Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bada 1.2 Palringo Yardım
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Waveman
Üye
Konu Sahibi
Bada 1.2 Palringo Yardım
Arkadaşlar bada 1.2ye geçtim palringoya bi haller olmuş ben palringonun en son sürümünü nereden yüklerim nasıl yükleniceğinide açıklarsanız çok sevinirim.
Arkadaşlar bada 1.2ye geçtim palringoya bi haller olmuş ben palringonun en son sürümünü nereden yüklerim nasıl yükleniceğinide açıklarsanız çok sevinirim.
arkadaslar parlingo programını wawe 525 te kullanıyorum ama küçük bir sorun var... parlingo açıkken örnek: gelen bir meajı okumak istedim yada geln bir çağrı yada ne bilim bir telefon numarası bakmak istediğimde bağlantı hemen kopuyor bunun bir çözümü yok mu lütfen acil yardım.....
baby_face_
Üye
pcye gerek yok direk telden indirebilirsin, bi arkadaşımız forumda son sürümü paylaşmıştı, biraz kurcala mutlaka bulursun, hangi başlık altında duğunu hatırlamıyorum. kurulumu çok basitti ben telden girdim linke tıkladım hemen güncellendi.