Nokia c7 hakkında sorularım var

Sponsorlu Bağlantılar

Siyah.

Siyah.

Üye
    Konu Sahibi
Nokia c7 hakkında sorularım var
1- wifi iyimi ?
2-navigasyon ücretsizmi ?
3-dokunmatigi nasıl
4-şarzı nasıl
5-kasasında bi sorun olurmu
6-kasma varmı
7-en önemlisi kamera iyimi

çok soru sordum hoş görün :d:

TheORCUN

TheORCUN

Üye
1- wifi iyimi ? = Diğer tüm telefonlardan iyi, karşılaştırdım; ip4'ü burun farkıyla geçiyor:D
2-navigasyon ücretsizmi ? = Evet, ömür boyu
3-dokunmatigi nasıl = iPhone'yi yakalamış, kapasitif, gayet güzel....
4-şarzı nasıl = Kullanımına bağlı; ort. 1-3 gün arası
5-kasasında bi sorun olurmu = Yere atıo zıplamadıkça hayyır :ehe Zaten Aliminyum, zor çiziliyor aynı zamanda.
6-kasma varmı = Şahsen 13 uygulama, 2 HD 3 Normal oyun açtım, o zaman resetledi, resetleyene kadar da kasmadı... Forumda 28 uygulamayı gören var...
7-en önemlisi kamera iyimi = 20Mpixel'lik Canon fotoğraf makinemin pabucu dama atıldı...:ehe

çok soru sordum hoş görün :d: = Canın saolsun, burda bunun için varız... :oke:

Cevaplarını alıntı yapıp yazdım :naughty:

--------------- Ekleme ---------------

Ouw pardon :S N8 sanmışım sorunu :D 5 ve 7 yi değiştireyim; kasasını tam olarak bilmiyorum, kullananlar söyler, kamerası tabii n8 den kötü, fakat bir dijital fotoğraf makinesinin yerini rahatlıkla tutabilecek güçte...
Diğer özellikleri, donanımla alakalı, N8-C7 donanım-yazılım aynı zaten...

zeusahmet

zeusahmet

Üye
nokia c7 mi ya da androidli bir samsung mu sorusuna da bir cevap lütfen çok kararsızım wave 8500 aldım pişmanım badadab hiç memnun değilim yine zarar etmek istemiyorum

TheORCUN

TheORCUN

Üye
bi yerden duymuştum, yalan mı bilmem:D ama samsung wave çıktıktan sonraki ilk 3 ay içinde en çok servise bırakılan telefonmuş :ehe Bada os, nasıl tarif etsem, o kadar kötü ki; s60v3 gibi. Kararsız, uyumsuz, stabil değil, arayüz düşmanı... Android özenmişler ama, becerememişler... C7 al derim, hatta N8, BlackBerry, iphone, Nokia, samsung, htc yarışında en geri kalan bence samsungdur...

Şimdi 1.yi soracaksınız :P O da yine bana göre HTC :)

Starsley

C7 kasası parlak paslanmaz çelik arkadaşım ekranı da çizilmez cam yani tam bi savaş makinesi :D kamera n8 gibi değil ama 8mp hakkını veriyor onun haricinde n8 le hemen hemen aynı

elektronikmüh

elektronikmüh

Üye
1- wifi iyimi ?
Maxicep.com - Nokia c7 hakkında sorularım var 2-navigasyon ücretsizmi ?
3-dokunmatigi nasıl
4-şarzı nasıl
6-kasma varmı

1- çok iyi
2-ücretsiz
3çok hassas
4kullanıma bağlı. benim en az 3 gün gidiyor.
5 kesinlikle sağlam. metal
6- sıfır kasma şuana kadar 2 ayı geçti.
7 kamera kötü. 8mp performansı değil. 2 den dahi kötü

ama herşeyiyle alınabilir.

Siyah.

Siyah.

Üye
    Konu Sahibi
kamerası iyi değilmiş .s bu kötü oldu

redkit43

redkit43

Üye
1- wifi iyimi ?
Maxicep.com - Nokia c7 hakkında sorularım var 2-navigasyon ücretsizmi ?
3-dokunmatigi nasıl
4-şarzı nasıl
6-kasma varmı

1- çok iyi
2-ücretsiz
3çok hassas
4kullanıma bağlı. benim en az 3 gün gidiyor.
5 kesinlikle sağlam. metal
6- sıfır kasma şuana kadar 2 ayı geçti.
7 kamera kötü. 8mp performansı değil. 2 den dahi kötü

ama herşeyiyle alınabilir.

Arkadaşım senin c7 nin kamarasında sorun olmasın....ben 2 aydır kullanıyorum en parlak güneşte bile çok güzel 8mp lin hakkını veren fotoğraflar çekiyor......

ayrıca n8 de kullandım.kasa n8 den daha kibar...ekran n8 e göre daha parlak ....diğer özellikler(kamera hariç ) aynı

Siyah.

Siyah.

Üye
    Konu Sahibi
n8 cok buyuk geldi elime pek sevmedim c7 çok hoşuma gitti ama işte biri kötü bi iyi diyor kafam karıştı :ağlarım:

redkit43

redkit43

Üye
n8 cok buyuk geldi elime pek sevmedim c7 çok hoşuma gitti ama işte biri kötü bi iyi diyor kafam karıştı :ağlarım:

kim kötü diyo arkadaşım bence fiyat performans olarak en alınası nokia modeli....sen kamerayı takma kafana gerçekten performansı (n8 kadar olmasada) iyi .....alcağın yerde jelatinsizi -açılmışı varsa bir bak çekim kalitesine ona göre al

Starsley

Arkadaşım ne kötüsü ya bende sinirlendım şimdi telefon müthiş kameraya laf yapanlar elini iyi kontrol etsin 8mb çift led flaşlı yüz tanımalı tam odak kamera daha ne olsun sen doğru tuttukça bi şey olmaz o fiyata harika bı telefon hem çok ince ve şık Çelik kasa lı kaç telefon var piyasada sen al pişman olmazsın

Siyah.

Siyah.

Üye
    Konu Sahibi
evet öyle yapacağım açık inceleyeceğim.
hadi bakalım hayırlısı herkeze teşekkürler :)

redkit43

redkit43

Üye
c7 nin + yönlerinden biride 1024 mb roma sahip olmasıdır....n8 512 mb rom var.....nokia çok çakal aynı şeyi 5800 la n97 içinde yaptı...5800 ram miktarı n 97 le aynı fakat c: de 5800 da ram miktarı daha verimli..daha yüksek...daha üst modelde göz önünde olan şeylere tasarım...kamera v.s daha iyi kullanırken aynı ayarda daha düşük segmentteki cihazdada ram miktarını falan arttırıyor....

TheORCUN

TheORCUN

Üye
c7 nin + yönlerinden biride 1024 mb roma sahip olmasıdır....n8 512 mb rom var.....nokia çok çakal aynı şeyi 5800 la n97 içinde yaptı...5800 ram miktarı n 97 le aynı fakat c: de 5800 da ram miktarı daha verimli..daha yüksek...daha üst modelde göz önünde olan şeylere tasarım...kamera v.s daha iyi kullanırken aynı ayarda daha düşük segmentteki cihazdada ram miktarını falan arttırıyor....

Emin misin C7'de daha fazla ROM olduğuna? Sonuna kadar he donanımı aynı diyorlar...

Starsley

Ben cvb verim c601 ve c7 de 1gb rom var arkadaşım

redkit43

redkit43

Üye
Emin misin C7'de daha fazla ROM olduğuna? Sonuna kadar he donanımı aynı diyorlar...

arkadaşım googleden bakıver bir zahmet....tabiki eminim...

ram miktarları aynı (2 side 256 mb ram kullanıyor) ancak rom miktarları n8:512mb c7:1024mb dır....

Starsley

Hayır arkadaşım ben n8 den hızlı demedim ama daha stabil çalışıyor.

Bu arada n8 de c7 den hızlı değil ikisi aynı çünkü

Türkcell - vatan bilgisayar - ikaynak.com ve en önemli sitelerden biri adını veremem ama şöyle yapim for...do.....ha... Burayı çoğu kişi bilir bu verdiğim sitelere bakabilirsiniz. C7 özellikleri bölümüne 1gb rom olduğunu görürsünüz.

Türkcell - vatan bilgisayar - ikaynak.com ve en önemli sitelerden biri adını veremem ama şöyle yapim for...do.....ha... Burayı çoğu kişi bilir bu verdiğim sitelere bakabilirsiniz. C7 özellikleri bölümüne 1gb rom olduğunu görürsünüz.

Ayrıca fonehom.com ve Nokiafanboy.com dan da bakabilirsiniz bunlar yabancı ve sağlam sitelerdir.

Çok özür diliyorum daha çok site var :D bunlarada bakın tatmin olmak için compare.setooz.com _ gadgetized.net bunlarda yabancı ve sağlam kaynaktır daha var ama artık bu kadar yeter dimi :D

Starsley

Bana yüklenmeyin :D stabil derken nasıl anlatsam örneğin birçok uygulama açtın telefonda rom daha kolay haraket etmeni sağlar yani en ufak bi kasmayı bırak bekleme bile yapmaz kısacası çok büyük bir etkisi yoktur senin anlıcan şekilde sadece telefonda daha çok rahat hareket edersin. Burdan kastım n8 rahat değil anlama :)

Üst Alt