5800 ı Tuvalete düşürdüm...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kamyonyolu

Üye
    Konu Sahibi
5800 ı Tuvalete düşürdüm...
telefonu alalı daha 1.5 ay olmuştu sonra tuvalete girince ceketin cebinden tuvalete gitti sonra şaşknlığım gidince hemen aldım ve bataryayı çıkardım sonra mendille sildim silkeledim falan sonra allahdan yakınlarda bi telefoncu vardı hemen ora götürdüm sonra bi ilaçlı suya koydu 1 gün durcak dedi ve öbür gün gittim oksitlenmiş çalışmaz artık çöpe at (!) dedi.
bide size sormak istedim beyler çünkü telefonu daha yeni aldım :D yapılcak bir şeyler varmı tamirat için fazla abartmadan parası neyse verebilirim yeterki çalışsın

deadlydesire

deadlydesire

Üye
kandırmış seni telefoncu... ne suyu kardeşim.... iice kurutacaktın saç kurutma makinesi felan.. sonra pirinç çuvalının içine gömecektin bir gün bekleyecektin... yazık olmuş...

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
kandırmış seni telefoncu... ne suyu kardeşim.... iice kurutacaktın saç kurutma makinesi felan.. sonra pirinç çuvalının içine gömecektin bir gün bekleyecektin... yazık olmuş...

bence telefoncu yaktı telefonu son çare olmaz dedi... :D suya mı koyulur.... :D

kamyonyolu

Üye
    Konu Sahibi
özel bi ilacı varmış ona koydu

5800 cı

5800 cı

Üye
telefonu bozmak için gerçekten özel bir ilaç mış :D

kamyonyolu

Üye
    Konu Sahibi
lanet olsun ozmn o adma :D peki napcam ben şimdi

Utk4n*

Utk4n*

Üye
Sen sudan cıkaRttın o tekRaR suya koymuS uhazuhazhuhauh hiç güLecegim yokdu :D:D:D:D:D.

GALATASARAY5

GALATASARAY5

Üye
iyice kurutsan çalışırdı

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Amcanları dayınları topla telefoncuyu dövün parasını versin.Ne suya koyuomuş amele ya?O özel ilaç muhtemelen oksitlenmemesi içindir ki zaten beterini yapmış

flunight

Üye
her sakallıyı deden sanma sende bak içine sıçmış tlfnunun.geçmiş olsun.

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
böyle bişi var su değil başka bi sıvıya koyuyo ve telefoncu doğru olanı yapmış sen geç kalmışsın

Utk4n*

Utk4n*

Üye
Şimdi teLefonu tekRaR tuvaLete at sen sonRa sifonu çek uStaaaa soRun çözüLecektiR :D.

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
beyler tmm abartmayalım çocuk çözüm arıyor biz çocuğun moralini bozmaktan başka bişey yapmadık...

tandogucem

tandogucem

Üye
kkardesim cok uzuldum bencecservise ver buyuku yaparknmi oldu kucugu yaparkenm

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
ver servise parayla yaptır başka çaren yok

AxiRyzz

Üye
Arkadaşlar Alkolün yada Yağ Asitinin İçine Koyuyor Alemsiniz Ya Bizde Bilgisayarcıyız Bizde Koyuyoruz Sonra Çıkartıp Kurutup Çalıştırıyoruz

Su Elektriği Geçirir Ama Bizim Koyduğumuz Sıvı Elektrik Geçirmiyor Çalışırken Dökseniz Bile Birşey Olmaz :ehe

tandogucem

tandogucem

Üye
yani kanka sen biliyosun bu isi

Samsun55''

Samsun55''

Üye
senin adına geçmiş olsun kardeşim :D ne deyim başka :D cana geleceğine mala gelsin :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...