arkadaşlar habere bakın))))))))))))))

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mavrick

mavrick

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar habere bakın))))))))))))))
habere göre nokia ile windowsun anlaşması symbian için pro yazanları yeni bir platforma yönderdirdi o platform tabiki bada,eğer bu haber gerçekleşirse symbiancılara yazık olcak:ehehatta aşağıda 15 dakikada bada için pro hazırlayabilme gibi iddialar var

kaynak;samsunghub

bygeforce

bygeforce

Üye
ne değişecek 8500 kullanıcılarına yine binlerce uygulama olacak bizim gibi enkaz, hiç bi işe yaramayan wave 723 ler için değişen hiç bişey olmayacak... :) 8500 lü arkadaşlarımla hayırlı olsun şimdiden...:oke: 723 gibi telefonu alan kafamı nerelere vursam Offffffffffffffffffffffffffffffffffffff :off:

• Beğen
Tepkiler: positive+
mavrick

mavrick

Üye
    Konu Sahibi
ne değişecek 8500 kullanıcılarına yine binlerce uygulama olacak bizim gibi enkaz, hiç bi işe yaramayan wave 723 ler için değişen hiç bişey olmayacak... :) 8500 lü arkadaşlarımla hayırlı olsun şimdiden...:oke: 723 gibi telefonu alan kafamı nerelere vursam Offffffffffffffffffffffffffffffffffffff :off:

kardeş ne desen haklısın senin tele bada 1.2 i olmuyo halen??

furkant

furkant

Üye
İyi haber ;) teşekkürler arkadaşım kaynak belirtirsen sevinirim

bygeforce

bygeforce

Üye
kardeş ne desen haklısın senin tele bada 1.2 i olmuyo halen??

Vallaha saydim agzima ne geldiyyse mail attim samsung a.... apple olmak istiyosunuz ama daha apple in yaptigi seyleri bile yapamiyosunuz en basitinden uygulama oyun gibi.. 600 mhz bi islemcili telefon hangi oyunu kaldirmaz ki siz bize muamelesi yapiosunuz dedim.... cok pismanim ve kahroluyorum ne diyeyim.... islemci bada.. uretim wave.... ama koskoca bi YALAN.......SAKIN WAVE 723 A L M A Y İ N

teksenle

Üye
bugun amca oglu aldi sifir 449tl 723

Hüseyin Eren

Üye
symbiancıları henüz yönlendirmedi. nokia win7 için microsoftla anlaşınca samsung hemen boşta kalan symbiancılara mesaj atmış badaya gelin demiş. bide 15 dakikada nasıl program yapılır diye bi ek yollamış onlara. biz samsungcular için çok iyi bi gelişme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt