bada 2.0 2011 ilk yarısında geliyor!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

TozteL

Üye
    Konu Sahibi
bada 2.0 2011 ilk yarısında geliyor!!!!!!
arkadaşlar işte sitesi ingilizce ama kolay ingilizce.

Anußis

Anußis

Üye
arkadaşlar yeter artık bununda 5800XMnin Versiyon 60 gelecek gibi bir durumuna döndü gelirse gelir gelmezse gelmez telefon size yetmiyormu ... bada 2 diye beklediğiniz size ne verecek anlamıyorum sadece braz daha iyi animasyonlar ve geçişler sağlayacak ekstradan bir 4g falan filan yararı olmayacakki bnm için gelirse gelir gelmezse gelmez yani

• Beğen
Tepkiler: clonexcell ve ultraslan_1980

ganster86

Üye
benim için tek iyi yanı flash lite 4 gelmesi. görsel açıdan zaten 1.0.2 iyi durumda pek bi artısı yok.

• Beğen
Tepkiler: ultraslan_1980
zindandelen

zindandelen

Üye
hakketten ya nedir bu güncelleme saçmalığı telefonu güncellemek için mi alıyonuz anlamıyom keyfini çıkarsanıza aletin ..açılan iki konunun biri güncelleme 2.0 çıksa nolur ki .niye 3.0 çıkmıyo diye ağlarsınız sona..

• Beğen
Tepkiler: ultraslan_1980
VforButterfly

VforButterfly

Üye
arkadaşlar yeter artık bununda 5800XMnin Versiyon 60 gelecek gibi bir durumuna döndü gelirse gelir gelmezse gelmez telefon size yetmiyormu ... bada 2 diye beklediğiniz size ne verecek anlamıyorum sadece braz daha iyi animasyonlar ve geçişler sağlayacak ekstradan bir 4g falan filan yararı olmayacakki bnm için gelirse gelir gelmezse gelmez yani

tamam kanka sakin ol :)

fthtsdmr

fthtsdmr

Üye
Bada 2.0 ilk yarısında geliyorsa 1.2 yi ne zaman göreceğiz?

mildew583

mildew583

Üye

olaya şu yönden bakalım. wave' de resmi olarak 1.0.2 sürümü var. artık çoğu yazılımcı BADA 1.2 ye göre program yazıyor. bu yüzden çoğu wave kullanıcıları istediği programı kullanamıyor. sende wave II olduğu için tuzun kuru. sadece konuşma ve görsellik için alıyorsan affola. biraz empati kuralım lütfen.

hsahin4

hsahin4

Üye
Aslında Bada 2.x ile vaadedilenler, Wave ve Wave2 kullanıcıları için devrim niteliği taşıyor ve gerçekten de Android veya Iphone ile yarışabilecek duruma gelecek. Neden?
Çünkü şu anda Bada 1.0.x ve 1.2.x sürümlerinde multitasking(çoklu görevleri yürütebilmek) yok. İşte bu yüzden çoğu durumda 1 GHZ işlemci gücü hikaye kalıyor. Çünkü donanımı tam olarak desteklemeyen bir yazılım kullanıyoruz. Iphone 3GS kullananlar bilirler. İşlem gücü olarak wave veya wave2 ile asla kıyaslanamaz ama NFS Shift oynarken bile hiç kasmaz. neden? Çünkü donanıma uygun işletim sistemi kullanıyor.
Ayrıca HTML5, Push Notification ve Flash Lite 4 önemli hadiseler. Elbetteki sadece bunlarda değil ama bu saydığım 4 unsur bile Bada 2.x'i beklemek için benim için fazlasıyla yeterli.
Eminimki burada saymadığım ve kaynak linkte yer verilen ayrıntılar da (Akıllı ev ekranları, efektler vs vs) Bada 2.x'e ayrı bir hava katacak.

mcser

Üye
bakın ingili<ce bilmeyenler google translateden çevirsinler.

Trackmania

Trackmania

Üye
Samsung Bada 2.0 çoklu görev desteği olacağını duymak mutluluk duyacağız (sağ, şaşırtıcı haber?) Ve biraz yeniden tasarlanan kullanıcı arayüzü olacak.

2.0 olacak Samsung Bada yeni özellikleri arasında:

Akıllı ev ekranı
Animasyon efektleri
Çoklu görev ve arka plan başlatmak
HTML5 ve Flash Lite 4 uyumluluğu
Konuşma tanıma
bildirim Push
Operatör fatura

Noks

Noks

Üye
operatör faturamı :D o ne bea

Lacrymosa

Üye

Arkadaş haklı. Bada 2.0 gelince kamera 20 MP olmayacak. Ekranı büyümeyecek. Birkaç iyileştirme ve birkaç özellik eklenir en fazla. En kararlı Bada sürümü olur yani.

fataliteksk

Üye
ben size geldiğinde nolacakları söyleyeyim.. örneğin chatroulette gibi sitelere girip bilgisayardan giriyormuş gibi kameralı sesli konuşma yapabilicez.. (eğer flash gelirse tabii)
telefonu pcye bağladığımızda uygulamaları sonlandırmak zorunda kalmıcaz (çoklu işlem)
mesaj yazma kolaylığı (sürükle bırak akıllı mesaj özelliği)
şuan için benim en çok istediklerim bunlar.. şimdi düşünün bakalım gelirse ne farketcek.. şuanda adobe flash yüklemeye çalıştığınızda telefon modeli desteklenmiyor uyarısı veriyor.. sadece android içinmiş flash mobile.. geldiğinde androidle kapışacak telefon.. telefonun altyapısı çoklu işleme uyumlu olduğu halde yazılım gereği birden fazla görevi yerine getiremiyor.. kısacası yazılımın donanıma göre yetersizliği var.. bunlar olmasa bende heralde güncelleştirme meraklısı değilim.. ama büyük değişiklikler var..

volkanozmihci

Üye
ya tabiki kamera 20 mp olmayacak yada telefonun ekranı büyümeyecek ama video yüklenen youtube hariç sitelere girdiğinizde vimeo gibi yada bunlardan link atan forum sitelerindeki videoları izlemeye çalıştığınızda lütfen html5 yada flash yükleyin diye saçma bir ibare çıkmayacak... widget lerin sürekli açık kalmasından kaynaklanan bellek yetersizliği ortadan kalkacak... 900 liralık telefonunuzu elinize alıp iphone yada htc telefon kullanan bir arkadaşınıza ya kardeş bu para verilir mi bu kadar dandik telefona daha görüntülü konuşma yapamıyorsun daha bluetooth la veri gönderemiyorsun kameranda çekim özelliklerin yok bide kalkmış 1600 lira para vermişsin yazık günah verdiğin paraya diyebilecek ve saçma tekellerini yıkabileceğiz.. android e kafa tutabileceğiz... haaa dersen ki benim telefonum alo diyor başka birşey lazım değil o zaman niye aldın wave !! git al nokianın 150 liralık telefonlarından o da alo diyor....

teksenle

Üye
1.2 geldide yarım geldi 2.0 çeyrek gelir :)

eaagent

eaagent

Üye
yarısı mı kaldı :D yumurtanın sarısı bitti 2011 in yarısı :D çkarsnlar artk mulitaskng gelsnde rahatlyalm en azndan badaya önem verildğinin bi örneğini görelm

furkant

furkant

Üye
:yurusaol arkadaşım

eaagent

eaagent

Üye
ilk yarımı kaldı uzatmalara gidioruz nerdeyse çkmadı hala :D multi taskng gelsnde rahatlayalm hem badanında güncel olduğu badayla uğraşıldğı belli olsun bi ya ..

ganster86

Üye
ilk yarımı kaldı uzatmalara gidioruz nerdeyse çkmadı hala :D multi taskng gelsnde rahatlayalm hem badanında güncel olduğu badayla uğraşıldğı belli olsun bi ya ..
daha ilk yarısına gelmedi ki ilk yarısı demek ilk 6 ay demek yani hazirana kadar gelecek demek.

Üst Alt