6 tane Ev Ekranı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sh0ck

sh0ck

Üye
    Konu Sahibi
6 tane Ev Ekranı

UDA Dosyası:

Malesefki, Flash atılması gerekmekte.. Uzun bir yöntem ama bunu buraya koymamın amacı, Symbianın kısıtlı bir işletim sistemi olmadığını göstermek.

• Beğen
Tepkiler: suat1111, yyoruge ve TheORCUN

TheORCUN

TheORCUN

Üye
WooooHoooo:D süpersin süperr :yuru:yuru:yuru:yuru

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Bunu Yapmak Saçmalık Olur ÇünküNokiada Bilir 6 Taneye Çıkartmak Ama 6 Taneye Çıkartınca Ram'den Eser Kalmaz :)

mc_mfi

Üye
bence yeni güncelleme ile orjinal gelir dikkat ettiyseniz x7 nin bazı fotolarında 4 ev ekranı var belki bizdede 6 ya kadar yükselir.

flash atanlar için gayet iyi bişi ben atmadım ama atacak olursam bunu kurarım

--------------- Ekleme ---------------

bide elaman teli dik tutsaymış daha iyi olurmuş

ByWorth

ByWorth

Üye
denicem birazdan...

mc_mfi

Üye
yalnız tür dns si ile olmuyo yasaklı farklı dns verin ben bulgaristan kullanıyom bu 212.68.193.196

Starsley

Sağol ama bana 3 tane yetiyor :D

tuzluca76

tuzluca76

Üye
sen bu teli hafife alma bence

Hayır Abi Hafife Almıyorum Tam Tersine Sistemini Çok Ama Çok İyi Kullanan Bir Telefon Çünkü Üst Üste Spider-man pes 2011 Angry Birds Ve Bir Kaç Tane Daha Oyun Açtım Ve Herside Oyun Sırasında Draklattım Ve Geçiş Yaptım Hepsi Kaldığı Yerden Devam Ederek Oynadı Bu Kadar Güçlü Bir Alet Olduğunu Biliyorum Ve Farkındayım Benim Demek İstediğim Farkındaysanız Nokia 3 Ekrandan Bile Kar Yapmak İçin Teli Kapatıp Açtığınızda Sadece İlk Ekranı Ram'da Kayıda ALır Taki Diğer Ekranara Geçmek İçin Birde Bunun İki Katına Çıkarıldığını Düşünsene Abi Yani Adamlar Kar Yapmak İçin Gerek Donanımsal (Örn. İşlemci ) Gerek Yazılım Olarak Tam Performans Ve Batarya Ömrü Sunmak İçin Bazı Şeylerden Kısmışlar Ve Bunuda Ram'dan Kısmak İçin Kısmışlar Yoksa Onlarda Bilirdi 6 Ekran Yapmayı Yani ASLA Aletin Gücüne Birşey Diyemem Çünkü Gerçekten S^3'e Çok iyi Şekilde Uyarlanmış Bir Alet :)...

farukozer4444

farukozer4444

Üye
güzelmiş ..
sağol :)

ByWorth

ByWorth

Üye
integrated since version v1.2.1
- Swype Pen Input ->is disabled by default, you need it in the settings-enable it
- Reboot App from Biggzy

1.1 Quick Search integrated
- Conversation Appl_v1.57
- Conversation Server_v1.57
- InternetSearch_v2.00.1
- messaging_v1.58
- Searchwidget_v1.01.1 -> without the bug if you want to return the settings back
- VideoPlayer_v9.22.53

2. On first homescreen date and profile display is optional removable

3. Camera Sound Option Mute

4. Smoother Zoom in Photo/Video

5. Nokia File Browser V4.5 Symbian^3 and you can Uninstall it

6. FM Transmitter RDS: Nokia N8

7. Install Unsigned Software

8. Music Gallery Folders

- Music Gallery Folders excluded lots of folders path,now it's will only show E:\Music\, E:\Sounds\, F:\Music\, F:\Sounds\, G:\Music\, G:\Sounds\ contents

9. Photo Gallery Folders

-Photo Gallery Folders excluded lots of folders path, now it's will only show E:\Images\, F:\Images\ contents.

11. Photo/Video (100/30FPS)

12. Continuous AutoFocus

P.S:
- the internal file manager does not show the system folder. have deliberately left out

PW: Random_User

Bildiğiniz orjinal FW'nin üzerine basit bi kaç modlama yapılmış ve 6 ev ekranı eklenmiş.. Bence aman aman bi fark yok.. Hızı da aynı çalışılabilirliği de... Sadece format atmış oldum o kadar =)

AYNA

AYNA

Üye
teşekkürler..

emre1802

Üye
walla ben 2 tane kullanıyorum fazlasını aramadım bırıncısı multımedya ıcın ikincisi de programlar arama rehber falan fılan işte ama gelısmesı guzel symbıan nın

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
ben 1 tane kullanıyorum :D 6 taneye ne gerek war 6 kere geç diyeceğime menüden daha kolay ulaşırım :D :D :D :D

Starsley

Aynen onu doğru söyledin geçene kadar ben oyun açarım :D

zaferozkan

zaferozkan

Üye
önemli olan geliştirileceğini bilmek güzelmiş

SilentOne

SilentOne

Üye
6 tane ev ekranı çüs yani

By_Auafina

By_Auafina

Üye
arkadaşlar sizde oldumu bilmiyorum ama ben bunu telefonuma yükledim telefonum 1 gün sonra kapandı açma kapama tuşuna bastığımda tel titriyor ama ekran gelmiyordu phoenix ile teli kurtardım tekrar yükledim tekrar aynı şeyi yaptı ve bu 8 sefer daha yapıldı son olarak tekrar phoenix ile kurtardım ama 2 gündür 6 ev ekranı uygulamadım ve telefonda herhangi bir sorun yok acaba sizce neyden kaynaklanıyor bu sorun

By_Auafina

By_Auafina

Üye
arkadaşlar tekrar aynı şekilde telefon kapandı sorun ne olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt