Samsung f480 için muhteşem programlar....!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

ÖMERCANYILMAZ

ÖMERCANYILMAZ

Üye
    Konu Sahibi
Samsung f480 için muhteşem programlar....!!!!!!
1.PROGRAM
Download link:

2.PROGRAM

Download link:

3.PROGRAM

Download link:

4.PROGRAM

Download link:

TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYİN :oke:

• Beğen
Tepkiler: yunusykaya, deherye ve RockerPrincess

obaspinar

obaspinar

Üye
Arkadaşlar eklediğiniz oyunlar için teşekkürler lakin bendeki f480 de usb sorunu olduğu için yükleyemiyorum yardımcı olursanız minnetar olurum..şimdiden yeşekkürler

ilarip

Üye
Yan yatır

kalpsiz66f

Üye
1.PROGRAM
Download link:

2.PROGRAM

Download link:

3.PROGRAM

Download link:

4.PROGRAM

Download link:

TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYİN :oke:

Desteklenmeyen dosya tipi dio paşam ne yapcaz =((

buraq1711

Üye
aynen kardeşim bendede var o sorun desteklemyor dio araştırdım jar. yükledim desteklemedi.. jad. yükledim desteklemedi.. sis yükledim desteklemedi başka ne uzantı kaldıkiiii .d telim f480
:vur:vur

06chn19

Üye
bilgisayarına tkfile ve jadmakeri yükle..jar uzantılı oyunu jad a çevir sonra bu oyunun jar ve jad halini yeni klasöre atıp birleştir tkfile ile bu dosyayı telefonuna yukle...sonra güncelleştirmeleri yap iyi oyunlar bu güncelleştirme kodlarını tam olarak hatırlamıoyorum site içinde bulabilirsin sanırsam

hastroloji

hastroloji

Üye
Programların adlarını da yanına ilave ederseniz daha açıklayıcı olabilir.

boucu

Üye
Merhabalar , F480 de bir çok problem sorun var sanırım .. benimde telim F480 hediye edildi ben bizzat kendim seçmedim .. F480 ile skype kullanmam gerekli ve bunun için yaptıgım araştırmalarda F480 i destekleyen bir program yok .. bunun için ne yapmayalım ..
Bana yardımcı olursanız sevinirim.

İyi çalışmalar...

kostak

Üye
Desteklenmeyen Programlar Icın Arkadaslar Burak sende bı ılgılen
Bunun Nedeni Telefonunuzun Dışardan Dosya Yüklemeye İzin Vermemesidir. Şöyle Çözebilirsiniz;
Arama Tusuna Basıp *#6984125*# Yazıyoruz
Yenı Bir Menu Açılacak
4'e Basıyoruz 4 Internals
*#9072641*# Bu Kodu Giriyoruz Boylelİkle İstediğiniz Şekilde Ayarlama Yapabılmek İçin Yetki Alıyoruz
Sonra 6'ya Basıyoruz (6 Storage Settings)
Sonra 2'ye Basıyoruz (2 Update Media Database)
Sonra 3'e Basıyorz (3 Update Java DB)
Sonra 10'a Basıyoruz (10 Create Ax Dat File)
Şimdi hepsinden Çıkıyoruz. Sonra Hangi Klasöre Yüklediyseniz Oyunları Veya Uygulamaları Üzerine Girip Tıklayın Artık Rahatlıkla Kurabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: blnt70

Slmn472

Üye
teşekkürler kostak

esokmen

esokmen

Üye
Çok eksik güzelce nasıl yüklediğini yaz jad maker le jar dosyalarını jad yapıp aynı yere atıp oradan yükleyeceksiniz. Programların isimlerini yanlarına ekle kardeşim. paylaşımlarının devamını bekliyoruz

Sümeyram45tm

Üye
Merhaba arkadasım bu programlar bilgisayaramı indircez telefona

Takipçi Satın Al

Üst Alt