E63 Youtube video izleme sorunu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Miniaturk

Üye
    Konu Sahibi
E63 Youtube video izleme sorunu ?
Arkadaşlar ben pek fazla anlamıyorum telefon işlerinden youtube.com'dan video izlendiğini biliyorum,faka ben izleyemiyorum,videoya tıklıyorum,realplayer açılıyor, ve şu hatayı veriyor. "Önce varsayılan erişim noktasını tanımlayın." cevaplayacak arkadaşlara şimdiden tşkler.

waycell

waycell

Üye
arkadaşım oviden xenozu diye bir pro var onu indir ondan seyret hem kolay hem hızlı

dmtepjava

Üye
Arkadaşlar ben pek fazla anlamıyorum telefon işlerinden youtube.com'dan video izlendiğini biliyorum,faka ben izleyemiyorum,videoya tıklıyorum,realplayer açılıyor, ve şu hatayı veriyor. "Önce varsayılan erişim noktasını tanımlayın." cevaplayacak arkadaşlara şimdiden tşkler.

arkadasım senın yapman gereken ayarlara gırıp baglandıgın ınternet noktasını tanımlamak

deforze

deforze

Üye
real player da ayarlara gir yakın kopya ve şebeke var ordan varsayılan erişim noktasını kullandığın neti seç mobil tv ayarına gerek yok bende vodofone live kayıtlı real player ayayrında çalısıyor

tayfa66

Üye
xenozu indirdim ama ses ayarlarını bulamadım ses çok az görüntüde donma falan yok ama siyah beyaz ekran

dj eşref

Üye
eger hattın VODAFONEyse realplayer ayarda kullanacagın baglantı noktası VODAFONE INTERNET olacak sırayla takıp et MENU/UYGULAMALAR/REALPLAYER/SECENEKLER/AYARLAR/BAGLANTI/SEBEKE/VARSAYILAN ERISIM NOKTASI burada VODAFONE INTERNET olacak/SECENEKLERDEN ÇIKIS YAPIN/bu kadar artık boyle hata almazsın......... ama bende VODAFONE INTERNET ayarım yok dersen bunları yap *3636# yaz arama yap cıkan ekranda cıhaz ayarları alma var ordan alabılırsın gelen mesajları acabılmek ıcın 1234 yazıp ac seceneklerden kaydet dıyeceksın.........

Üst Alt