Bir baksanız ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mustapha2105

Üye
    Konu Sahibi
Bir baksanız ??
Arkadaşlar bu sitede USB ile ilgili bir wave kodu bulmuştum ve telefonda o kodu girdim hani kiese baglanırım diye. ancak bırakın bağlanmayı o kodu girdikten sonra telefonu hiç görmüyor yığın bellek olarak bile. kodu tekrar aradım ancak bir türlü bulamadım. eğer kodu bilen varsa lütfen yazsın. ayrıca alakası var mı bilmiyorum ama o koddan sonra şarj daha çabuk bitiyor. teşekkürler.

muhmak

Üye
şunu bir dene arkadaşım *#8720#

ganster86

Üye
o kodlarla alakası yok telefon görmesinin bence hiç bulaşma o kodlara

mavrick

mavrick

Üye
arkadaslar bende wave i yakinda satiyorum bada cok yavas ilerliyor

ganster86

Üye
arkadaslar bende wave i yakinda satiyorum bada cok yavas ilerliyor
bende aynı fikirdeyim ama beklemeni tavsiye ederim bada os 2.0 cıktıktan sonra bada hızla gelişecek su 1 yıl içinde bada baya gelişecektir. ben 2012 ye kadar bekleyecem sende bekle bişey olmazsa bende satarım zaten.

mustapha2105

Üye
    Konu Sahibi
Bada 1.2 yi yükledikten sonra kiesi görmüyor. kiesi hemen hemen hiç kullanmıyorum. yığın bellek olarak ta görmeyince kafam karıştı. bende telefonu kullanalı 3 hafta oldu şuan için memnunum. ancak güncelleştirmelerin bu kadar ugraştırıcı olmaması lazım daha önce e72 vardı telefon üzerinden iki dakikada yapıyorduk. samsung böyle birşey yapsa daha iyi olur.

mavrick

mavrick

Üye
bende aynı fikirdeyim ama beklemeni tavsiye ederim bada os 2.0 cıktıktan sonra bada hızla gelişecek su 1 yıl içinde bada baya gelişecektir. ben 2012 ye kadar bekleyecem sende bekle bişey olmazsa bende satarım zaten.

bada 2.0 nin ilk beta surumu ne zman gelecek artik cikarsinlar ayip yani,strateji anladikta wave alanlari samsung hic dusunmuyo heralde,andoid 3 kat daha hizli badadan samsung bada ekibine az maasmi veriyo acaba anlamadim
hayir 1 ay once 5000 olan uyg simdi 5800 lerde ben spoof olayi ciktiktan sonra pes ve bia hd disinda adam gibi oyun gormedim zaten pes turkiyedede yok samsung iyice seyini cikardi bu isin sybiandan biktim bada aliyim dedim ,hata yaptim gibi geliyor,hayir adam gibi bit tel yaptin bari desteginide adam gibi yap,telefonla ilgili hicbir derdim yok hatta badanin ozellikleride super fakat sirf su badanin buyuyememsi kotu,samsungmania olarak yeteer diyorum

furkant

furkant

Üye
Kies görmüyenler windows media player in en son sürümünü indirsinler eski media playerde ASLA çalışmaz kies ben hiç kies problemi yaşamadım media player telefonu algıladığı için çakışıyor kies win 7 son güncelleştirmeleri sorunsuz xp kullananlar mümkünse win 7 ye geçsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt