Nokia C7 için lütfen yarım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alico90

alico90

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C7 için lütfen yarım.
merhaba arkadaşlar ben phoneix ile telefonumu format attarken programda hata veriyor . şimdi telefon hiç açılmıyor açma tuşuna basıyorum sadece titriyor görüntü filan gelmiyor . lüften yardımcı olun ne yapmam gerekiyor bilgilendirirseniz çok iyi olur. phoneix deki mesaj şu şekilde

-
Waiting for USB device...
1. Make sure USB cable, Battery and charger are removed from device.
2. Insert USB cable to device
3. Insert Battery to device
4. Insert Charger to device
--- Press phone's power button! ---
Boot rom detected. Continuing flashing...
Loading secondary boot code: 15168 bytes
Secondary boot loaded
Loading update server code: 722517 bytes
Update server loaded
UPS flashed and initialized. Continuing flashing...
Partitioning....
Partitioning complete
Erasing....
Erasing complete
Asic CMT: Start programming 172194 KB...
Asic CMT: Programming data sent: 0%
Asic CMT: Programming data sent: 10%
Asic CMT: Programming data sent: 20%
Asic CMT: Programming data sent: 30%
Asic CMT: Programming data sent: 40%
Asic CMT: Programming data sent: 50%
Asic CMT: Programming data sent: 60%
Asic CMT: Programming data sent: 70%
Asic CMT: Programming data sent: 80%
Asic CMT: Programming data sent: 90%
Asic CMT: Programming data sent: 100%
Programming complete
WARNING: Asic CMT: NAND status reported bad blocks
Asic CMT: programming succeededWaiting for USB device...

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Bağlantında sorun var galiba, laptop kullan..

alico90

alico90

Üye
    Konu Sahibi
pc telefonu görüp sonra kayboluyor. dediğin gibi bağlantıda sorun olabilir. ama masaüstünde de denedim laptoptada denedim olmadı. bugün aldığım yere götürdüm servise yolayacaklar. bakalım...
teşekkürler yorumun için

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Antivirüs de kullanma, deaktif değil; sil komple antivirüsü

alico90

alico90

Üye
    Konu Sahibi
nod32 yüklü kaldırmayı denemedim. ama daha öncede nod32 yüklü ikende yapmıştım sorun çıkmamıştı. zaten artık servise verdim bakalım ...
yorumun için teşekkürler

webgezgin

Üye
kardeş geçmiş olsun ama galiba teldeki versiyonun bir alt versiyonunu kurmuya çalışmışsın bu hatadan sonra telin usb girişinin yanında küçük bir led ışık var o ışık yanıp sönüyorduysa telefonundaki hasar biraz ciddi haberin olsun

alico90

alico90

Üye
    Konu Sahibi
webgezgin dediğin gibi ışık yanıp sönüyor. telefonu garantiye verdim. servis yapabilir mi ? yapamaz ise yeni telefon vermeleri gerekiyor umarım . başka bilgin var mı bu konu hakkında bilgilendirirsen sevinirim.

TheORCUN

TheORCUN

Üye
webgezgin dediğin gibi ışık yanıp sönüyor. telefonu garantiye verdim. servis yapabilir mi ? yapamaz ise yeni telefon vermeleri gerekiyor umarım . başka bilgin var mı bu konu hakkında bilgilendirirsen sevinirim.

Flash işlemi başarısız olsaydı da başka bir nedenden dolayı sorun çıkmış olsaydı, tamir ederler veya değiştirirlerdi telefonu. Fakat sen yazılımını bozmuşsun telefonun, garanti dahilinde işlem yapmayabilirler :hmmm

alico90

alico90

Üye
    Konu Sahibi
ama bu telefon daha öncede de garantiye gitti telefonun ses çıkışında sorun vardı. bu 2. gidişi bir de batarya hemen bittiyordu. yani kvk nın bir şey yapması gerekiyor böyle iş olur mu yazılım bozulunca telefon bir daha açılmaması çok saçma. nokianın harbi işi bitmiş artık. yemin ederim bin pişman oldum telefonu aldığıma alalı 3 ay olmadı 1 ay serviste kaldı zaten şimdi gine verdim. eğr tamir etmezler ise hukuksal her yolu deniyecem.

webgezgin

Üye
Flash işlemi başarısız olsaydı da başka bir nedenden dolayı sorun çıkmış olsaydı, tamir ederler veya değiştirirlerdi telefonu. Fakat sen yazılımını bozmuşsun telefonun, garanti dahilinde işlem yapmayabilirler :hmmm

benim telefonunda başına geldi aynı durum ışık yanıp sönüyordu servise 08.02.11 de gönderdim hala beklemedeyim hala internetten kontrol ettiğimde (serviste malzeme bekliyor ) diye yazıyor artık ne olduysa belkide bord mu zarar gördü başka ne parçası beklenirki anlamadım gitti. :allalla:
ücret yerindede 0tl yazıyor şimdi merak ediyorum sonradan ücret çıkarırlarmı eğer ücret çıkacak bir durum olsaydı garanti harici gibi baştan söylemezlermiydi.?

TheORCUN

TheORCUN

Üye
benim telefonunda başına geldi aynı durum ışık yanıp sönüyordu servise 08.02.11 de gönderdim hala beklemedeyim hala internetten kontrol ettiğimde (serviste malzeme bekliyor ) diye yazıyor artık ne olduysa belkide bord mu zarar gördü başka ne parçası beklenirki anlamadım gitti. :allalla:
ücret yerindede 0tl yazıyor şimdi merak ediyorum sonradan ücret çıkarırlarmı eğer ücret çıkacak bir durum olsaydı garanti harici gibi baştan söylemezlermiydi.?

O parça gelince, parçanın ücreti belli olur, değişmeden hemen önce sorarlar sana. 30TL'ye mal olmuştur onlara. 45TL'ye değişim yapılacaktır telefonunuzda diye. Veya garanti dahili ise beleş :ehe:ehe

alico90

alico90

Üye
    Konu Sahibi
webgezgini yorumun için teşekkür ederim demek ki aynı kaderi paylaşıyoruz benim c7 daha öncede gitti servise netten kontrol ettiğim de ücret 0 yazıyordu. onu merak etme garanti dahilindeyse para istemezler. asıl önemlisi telefonların tamir edilmesi inşallah en yakın zamanda ya yenisini gönderirler ya da dizgünce tamir ederler. ben de 25.02 de verdim demekki martın sona kadar beklemeye kendimi hazırlayayım.

webgezgin

Üye
webgezgini yorumun için teşekkür ederim demek ki aynı kaderi paylaşıyoruz benim c7 daha öncede gitti servise netten kontrol ettiğim de ücret 0 yazıyordu. onu merak etme garanti dahilindeyse para istemezler. asıl önemlisi telefonların tamir edilmesi inşallah en yakın zamanda ya yenisini gönderirler ya da dizgünce tamir ederler. ben de 25.02 de verdim demekki martın sona kadar beklemeye kendimi hazırlayayım.

evet ben bile martın sonunu beklemeye başladım çünkü daha evvel de başka telefonumda 40 gün beklemiştim :angry:

alico90

alico90

Üye
    Konu Sahibi
webgezgini eğer telefonunla ilgili bir sonuca ulaşırsan buraya bildirirsen veya bana mesaj atarsan çok makbule geçer. :D bende ulaşırsam aynı şekilde bildiririm

sas_

Üye
Telefonların akıbeti ne oldu yazmamışsınız yahu.

serkanet

Üye
ışık yanıp söndüğü zaman dead flash atamıyormusunuz

webgezgin

Üye
ışık yanıp söndüğü zaman dead flash atamıyormusunuz

ben bu flash olayında baya bir tecrübe edindim ama ışık yanıp sönünce servislik oluyor maalesef bendeki öyle olmuştuda ordan biliyorum.

ka2000dir

ka2000dir

Üye
merhaba arkadaşlar ben phoneix ile telefonumu format attarken programda hata veriyor . şimdi telefon hiç açılmıyor açma tuşuna basıyorum sadece titriyor görüntü filan gelmiyor . lüften yardımcı olun ne yapmam gerekiyor bilgilendirirseniz çok iyi olur. phoneix deki mesaj şu şekilde

-
Waiting for USB device...
1. Make sure USB cable, Battery and charger are removed from device.
2. Insert USB cable to device
3. Insert Battery to device
4. Insert Charger to device
--- Press phone's power button! ---
Boot rom detected. Continuing flashing...
Loading secondary boot code: 15168 bytes
Secondary boot loaded
Loading update server code: 722517 bytes
Update server loaded
UPS flashed and initialized. Continuing flashing...
Partitioning....
Partitioning complete
Erasing....
Erasing complete
Asic CMT: Start programming 172194 KB...
Asic CMT: Programming data sent: 0%
Asic CMT: Programming data sent: 10%
Asic CMT: Programming data sent: 20%
Asic CMT: Programming data sent: 30%
Asic CMT: Programming data sent: 40%
Asic CMT: Programming data sent: 50%
Asic CMT: Programming data sent: 60%
Asic CMT: Programming data sent: 70%
Asic CMT: Programming data sent: 80%
Asic CMT: Programming data sent: 90%
Programming complete
WARNING: Asic CMT: NAND status reported bad blocks
Asic CMT: programming succeededWaiting for USB device...
arkadaşım bende c6-00 var bendede aynısı oldu sonra yeniden flash atınca düzeldi büyük ihtimalle bir yerde hata yapmışsındı yeniden dene

hizan

hizan

Üye
ben bu flash olayında baya bir tecrübe edindim ama ışık yanıp sönünce servislik oluyor maalesef bendeki öyle olmuştuda ordan biliyorum.

artık flash atarken ölen telefonun ışığı yanıp sönerken, sadece titreşim varken cıhaz servise gitmeden kurtarılıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...