fati144
Üye
bu aydın hocanın fw sindemi? ben sadece msn var sanıyordum!chatli facebook hub premiumda var.
bu aydın hocanın fw sindemi? ben sadece msn var sanıyordum!chatli facebook hub premiumda var.
anlayıp anlamadn konuşma ağzını açsan nolacak la manyak manyak kelimeler kurmayın sendenmi korkacam bi telefon konusunda tartışmayı bile yapamıosunuz okadar sülük bi yaşamınız var neymiş beğenmiosam satacakmışım sanamı soracam satıp satmıyacağımı dengesiz ben diorumki telefondan Beklentiniz nedir daha ne bekliosunuz waweden diorum hatta anlayabilen için waweden yana bi tutum sergiliom diorum adamın tekide yazmış güncellemeden felan memnun deilsen felan yok n8 gibi kitlenecekmişde iyimi olacakmış la gidin belanızı başkasından bulun![]()
bu aydın hocanın fw sindemi? ben sadece msn var sanıyordum!
teşekkürhanefi sen a diyosan biz b anlamayız ki sen bada yı kotülemissin o zaman yorumunun sonuna ekliceksin baska beklentiniz varmı milletde ona göre yorum yazsın
--------------- Ekleme ---------------
aynen, zaten hub premium standart facebook ve msn chat özelliği var bütün dünyada

).Programcılara daha iyi tanıtılırsa 2.0 ile uygulama destegi artar.Benım gorusum budur.Ve en buyuk + olarak 2.0 da flash player 10.1 destegi gelmesidirki buda buyuk bir olaydır.Zaten dunyada galiba tek işletim sistemi kullanmaktadır.Bukadar da tartısmaya gerek yok bence ve kalp kırmaya da gerek yok durduk yere.Duzgun duzgun tartısılsın ıste ne bu sert tavırlar (:iphone4 de çalışan bir çok 1GB seviyesinde oyun var1 gb lık oyunu çalıştıran bir tel çıkmadı dha piyasaya,o çıkana kadar biz wavelerden soğuruz zaten,ayrıca biz sygice de kalmadık daha farklı navigasyon proları (progorad rusların 3boyutlu navigasyon prosu sygice 1000 basar öyle diyim)var ve çoğalacak ,bada 2.0 nin wac uyumuluğuda cabası,birde ihtimal koymussun keslinlkte yok
Flah 10.1 gelmiyor. FlashLite 4 geliyor beğenmediğimiz N8 de de var o. Sınıf atlatmayacak telefona yaniArkadaşlar badanın suan en byuk eksikligi ne (veya neler) ? Tabiki de uygulama ve flas p. 10.1 destegi.Eger bada daha iyi tanıtılıcaksa bunu bada 2.0 la yapıcaktır.Yeni gelicek ozellikler ile tabikide.Bu ozellikleri telefonun donanımına bir şey katıcakmıs gibi bakmayın.Sistem değişikligi yeni bir kaç özellik olarak bakın.Nasıl ki win xp kullanırken heyecanla win 7 beklediysek oyle bir durum soz konusu(sadece bir ornek.fazla takılıp bir tutmayın.biri pc biri tel).Programcılara daha iyi tanıtılırsa 2.0 ile uygulama destegi artar.Benım gorusum budur.Ve en buyuk + olarak 2.0 da flash player 10.1 destegi gelmesidirki buda buyuk bir olaydır.Zaten dunyada galiba tek işletim sistemi kullanmaktadır.Bukadar da tartısmaya gerek yok bence ve kalp kırmaya da gerek yok durduk yere.Duzgun duzgun tartısılsın ıste ne bu sert tavırlar (:
anlayıp anlamadn konuşma ağzını açsan nolacak la manyak manyak kelimeler kurmayın sendenmi korkacam bi telefon konusunda tartışmayı bile yapamıosunuz okadar sülük bi yaşamınız var neymiş beğenmiosam satacakmışım sanamı soracam satıp satmıyacağımı dengesiz ben diorumki telefondan Beklentiniz nedir daha ne bekliosunuz waweden diorum hatta anlayabilen için waweden yana bi tutum sergiliom diorum adamın tekide yazmış güncellemeden felan memnun deilsen felan yok n8 gibi kitlenecekmişde iyimi olacakmış la gidin belanızı başkasından bulun![]()
Bir sürü Android cihazı var Samsung un veya diğer firmaların, bu paraya bu donanımda Android cihaz yok tabii zira Samsung kendi işletim sistemini Google a para vermeden kullanıyor. 750 Liraya Galaxy Ace alabilirsiniz bu kadar Android aşkınız varsa ama düşük donanımda Android tam bir rezalet oluyor.
Kolay Gelsin
düşük donanımda android yine rezalet olmuyor ....

iphone4 de çalışan bir çok 1GB seviyesinde oyun var
Kolay Gelsin
Flah 10.1 gelmiyor. FlashLite 4 geliyor beğenmediğimiz N8 de de var o. Sınıf atlatmayacak telefona yani
Kolay Gelsin
izleyebileceksiniz artık yani
gereksiz şeyler uydurup bu platformda beni kötülemeyeceksin
samsung konusunda herkez ne kadar iyi olduğumu bilir ve konşma yaparken rütbeni bil.

Arkadaşlar hergün üç beş kez kontrol ediyorum siteyi inanın hep aynı muhabbetler dönüyor hiçbir yeni kayda değer bişi çıkmıyor şu telefonlara android yüklenmesi konusunda bişiler yapalım yoksa aynı konular aylarca dönüp dolaşacak. Saygılar.