Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung Wave 1&2 Guitar Hero for BADA ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Madmark88
Üye
Konu Sahibi
Samsung Wave 1&2 Guitar Hero for BADA ?
Arkadaşlar Bada için yapılmış Guitar Hero programı mevcut mudur javalar hariç ? Eğer yoksa bu isteğimi nasıl iletebilir bada ve guitar hero ya ? Teşekkürler.
Noks
Üye
javada varsa isterim ama kaliteli :d
Madmark88
Üye
Konu Sahibi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
buyrun rardan çıkardıktan sonra telefona atınız ve daha sonra telefondan kur işlemini gerçekleştiriniz.
Noks
Üye
ekran boyutları birebirmi?
ganster86
Üye
wave telefonda orjinalinde zaten guitar oyunu var oyunlara girin orda var
Madmark88
Üye
Konu Sahibi
Paylaştığım wave 2 telefonumun java games bölümündeki guitar hero javanın versiyonudur.Benim şu an aradığım(istediğim) sadece bada için geliştirilmiş daha gerçekci müzikler oynanabilirlik vs...
bkz.iphone daki guitar hero uygulaması.
rsnela
Üye
olsa da oynasak. samsung apps'da yok demek ki böyle bir oyun bada için hala yapılmadı.
ayrıca telefonun kendisinde bulunan guitar hero oyunu çok uyuz. hem bir şarkı var hem hiçbir seçenek yok hem de çat diye ortasında deneme sürümüdür diye yazı çıkıyo. keyfi kalmıyor. illa para mı vermek lazım
totx
Üye
guitar hero oyunu artık yapılmıyor activision son verdi yapımına yani doğal olarak çıkacağını sanmıyorum bada için lakin şöyle bi durum var iphone daki beğendiğiniz oyunlar için eagames başta olmak üzere firmalara mail atabilirsiniz "niye bada da yok arkadaş" diye.mortal kombat başta olmak üzere pek çok oyun için mail attım cevap hep aynı geleceeeeek ama ne zaman