Samsung S8500 Wave, S8530 Wave II Soru-Cevap

Sponsorlu Bağlantılar

kdr1903

kdr1903

Üye
--------------- Ekleme ---------------

chat olayı henüz yok mesajları gösteriyor sayfayı yeniliyorsun zaten sorun yok ... videoları izleyebiliyor ve indirebiliyorsun... daha ne olsun... chat olayına gelince bunu facebook un yapması lazım telefonla bir ilgisi yok...

arkadaşım hemen sallamışsın :) tuş kliidine uzun bas direk açıyor .. lütfen iyice öğrenmeden wavemize sallamayalım :)

aslında sessiz simgesi mevcut ama nedense işlemiyor bunun 2 yolu var birincisi teli ters çevirmek ikinciside ses tuşunu telefon çalarken kısmak ...

arkadaşlar facede chat olayı tarayıcıdan ve face uygulaması üzrinden değil de ayrı bi uygulamayla mükemmel bi şekilde chatleşebiliyorsunuz.. o da NİMBUZZ denilen bi prgrmla.. hatta sadece face hesabı yok bu prgramın; live messenger, face, space, ICQ..vb.. gibi bi çok hesabınızın sohbet ekranını açabiliorsunuz ve ne e-buddy ne de başka msn prgramları bu prgramın yerini tutuyor.. hem symbian hem de android (bada) için de yapmışlar.. ben galaxy s de ve 5800 da kullandım ve müthiş bi prg bu NİMBUZZ. aynı anda tüm hesabınız sadece NİMBUZZ prgramıyla açık kalabiliyor ve çok kaliteli prg.. nasıl mı indireceğim? ---------> telefonunu tarayıcısında google'a "nimbuzz" yaz zaten çıkıyo hemen orjinal indirme sitesi var mobile için. anında kurup kullanmaya başlayın bence.. tarayıcıda face açıkken ayrıyetten bu prgde açık olduğu zaman hem yorum ve mesajlara bakabiliyor, hem de facesohbeti yapabiliyorsunuz.. dehşet güzel.. herkese selam ;)

silver021

silver021

Üye
Nimbuzz palringoya sadece alternatif olabilir. palringo son güncellemesiyle hem face hem live messenger aglarini ayni anda acior ve baglanti hatasi kattiyen vermiyor diger türdeş programlara göre.

gstmr

Üye
slm. youtubede videolar açılmıyor sorun ne olabilir? tşk..

eaagent

eaagent

Üye
yukledgmz uygulamaları oyunların içine taşımak istiyorum menude yer kaplıyor boyle birşey yapamazmyız ? ve spoof sonrası oyunları samsung appsden acmak zorundamıyz dier turlu smgeye tklıorm acılmıo heryerdede int yok bağlanamıorm samsung apps e bi çaresi var mı ?

tuncaa26

Üye
arkadaşlar yardım samsung s8500 teller şarja takılınca ekran fonkssiyonları çalışmıyormu benim telefonda çalışmıyor hepsi aynımı

eaagent

eaagent

Üye
spoof sonrası oyunları samsung appsden acmak zorundamıyz dier turlu smgeye tklıorm acılmıo heryerdede int yok bağlanamıorm samsung apps e bi çaresi var mı ?
???? not: spoof 100de 100 dğru yapıorum 1 e 1 anlatıldığı gibi ( telefon s8530 wave 2)

bhubhu

bhubhu

Üye
telefonumu güncellemeye çalıştım ve ayarlarda yazılım güncelleştirme seçeneği çıktı samsung hesabınıza oturum açın dedi fakat ben açtığım samsung hesabındakullandığım e posta bilgilerini hatırlamıyorum yada şöyle diyim şifreyi ve e posta adresi aldığımda girdiğim bilgileri hatırlamıyorum yeniden farklı bir e posta adresiyle telefondan nasıl girebilirim samsung hesabına?
baya karışık oldu snrm kusura bakmayın ama bir çözüm bulamadım

never say never

Üye
arkadaşlar ben bu telefonu 3-4 aydır kullanıyorm ılk aldıgımda şarjı bana tam 8 gün gitmişti ama son 2 haftadır bir gun bıle zor gidyr reset attım olmadı format attım yıne olmadı hala aynı . bir fikriniz var mı_?

Http

Http

Üye
arkadaşım wawe 2 aldı 1.2 sürümü yüklü onda. s8500e 1.2 yükleyen varmı ?

wpp_00

Üye
telefonumu güncellemeye çalıştım ve ayarlarda yazılım güncelleştirme seçeneği çıktı samsung hesabınıza oturum açın dedi fakat ben açtığım samsung hesabındakullandığım e posta bilgilerini hatırlamıyorum yada şöyle diyim şifreyi ve e posta adresi aldığımda girdiğim bilgileri hatırlamıyorum yeniden farklı bir e posta adresiyle telefondan nasıl girebilirim samsung hesabına?
baya karışık oldu snrm kusura bakmayın ama bir çözüm bulamadım
menüde hesabım var oraya gel yeni bir hesap oluştur 2 dakikalık basit bi olay. sonra giriş yap

dali_bur

Üye
Arkadaşlar güncellemeden sonra smslerim tlf hafızasına gelmeye başladı.tlf hafızasına nasıl çeviricem.bir türlü bulamadım.

sinager_dante

Üye
arkadaşlar 1.2 yükledikten sonra hat veya telefonla ilgili herhangi bir ayar yapmamız gerekiyormu wap mms vs. hattım avea

magmatik

Üye
Merhaba. wawespoofer ile ücretli uygulamaları ücretsiz yüklersek, telefon garanti dışı kalıyormu, bu yöntemi kullanmanın bir zararı var mı?.

ceycey111

ceycey111

Üye
Arkadaşlar güncellemeden sonra smslerim tlf hafızasına gelmeye başladı.tlf hafızasına nasıl çeviricem.bir türlü bulamadım.

ben tam anlamadım ne sorduğunu ama telefon hafızasına yada sım hafızasına gider zaten karta gitmiyo bunu değiştirmek için Mesajlar/ayarlar/Metin msjları/Kayıt yeri

arkadaşlar 1.2 yükledikten sonra hat veya telefonla ilgili herhangi bir ayar yapmamız gerekiyormu wap mms vs. hattım avea

Yapılandırma ayarlarını alman lazım

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
Merhaba. wawespoofer ile ücretli uygulamaları ücretsiz yüklersek, telefon garanti dışı kalıyormu, bu yöntemi kullanmanın bir zararı var mı?.

Telefonun garanti dışı kalacağı bir durum söz konusu değildir doğru bir şekilde spoof yöntemini yaparsanız onlarca uygulama ve oyunu tek bir kuruş ödemeden telefonunda çalıştırabilirsiniz:oke:

yasin_doganay

Üye
wave de son güncellemeyi yaptım bu gün, ancak wirelles le bağlanamıyorum internet e "DNS Başarısız" hatası veriyor, ne denediysem olmadı, yardımcı olabilir misiniz?

frk_bulut

Üye
samsung s 8500 telefonun bada 1.2 güncellemesini yaptım. güncellemesini yaptıktan 2 gün sonra telefondan (wifi üzerinden) samsungapps girdiğim zaman hata veriyor ve en az 10 mb yer bosaltın ve tekrar baslatın diyor ve programı kapatıyor. sorunu nasıl cöze biliriz...

bolshays

Üye
Social Hubtan Messenger açınca geçersiz oturum diyor ID ve PW % 100 eminim doğru ne yapmam gerekiyor ?

ahmetbatin

Üye
yerine koymak istediğin widget'in üzerne 2 saniye basılı tut ve çekip sürükle.. sürükleme işlemi basılı tutmadan devreye girmiyor...

Üst Alt