Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Qt sorunu yardım
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
J_JoKeR_R
Üye
Konu Sahibi
Qt sorunu yardım
arkadaşlar uygulamalar bölümünden qt yükledim yeni versyondur diye onu yükleyince bubbles le gelnde silindi şimdide bubblesi yükledim qt gelmedi bu yüzden bazı uygulamalarım çalışmıyor bi yardım edermisiniz şimdiden
by_oguz
Üye
kardes önce yükeldiğin qt yu sil. sonra betalabs a gir orda bubbles konusunu ac orda nasıl yapacağın ve kaldırmak istediğinde nasıl kaldıracagın yazıyor.
kardes önce yükeldiğin qt yu sil. sonra betalabs a gir orda bubbles konusunu ac orda nasıl yapacağın ve kaldırmak istediğinde nasıl kaldıracagın yazıyor.
heralde bubbleste yine sorun olmuş kaldırmışlar. ama bende bi sorun yok. ovi magazayada haritalarada girebiliyorum. bubbles dosyası pc de duruyor benim. istersen özel msj la mail adresi ver oraya gönderiyim. burada dosya gönderme yetkim olmadıgı için gönderemiyorum.
J_JoKeR_R
Üye
Konu Sahibi
yolla bakalı kardeş bnm pc dede war bubless ama telefona yükleyince qt gelmiyor
by_oguz
Üye
bubblesi yükleyince qt gözükmüyor ki uygulama yöneticisinde. ama qt examples diye klasör oluşuyor. onuda gereksiz bir yere atarsın tamamdır.
TheORCUN
Üye
Telefonda hazır olarak gelen QT 4.7.1 sürümünde şimdiki tüm uygulama-oyunlar çalışabilir; sorun olmaz. Zaten 4.7.2 Beta sürümü...
Aynı zamanda Bubbles; Qt ile beraber yüklenir, o yüzden Bubbles de şu an 4.7.2'ye uyarlanıyor; tekrar çıktıgında Bubbles'i yüklerken ototmatik olarak QT 4.7.2 yüklenecek. Sizin yapmanız gereken, Eski Bubbles'i kaldırıp; yenisini yüklemek.
Yusuf bu açıklama senin için biraz geç oldu Hala erken olanların işine yarar umarım...
Telefonda hazır olarak gelen QT 4.7.1 sürümünde şimdiki tüm uygulama-oyunlar çalışabilir; sorun olmaz. Zaten 4.7.2 Beta sürümü...
Aynı zamanda Bubbles; Qt ile beraber yüklenir, o yüzden Bubbles de şu an 4.7.2'ye uyarlanıyor; tekrar çıktıgında Bubbles'i yüklerken ototmatik olarak QT 4.7.2 yüklenecek. Sizin yapmanız gereken, Eski Bubbles'i kaldırıp; yenisini yüklemek.
Yusuf bu açıklama senin için biraz geç oldu Hala erken olanların işine yarar umarım...