2011 Abiye Elbise Modelleri - 2012 Abiye Elbise Modelleri ( Uzun Abiye )

Sponsorlu Bağlantılar

fly cat

fly cat

Üye
    Konu Sahibi
2011 Abiye Elbise Modelleri - 2012 Abiye Elbise Modelleri ( Uzun Abiye )
Nişan, düğün ve özel günlerde bayanların vazgeçilmezi olan abiyeler, bu yılda renkli tasarımları ve hoş görünümleriyle dikkatleri üzerine toplamayı başarıyorlar. Bayanların vazgeçilmezleri olan bu abiye kıyafet tasarımlarında bu yıl ve gelecek yıl strablez ve tek omuzlu modeller öne çıkıyor. 2011 ve 2012 yılının en gözde tasarımları;

• Beğen
Tepkiler: melek12345678, s@hr@, jejep ve 1 kişi daha

huri$

huri$

Üye

Bu iyii $imdi benim çocuklarda varyaa pe$lerinden ko$mak lazim bu rahat olar
digerleride guzel amaa onlarlaa rahat olamam zor yururum
bu iyi fildir fildirr savurturum etekleri :ehe
te$ekkurler fly

• Beğen
Tepkiler: melek12345678

yasemseda

Üye
Arkadaşlar bu en sondaki saks mavisi elbiseyi istiyorum ama marka fiyat hiçbir şey yok bulmam lazım yardım lütfennn...

huri$

huri$

Üye
Arkadaşlar bu en sondaki saks mavisi elbiseyi istiyorum ama marka fiyat hiçbir şey yok bulmam lazım yardım lütfennn...
yavrum napcan markayi fiyati al resmi gotur bi abiye diken yere dikerler aynisini emin ol
yoksa bunlari bulman cok zor guzelim ya dugun ni$an bi$ey mi var

yasemseda

Üye
Evet düğün için...Yaşadığım yer fazla küçük ve çok güvenebileceğim terzi yok...bunun kadar güzel olmayabilir diktirirsem ama sanırsam ki tek çae diktirmek olucak:S

huri$

huri$

Üye
Evet düğün için...Yaşadığım yer fazla küçük ve çok güvenebileceğim terzi yok...bunun kadar güzel olmayabilir diktirirsem ama sanırsam ki tek çae diktirmek olucak:S
uzulme yaa illa bu elbise olcak diye bi$iy yok ki ara$tir bakalim buna yakin modeller hatta daha guzellerini bulursun bencee :oke: kolay gelsin $ekerim:evet:

minoo

minoo

Üye
Güzel fikir ablam. Bence de fotoyu götür, diktir arkadaşım :)

yasemseda

Üye
Okadar çok araştırdım ki en güzeli bu sanırsam bunu çok beğendim...Teş.ederim :)

minoo

minoo

Üye
Rica ederi< :)

huri$

huri$

Üye
ahh uleyyn ahhh bir sihirli deynek bulamadim ki yardim edeyim :(:(
$imdiye kizcagizin uzerinde olurdu elbisee
pinarim bu moda bolumu gercek olsaydi ke$ke kiza yollardik demi bebeyim:sarıl:

minoo

minoo