[MOD] 4 Sıra Tam Ekran Türkçe Q Klavye 5800/X6/5530/52XX

Sponsorlu Bağlantılar

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
[MOD] 4 Sıra Tam Ekran Türkçe Q Klavye 5800/X6/5530/52XX
Yaptığım bu mod sayesinde 4 sıra Türkçe karakterli klavyeye sahip oluyoruz.
Önizlemedeki resmin bozuk kalitesi için kusura kalmayın....

Orijinal/C6 Farketmez Rahatça Kullanabilrisiniz.....
52XX/5530/5800/X6
Yüklemeden önce kendi dosyanızın yedeğini alın ne olur ne olmaz beğenmezsiniz sonra :D

10.03.2011 küçük ı daki hata giderildi

Download:

• Beğen
Tepkiler: fixana1, woodynsync, HackerCelik ve 14 diğerleri

alper0642

Üye
kardeş naptın sen ya, telefona fw geçmiycem bu hafta diye düşünüyordum ama daha şimdiden ofsayta düştüm bile:hmmm çok güzel bir çalışma eline koluna sağlık, yarın inşaallah telefona yine gitti bir fw daha

--------------- Ekleme ---------------

yarına kadar dayanamadım ve şimdi uygulayıp tele attım, güzel oldu:oke:

happyayaz

Üye
abi bişey çıkınca fw atmak zorunda kalıyoruz bulsak bi türlü bulmasak bi türlü adamlar çabalasa bi türlü çabalamasa keza.. :)
tşklerr..

Utk4n*

Utk4n*

Üye
TeşekkürLEr abi. İşte şimdi bi de mouSe oLdu mu pc gibi oLdu teLefon :D.

MusTy57

MusTy57

Üye
Bunu rofs'a atmadan direk yüklemenin bir yolu yokmudur arkadaşlar yaa :(

Utk4n*

Utk4n*

Üye
XPLore iLe yükLeyebiLirSin.

MusTy57

MusTy57

Üye
Xplore İle Bu Dosyayı Nereye Taşımam Gerek Acaba Yardımcı Olabilirmisiniz?

KEyQUAD

Üye
v52 de çalışmıyor sanırım bu c6 cfw için

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
v52 de çalışmıyor sanırım bu c6 cfw için

Orijinal Yazılım içinde uygundur...Doğru klasör içine attığınızdan emin olun....
Yazılım yüklemeden denemek istiyorsanız C2Z Maker kullanın....

emr-erock

emr-erock

Üye
Teşekkürler Büyük Şehir Belediye Yaptım Güzel Oldu...

openstar

openstar

Üye
kotukoylu indirdiğimiz dosya içinde resource/plugin içinde "peninputvkbwindowconfiginfo_14.rsc" dosyası mevcut....
Sanırım burada klasör ismi şöyle olmalı yazılımı gömmek için
resource/plugins/peninputvkbwindowconfiginfo_14.rsc
plugins klasör ismi olmalı..

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
kotukoylu indirdiğimiz dosya içinde resource/plugin içinde "peninputvkbwindowconfiginfo_14.rsc" dosyası mevcut....
Sanırım burada klasör ismi şöyle olmalı yazılımı gömmek için
resource/plugins/peninputvkbwindowconfiginfo_14.rsc
plugins klasör ismi olmalı..

Evet bir s farkı var...
Uyardığın için teşekkürler dostummm

catlax66

catlax66

Üye
bende diyom nie olmuyo :d 5800 orjinal t9 u nerde bulabilirim arkadaşlar bilginiz var mı?

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
bende diyom nie olmuyo :d 5800 orjinal t9 u nerde bulabilirim arkadaşlar bilginiz var mı?
Rar dosyasındaki klasör ismi düzeltilmiştir.

---------------
5800 ün T9 sözlük dosyası T9Turkish.dll dir. Ve 5800 yazılımına entegredir.Öyle sadece 1 tane dosya değiştirmekle değil diğer dosyalarında uyarlanması gerekir ki onu yapan şahıs zaten 0 dan port yapabilecek kapsitede olması gerekir:bye2:

catlax66

catlax66

Üye
Rar dosyasındaki klasör ismi düzeltilmiştir.

---------------
5800 ün T9 sözlük dosyası T9Turkish.dll dir. Ve 5800 yazılımına entegredir.Öyle sadece 1 tane dosya değiştirmekle değil diğer dosyalarında uyarlanması gerekir ki onu yapan şahıs zaten 0 dan port yapabilecek kapsitede olması gerekir:bye2:

----------------

Peki bu T9Turkish.dll yi bu yazılımdaki dll ile değiştirsek yine olmaz mı? ya da bu v51 ve ve v52 uygulanan sistem, mesaj desteği indirgenmiş olsa bile 160 karakterde türkçe ifadeler göndermemize vesile olan zımbırtı nedir ne değildir?

şimdiden tesekkür ederim hakkın yenmez insansın biraz resmi gibi konuştum ama bu ailedenim yanlış anlama :d

--------------- Ekleme ---------------

ha bide diğer konu olan f klavyeyi yazma dilini ingilizce yapsak f olacak şekilde ayarlaya bilir miyiz ?

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
----------------

Peki bu T9Turkish.dll yi bu yazılımdaki dll ile değiştirsek yine olmaz mı? ya da bu v51 ve ve v52 uygulanan sistem, mesaj desteği indirgenmiş olsa bile 160 karakterde türkçe ifadeler göndermemize vesile olan zımbırtı nedir ne değildir?

şimdiden tesekkür ederim hakkın yenmez insansın biraz resmi gibi konuştum ama bu ailedenim yanlış anlama :d

Estgfrllh.,
Orijinal sözlük dosyaları için kalkıp ezkaza bi kaç dosyayı değiştirdik ve başardık diyelim.Bu sefer diğer sistem bileşenleri sıkıntı oluşturacaktır...
---------------------------
Eğer Hem Türkçe Q Hemde Türkçe F klavye kullanmak istiyor isen dediğin gibi olabilir.
Q ya da F den birinin ismini peninputvkbwindowconfiginfo_14.rsc den peninputvkbwindowconfiginfo_01.rsc dönüştürürsen kullanabilirsin diye düşünüyorum...
Denemedim ama sadece bir fikir.

Umarım yardımcı olabilmişimdir...

catlax66

catlax66

Üye
du bekle bi deneyem :d

'Şeref'

Emekli Yönetici
sağolasın hocam.. bunu daha önce kullanmamıştım iyi oldu..

catlax66

catlax66

Üye
olmadı malesef sağlık olsun hocam

Üst Alt