bada 2.0 2011 ilk yarısında geliyor!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

TozteL

Üye
    Konu Sahibi
bence gelecek arkadaşlar...çünkü bu adamlar 2.0 günceleemsini sadece bir telefon içinmi çıkartacaklar??bence mantıksız..tabiki bu sadece tahmin bunun yanında çıkacağını haber veren bazı sitelerde var ..

mavrick

mavrick

Üye
yalan beyler goruceksiniz herkes waveini satacak yakinda samsung bezdirdi

aybek1453

Üye
Resmi olarak geleceği açıklandı hala gelmeyecek diyenler var.Tanıtımları bile wave 2 üzerinde yapıldı.
Waveleri satmak tercih meselesi ancak Bada gayet güzel bence.SHP ile tekrar sevdim Badayı.Şu an bile kullanışlılık yönünden süper bir alet.Bada ise çok pratik.Ama insanların doyumsuzluğu ve başkasındakine merakı kendi cihazlarından soğumasına sebep.Ben uzunca bir süre satmayı düşünmüyorum.Bu cihazı biçok üst düzey başka cihazlarla da değişmem.

Bada 1.2 geç geldi,sorunlu geldi falan.Emin olun kiesten daha rahat ML ile 6 aydır bada 1.2 kullanıyorum.Bu bada 2 için de aynı olacak.Aktif kullanıcı ML ile kullanır arkadaş,resmi güncellemeyle falan uğraşmaz.Zaten ML ile yüklenenler de Samsungun resmi yazılımlarıdır.Bizim gibi meraklı kullanıcılar için bilerek sızdırılır.
Aydın Hocanın derlediği FW yi yükleyin derim.Yükleyen herkes daha önce niye yapmadım diye kendisine kızıyor.
Emsallerine göre çok daha ucuza aldınız bu teli unutmayın.Hala fiyatı da fazla düşmedi.Bada da artık ciddi sistemler sınıfına girdi.Bu 2 sürümü ile daha da fazla olacak.
Android sorunsuz mu sizce? Kullandım.Bada kadar kolay kullanımı yoktur.Kostüm romlar yüklemek zorunludur ve hepsinde mutlaka bir sorun mevcuttur.Çok pil yer.Artıları flaş ve program sayısıdır.
Bada da yetecek kadar oyun ve program mevcuttur diyemem.Benim için yeterli sizi bilmem.İnce düşünülmüş ve kullanımı androidden çok daha pratik ve iyidir.SDK 2 ve bada 2 ile beraber program artışı çok daha fazla olacaktır.
Ben de bazen kızdığım oldu badaya.Şu SHP yi kullanmaya başladım ve tekrar badaya memnuniyetim arttı.

Neyse bu kadar yazayım.

eaagent

eaagent

Üye
daha ilk yarısına gelmedi ki ilk yarısı demek ilk 6 ay demek yani hazirana kadar gelecek demek.
espri yapmştm bliorum :) da geç kaldılar sanki bi an önce çıksın istiyoruz bzde sabrszlandk o yuzden bu telaş bu saçma sapan espriler :D

adelante55

adelante55

Üye
1.2 geldi de 2.0 kaldı. daha 1.2 bile kurulamadı.

carfeng

carfeng

Üye
Neden gelmesi lazım çünkü samsung wave 2 de(sürümü 1.2) telefonlar spoof kabul etmiyor ve oyun sıkıntısı çekiyoruz

iceman007

Üye
Neden gelmesi lazım çünkü samsung wave 2 de(sürümü 1.2) telefonlar spoof kabul etmiyor ve oyun sıkıntısı çekiyoruz

bada 2.0la spoof mu gelecek sanıyorsun ??
ayrıca spoofun olması oyun sıkıntısı çekmenizin en büyük nedenlerinden biridir.. hiçbir oyun geliştiricisi para kazanamayacağı korsanın olduğu işletim sistemi için oyun yazmaz...

ayrıca telefonda herhangi bir *****'lenmiş uygulama bulunması halinde telefon garanti kapsamı dışında kalır. dünyadaki her ülkede bu programları kullanmak zaten yasalarla engellenmiştir. yani iphone da olsa android de olsa windows phone da olsa bada da *****'lenmiş uygulama kullanıyorsanız telefonunuzun garantisi iptal olur. Samsung şu an bunu servislerde kontrol etmiyor olabilir, ama bu demek değil ki ileride de kontrol etmeyecek...

Bir milyarlık telefon alıyorsunuz, 2 liralık uygulamalar için garantinizi riske etmeyin

carfeng

carfeng

Üye
bada 2.0la spoof mu gelecek sanıyorsun ??
ayrıca spoofun olması oyun sıkıntısı çekmenizin en büyük nedenlerinden biridir.. hiçbir oyun geliştiricisi para kazanamayacağı korsanın olduğu işletim sistemi için oyun yazmaz...

ayrıca telefonda herhangi bir 'lenmiş uygulama bulunması halinde telefon garanti kapsamı dışında kalır. dünyadaki her ülkede bu programları kullanmak zaten yasalarla engellenmiştir. yani iphone da olsa android de olsa windows phone da olsa bada da 'lenmiş uygulama kullanıyorsanız telefonunuzun garantisi iptal olur. Samsung şu an bunu servislerde kontrol etmiyor olabilir, ama bu demek değil ki ileride de kontrol etmeyecek...

Bir milyarlık telefon alıyorsunuz, 2 liralık uygulamalar için garantinizi riske etmeyin

Tamamda bedavaya başka şekilde nasıl oyun yüklicez android gibi değil ki oyunları direk telefona atıp çalıştıramıyosun.Kredi kartı olmayanlar napıcak bildiğin bir yöntem varsa söle o zaman.

iceman007

Üye
Tamamda bedavaya başka şekilde nasıl oyun yüklicez android gibi değil ki oyunları direk telefona atıp çalıştıramıyosun.Kredi kartı olmayanlar napıcak bildiğin bir yöntem varsa söle o zaman.

Bildiğim yöntem kredi kartı alıp oyunları satın almak... Günümüzde bankalar kredi kartı dağıtmak için yırtınıyorlar.. Ya da faturana yansıtabilirsin veya kontöründen düşürebilirsin

Önceki mesajımda paralı uygulamaları bedavaya yüklemeye karşı olduğumu açıkladım sanırım. Dolayısıyla bir yöntem varsa bile ne söyleyeceğim ne de uygulayacağım

Anußis

Anußis

Üye
yalan beyler goruceksiniz herkes waveini satacak yakinda samsung bezdirdi

pek umutlanmamak lazım ancak bir güncelleme gelmeyecek diye telefonu satacak değiliz telefonu satın alırken bize bada2 veya cook gelişmiş bir güncelleme verecekler diye söz vermediler yada senet imzalamadılar ... yaparlar yada yapmazlar ... samsunga kalmıs bi iş yinede ben telefondan cok memnunum

carfeng

carfeng

Üye
Bedavaya yükleme konusunda haklısın ama dediğim gibi kredikartım yok hattım da turkcell ve turkcell den kontörle yüklenmiyor bu yüzden de yapabiliceğim birşey yok keyfimden bedavaya yüklemeye çalışmıyorum bir yol bulabilsem indiricem ama yok

baron635

Üye
arkadaşlar neden gelmesin ben googleden filim izleyemiyorum dizi izleyemiyorum gelsede rahat rahat izlesek kötümü olur

battlefield2

battlefield2

Üye
dizihd.com da izleyebilirsin

clonexcell

clonexcell

Üye
dostlarım flash lite gelmesi acıkcası pek bisey fark etmiyor, flash gelince en fazla izlesene com gibi sitelerin videoları acılır, hic de gelmesin istiyorum acıkcası, flash yerine bugün büyük dev siteler html5 formatına geciyor wave serisindeki tarayıcı dolfin html5 yarı yarıya destekliyor acıkcası, flash yerine html5 e tam destek gelsin yeter. sürüm güncellemeleride bada 2 gelmesi multitasking icin istiyorum gelsin gelsin! facebook ve twitter native app ları aynı anda calıstıramıyorum, oyun oynarken radyo calısıtırınca sacmalıyor kapanıyorlar, acıkcası bada 2 gelsin gerisi teferuat

Üst Alt