Selam Arkadaşlar :) BuHaberi Paylaşmak İstedim :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
astroerol

astroerol

Üye
    Konu Sahibi
Selam Arkadaşlar :) BuHaberi Paylaşmak İstedim :)
Selam Geçenlerde Gezerken Bir Site Gördüm Maxicep İle Birebir Aynı Bir Site Gördüm Site Yeni Açılmış İşin İlginç Olayıda Siteye Buradan Alıyorlar Programı :) Eksra.... Ivır Zıvır Diye Bir Site :)

Şiddetle Kınıyor Ve Bir Tarafımla Gülüyorum Onlara :):kop::kop::kop::d::d::naughty:

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Özenti gençlik :ehe:ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
Biliyoruz nere olduğunu.. Tek ora değil daha 2-3 site daha var öyle..

Ozan

Ozan

Admin
Evet sayfalarının en altında sitenin teması maxicep.com dan esinlenerek hazırlanmıstır ve sahibinin anlayışı için teşekkür ederiz diyen muhtemelen hastalığına sahip kisiler toplulugu :)

• Beğen
Tepkiler: Ediz Yiğit ve Rich4arD

Revengeful

Emekli Yönetici
:d:

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Evet sayfalarının en altında sitenin teması maxicep.com dan esinlenerek hazırlanmıstır ve sahibinin anlayışı için teşekkür ederiz diyen muhtemelen hastalığına sahip kisiler toplulugu :)

:kop::kop:

pRime.

pRime.

Üye
Bu bukalemunları durdurmak imkansız ama zaten google aramalarda vs. MaxiCep farkını ortaya koyuyor. Cep forumuna işi düşen ilk önce MaxiCep'te alıyor soluğu... Bana kalırsa uğraşmaya bile değmez bu taklitçilerle...

bthn_997

bthn_997

Üye
ee taklitler asıllarını yüceltir :oke: :d:

'Şeref'

Emekli Yönetici
bırakın kendi hallerine, biyere varamazlar, uğraşıp dursunlar.:ehe

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
evet görmüştüm o siteyi kendi kendilerine gelin güvey olmuşlar

.BlueTR

.BlueTR

Üye
plushcepten kurtulduk ve daha beterleri gelmeye başladı.işte ne kadar ilgisiz oldukları belli uğramak istemiyolar güzel sitelerden alıyolar hazır temaları ve konuları sonra yayınlıyolar.

63 mustafa

63 mustafa

Üye
Ne kadar benzetmeye çalışsalarda maxicepin üyeleri yeter

minoo

minoo

Üye

:kop::kop::kop::kop::kop: Süperdi bu :d::d:

Master_sezer

Master_sezer

Üye
Kınıyoruz...

astroerol

astroerol

Üye
    Konu Sahibi
kesinlikle şiddetle kınıyoruz :)insanın kendi çabalaması gerekirken kalkıp ay nı site aynı tema içerik aynı :D yuhh yani :D

Uruloki

Uruloki

Üye
sevgili admin,m birşey yapmayı planlamıyormusunuz bunlara peki

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
A.com'u kapatsak, b.com açılır.. Bunların olması ayrı bir dert, bunlarla uğraşması daha da ayrı bir dert.

• Beğen
Tepkiler: minoo
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...