[Harald Meyer] CameraPro 1.00(5) Symbian^3 Unsigned

Sponsorlu Bağlantılar

muratcan1905

Üye
    Konu Sahibi
[Harald Meyer] CameraPro 1.00(5) Symbian^3 Unsigned
Program unsigneddir imzalama gerektirir.
Çok kaliteli bir program bizzat denedim imzaladıktan sonra çalışıyor 11x zoom a olanak sağlıyor.
HDR fotoğraf çekimine olanak sağlıyor.
Video kalitesini 30 fps ye çıkartmanıza olanak sağlıyor.

Ve programın tüm özellikleri

* Quick access (one-tap) to all functions
* Raw jpeg stream (raw data received from camera)
* Various flash modes
* Whitebalance
* Exposure modes and compensation
* Image Controls: Brightness, Contrast, Saturation, Sharpness
* Effects: negative, sepia, black/white, natural, ...
* Shooting assistance: virtual horizon, compass, sparse- and dense grids
* Camera modes: anti-shake, time lapse, bracket (for HDR), self-timer, burst shooting
* Macro modes
* Manual ISO level
* Presets (to store and load custom settings)
* Background processing: pictures are stored in background (allows faster shooting)
* 11x Digital Zoom
* Continous autofocus for photos and videos
* HD video ( quality and 15,25,30 fps),
* Video stabilization
* Expert video mode to gain access: custom frame sizes (up to HD), video/audio bitrates, video/audio codecs, frame rates (from 1 to 30fps).

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: gokkaya2706, throner, hüseyin cinar ve 9 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler..

co123

co123

Üye
oha mükemmel teşekkürler kardeşim :)

muratcan1905

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim iyi kullanımlar :)

Uruloki

Uruloki

Üye
hacı ne yaptın yav yarına kadar nasıl beklicem şimdi unsigned paylaşılır mı bu öldürcen mi beni teşekkürler ayrıca dimi süre filan bitmez

ReaqL

ReaqL

Üye
payLaşım için tşkLer.

muratcan1905

Üye
    Konu Sahibi
hacı ne yaptın yav yarına kadar nasıl beklicem şimdi unsigned paylaşılır mı bu öldürcen mi beni teşekkürler ayrıca dimi süre filan bitmez

program süresiz yani bitmez
sertifika almadıysan maalesef signedini beklemen lazım :)
ama bir an önce dene derim resme ilgiliysen oldukça kaliteli birde HDR photo camera çıksa harika olacak ...

Uruloki

Uruloki

Üye
yok sertifikam var ama şu an teldeyim ve freesigner yüklü değil pc de yanımda değil ondan he birde hdr fotorafları nasıl ve normal fotoraf boyutu nasıl bir kaç fotoraf yayınlasan çok iyi

aras248

aras248

Üye
süpersin

melgklay

melgklay

Üye
Hacı bu ne ya? Ne yaptın sen bunu nereden buldun bu nasıl birşey böyle.. Resmen muhteşem olan kamerayı profesyonel hale getirdi.. Inanmıyorum şimdi denedim gerçekten şaka gibi ya.. Sana nasıl bi dua etsem bilmiyorum muhteşemsin Allah razı olsun, sevdiğine kavuşasın, yolda N8 bulasın, vs vs vs :) tekrar tekrar teşekkürler.. Bide birşey soracam hdr destekli demişsin galiba, yani hdr çekebiliyormuyuz bununla? Çekebiliyorsak nasıl?

muratcan1905

Üye
    Konu Sahibi
yok sertifikam var ama şu an teldeyim ve freesigner yüklü değil pc de yanımda değil ondan he birde hdr fotorafları nasıl ve normal fotoraf boyutu nasıl bir kaç fotoraf yayınlasan çok iyi

fotoğrafı yarın çekip siteye girebildiğim an yayınlarım. (sunucularda lokasyon olduğu için çoğu zaman site açılmıyor malum)
HDR çekiyor ancak resimleri birleştirmiyor sanırım onun için HDR photo camera uygulamasını beklemek zorundayız.
ama resimleri pc de kolayca birleştirebilirsiniz pek çok yazılım var bununla ilgili(hemde ücretsiz) HDR için resimler çekmek için programı açın sağ tarafta ıso yazısının altındaki kamera resmine basın seçeneklerden BRACKETİNG i seçin ve telefonu mümkün olduğunca sabip tutun 3 adet resim çekecek ve siz bunları pc de birleştirirseniz HDR resmi oluşturmuş olacaksınız resimleri karanlık normal aydınlık şeklinde çekiyor...
boyut ve örnekleri yarın yayınlarım....

--------------- Ekleme ---------------

Hacı bu ne ya? Ne yaptın sen bunu nereden buldun bu nasıl birşey böyle.. Resmen muhteşem olan kamerayı profesyonel hale getirdi.. Inanmıyorum şimdi denedim gerçekten şaka gibi ya.. Sana nasıl bi dua etsem bilmiyorum muhteşemsin Allah razı olsun, sevdiğine kavuşasın, yolda N8 bulasın, vs vs vs :) tekrar tekrar teşekkürler.. Bide birşey soracam hdr destekli demişsin galiba, yani hdr çekebiliyormuyuz bununla? Çekebiliyorsak nasıl?
uruloki için yazdığım aynısı geçerli hdr o şekilde yapılıyor ama maalesef henüz birleştirme işlemi yok.
yalnız programı yapan kişi bunun üzerinde çalıştığını ve programa bunuda ekleyeceğini söylemiş.

bu arada güle güle kullanın arkadaşlar bir faydam dokunduysa ne mutlu ...

olciay

olciay

Üye
Teşekkürler , beklediğim bir pro' idi ..

accman

accman

Üye
çok teşekkürler ellerine sağlık ama imzalama olayından çekiniyorum.. ne zaman çıkar signed ?

muratcan1905

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkürler ellerine sağlık ama imzalama olayından çekiniyorum.. ne zaman çıkar signed ?

signed ne zaman çıkar bilmiyorum bazı uygulamaların signedi ya hiç çıkmıyor ya da 1 ay sonra falan çıkıyor bence imzalamadan korkma bende korkuyordum ancak kimsede birşey olmadığını okuyunca sertifikayı aldım o zamandan beri rahatım hiç bir sorun olmadı.

m_h_m_t193

Üye
bu sertifika hatası veriyor nE Yapmam lazım???

matrax-0052

Üye
Teşekkürler..Hakkaten konuşulduğu kadar varmış kesintisiz zoom olayı süper.Bu pro cep dünyasını karıştırır.:ehe

melgklay

melgklay

Üye
Aynen katılıyorum karıştırır abi adam abartmış ya.. Eğer hdr olayınıda hallederse söyleyecek lafım yok artık

muratcan1905

Üye
    Konu Sahibi
exalted55

exalted55

Üye
Arkadaşlar ben mi anlamıyorum bilmiyorum fakat aynı kareyi hem bu programmın üst ayalarıyla hemde mod 5 in en üst ayarlarıyla çekip bilgisayar ekranında yan yana koydum hiçbir fark göremedim hatta mod 5 ile foto biraz daha da büyük çıktı. 8,76 ya 8,93 Mb. Sizde aynı fotoyu çekip sonuçları paylaşırsanız çok sevinirim. burada o kadar mükemmel olarak bahsedilmiş ki programdan belki de o yüzden büyük bir beklenti beni bozdu. Sözü size bırakıyorum ve sonuçları bekliyorum. Saygılar.

ali-yk

Üye
hdr özelliği gayet iyi ayarlama imkanıda var biraz kurcaladım gerçekten baya güzel bir program teşekkürler paylaşım için :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt