n8 de bunu yapan varmi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eRdaL.

eRdaL.

Üye
    Konu Sahibi
n8 de bunu yapan varmi?
pc den girdiğimiz chat veya face deki oyun bölümünü açan varmi

mc_mfi

Üye
valla ben çok rahat bouble troble ooynuyodum klavye ile

eRdaL.

eRdaL.

Üye
    Konu Sahibi
ben face deki uygulamalar kısmını açamıyorum açılmıyor yani

3onur5

3onur5

Üye
telden tüm siteye yaparak chatida açtım umaykutta oynadım faceten

eRdaL.

eRdaL.

Üye
    Konu Sahibi
face den okey oynuya biliyor musunuz yada mynet sohbet odalarına girebiliyor musunuz?

blackbird48

blackbird48

Üye
arkadaşlar müjde N8 artık kahve pişiriyor yeterki siz cihazınızın gönlünü alın hadi artık hizmetcilere son verin yakında bulaşıkta yıkayacak hehehehe :kop::kop::kop:

Utku

Utku

Üye
yavuz dalga geçmene gerek yok:islik

Starsley

Yarbayı kızdırmayın :D

eRdaL.

eRdaL.

Üye
    Konu Sahibi
sorumu anlayan ve bi yorum yapacak kimse yokmu

akibet2

Üye
Ben Bazu uygulamarlı açıyorum ağır java istemeyen sistemleri açıyor ama farm gibi şeyleri açamadım bunun haricinde
Web Tabanlı bi çok browser oyununu oynuyabiliyorum (: mynet chat odalarını denemedim :D ama forum sitelerinde chat panallerinden konuşabildim . benm yapabildiklerim bunlar

eRdaL.

eRdaL.

Üye
    Konu Sahibi
galiba benim dediklerim ağır java ya giriyor iste bunları açabilmek icin bi uygulama falan varmi onu arıyorum

Utku

Utku

Üye
ağır java oda iyiymiş

--------------- Ekleme ---------------

uygulama falanda yok:ehe

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Utku™;3268454' Alıntı:
ağır java oda iyiymiş

--------------- Ekleme ---------------

uygulama falanda yok:ehe

:kop:

akibet2

Üye
Ya ağır java derken :f Bazı siteler javanın güncel olmayan sürümleriyle yada flash lite falan oynanabiliyor (:

Düşünsene elindeki telefon 2000'deki bilgisayarlara eşit bi sisteme sahip 2000 yıllarında pc'de neler yapabilirsen şuan bence n8'dede bunu yapabilirsin .

matanist

matanist

Üye
Ya ağır java derken :f Bazı siteler javanın güncel olmayan sürümleriyle yada flash lite falan oynanabiliyor (:

Düşünsene elindeki telefon 2000'deki bilgisayarlara eşit bi sisteme sahip 2000 yıllarında pc'de neler yapabilirsen şuan bence n8'dede bunu yapabilirsin .

Aslında 2000 yılındaki bir bilgisayar facebook da kapitalizm oynar mıydı bilemem ama ben n8 ile oynuyorum. Bazı flash oyunları açıyor. Cityville yi açmak için uzun uzadıya uğraşıyor ama açsa bile birşey yapamayacak belli :D Nokia geri kalıyor aslında. Şu an adobe flash 10.2 yi sürdü piyasaya bizimki hala flash lite 4 :D Yakında hiçbirşeyi açmaz olur... Tabi böyle ağırdan gitmeye devam ederse.
Bir de herşeyi yapmasını beklemeyin. Bu telefon herşeyi yaparsa ilerde çıkaracakları telefonları nasıl satacak adamlar :D dimi arkadaşar????

akibet2

Üye
Dimi oda var :D Bende zaten Satıp Htc Desire Hd aLmayı düşünüyorum en azından 10.1 var :f yada belli olmaz belki ilerideki güncellemelerde dahada sağlamşalabilir ama şuan bence n8 için sırası değil her ne kadar hevesle almış olsamda

Starsley

N8 de adobe flaş player 10.1 mevcut yani bütün S^3 modellerinde

suat1111

suat1111

Üye
Dimi oda var :D Bende zaten Satıp Htc Desire Hd aLmayı düşünüyorum en azından 10.1 var :f yada belli olmaz belki ilerideki güncellemelerde dahada sağlamşalabilir ama şuan bence n8 için sırası değil her ne kadar hevesle almış olsamda

git al bi htc sen bak dalgana

dostumcx

Üye
meraba fecabooktan okeyi açiyorum ama masayıda kuruyorum taşi alip atamıyorum fare gibi bi şey alızım ekrana dokunduğun zaman taşi atmak için ekran büyüyo kombınasyon yok oynanması zor gibi ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt