuşlar.. bende bunu dile getirdim..

ayrıca her konuya bunu yazmadım, bundan bir önceki konuya yazdım :) nereye ne yazdığımı da iyi biliyorum..

--------------- Ekleme ---------------

N8 kullanmadım ve hiç birşeyden emin değilim..zaten emin olsam vede kullanmış olsaydım N8 buraya onunla ilgili şeyler yazardım... sadece beni rahatsız eden, karalama kampanyaları yapan arkadaşlar!! ne bekliyorlardıki memnun değiller? ozaman N8 almasalarmış ve şu uzay telefonu dedikleri telefonu bekleselermiş..

muratcan1905

Üye
yanlış anlama ama 1 aydır her konuyu inceliyorum..sen söyle bu konuya yorum yapmam için N8 kullanmam şart mı? sadece N8 almayın, bin pişmanım gibi laflarla sızlayanlar yeni üyeler, sanki kötüleme için üye olmuşlar.. bende bunu dile getirdim..

ayrıca her konuya bunu yazmadım, bundan bir önceki konuya yazdım :) nereye ne yazdığımı da iyi biliyorum..

--------------- Ekleme ---------------

N8 kullanmadım ve hiç birşeyden emin değilim..zaten emin olsam vede kullanmış olsaydım N8 buraya onunla ilgili şeyler yazardım... sadece beni rahatsız eden, karalama kampanyaları yapan arkadaşlar!! ne bekliyorlardıki memnun değiller? ozaman N8 almasalarmış ve şu uzay telefonu dedikleri telefonu bekleselermiş..

konuya yorum yapman için n8 kullanman gerekmez ama n8 iyi demek için bence n8 kullanman gerekir her konu lafın gelişi. herkes istediğini alabilir sadece böyle görünce 2 yerde mesajını birde kullanmadığını belirtince nasıl emin sin diye merak ettim o kadar

n000k

n000k

Üye
konuya yorum yapman için n8 kullanman gerekmez ama n8 iyi demek için bence n8 kullanman gerekir her konu lafın gelişi. herkes istediğini alabilir sadece böyle görünce 2 yerde mesajını birde kullanmadığını belirtince nasıl emin sin diye merak ettim o kadar
farkındaysan N8 iyi demedim hiçbir yerde!! kullanmadığım şey hakkında iyi veya kötü yorumu yapmam!! sadece kullanıpta memnun olmayan arkadaşların yetersiz deyip durmalarına kızıyorum.. bence bu fiyata gayet iyi bir telefon..

muratcan1905

Üye
farkındaysan N8 iyi demedim hiçbir yerde!! kullanmadığım şey hakkında iyi veya kötü yorumu yapmam!! sadece kullanıpta memnun olmayan arkadaşların yetersiz deyip durmalarına kızıyorum.. bence bu fiyata gayet iyi bir telefon..

tamam dostum bir şey demedim gerginleşmeye gerek yok ...

romantik

romantik

Üye
arkadaşlar ben n8 kullanıyorum galaksi de vardı sattım hiç şüpesiz n8 aldım ve bir kere ovi sıkıntım oldu hallettim ayrıca androit için bir ton sorun var alanlar ya kullanmasını bilmiyor yada hiç bir şey bilmiyor nokia bu her telefonunu karşılaştırın samsungla nokianın bakalım hangisi daha önde:box

qrs

qrs

Üye
bende suana kadar donma olayı sadece2 kere oldu oda uygulamalar klasorune girdiğimde oluyordu 15 sn sonra falan düzeliyordu kendiliğinden ama bu son güncellemeden sonra hiç donma sorunu yasamadım... ve pc bile açma kapama düğmesine 8 sn basınca reset atıyor n8de öyle oldğunu okumamıştım ama donduğunda bataryası açılmadığına göre belki o şekil olur diye düşündüm ve resetlemiştim.. bu tip sorunları yazan çok konu okudum bende abartıldığını düşünüyorum aynı sorun herkesde olursa problem olur 2 3 kişide oldu diye almayın etmeyin yada beklediğimiz bu değildi veya symbian yüzünden falan denilmesini çok saçma buluyorum... bu benim kendi düşüncem ve bu telefonu alan herkes en azından 2 kere teknik özelliği olsun yada diğer özellikleri olsun araştırmıştır yada sorunlarını okumuştur kimse bilmeden almıyor...
ben telefonumu seviyorum çokta memnunum oyun yönünden uygulama resim yada internet yönünden fazlasıyla iyi.. çok fazla mükemmellik beklemiyorum çünkü 4 4lük mükemmel olsaydı nokianın dükkanı kapatıp gitmesi gerekirdi dimi :)

n000k

n000k

Üye
ve bu telefonu alan herkes en azından 2 kere teknik özelliği olsun yada diğer özellikleri olsun araştırmıştır yada sorunlarını okumuştur kimse bilmeden almıyor... çok fazla mükemmellik beklemiyorum çünkü 4 4lük mükemmel olsaydı nokianın dükkanı kapatıp gitmesi gerekirdi dimi :)

demek istediğimde bu zaten.. :) ben bu hafta içi inşallah alıcam.. ve 1 aydır herşeyi okuyorum onun hakkında..araştırıyorum ve alıcam bu benim kendi görüşüm, düşüncem.. ve yine diyorum kusursuz mükemmel diye birşey yoktur..

one2one2

one2one2

Üye
tartismaya donmus olay :d:

barann79

Üye
kullandığımız bilgisayardaki işletim sistemi ve programlar bile sorun veriyorsa telefonların bu tür sorunlar çıkarması gayet normaldir. nihayetinde o da bir yazılımdır. yeterki donanımsal bir sorun olmasın

Üst Alt