Son Tuğra | Symbian^3 TURBO! V6.2 C6v40[v52]Hızlı & Stabil & Sorunsuz(10.09.2011)By ~N.A.W.Y~

Sponsorlu Bağlantılar

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
bırak ekranı felan sadece fare kullanıyım o bana yeter usb-on-the go ve flash a da hayır diyemem

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
pnht de yeni çıkmış n8 efectleri var latino ya onları da ekleyeceğim

Utk4n*

Utk4n*

Üye
özeLden link atSana banada :D. Ben cıkıyoRum simdi sanada iyi geceLer ^^.

blomberg

blomberg

Üye
merhaba UTKAN sana bişey soracaktım. openstar arkadasın Fw sini deniyorum da. video açarken bir resim beliriyor sonra açılıyor. o resimi nasıl kaldırabilirim acaba ??Teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

pnht de yeni çıkmış n8 efectleri var latino ya onları da ekleyeceğim
merhaba UNDERTAKER sana bişey soracaktım. openstar arkadasın Fw sini deniyorum da. video açarken bir resim beliriyor sonra açılıyor. o resimi nasıl kaldırabilirim acaba ??Teşekkürler

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
çifte soru diye buna denir:ehe
ne söylersem yalan olur:(

achie

achie

Üye
Yeni N8 effect'leri epey güzel şuan kullanıyorum :)

Utk4n*

Utk4n*

Üye
Konu günceL :D.

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Güncelim uleeeeeeeeen:ehe

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
N8 efektleri eklendimi ?

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
ekledim.

Arkadaşlar yeni bir mod buldum menüdeki yazılar ortada duruyor çokda güzel oluyor:ehe ama ana ekranda ekran yan dönmüyor seçiminiz nedir? ekleyeyimmi eklemeyeyimmi resim koyacam şimdi:hmmm

buyrun resim ama yukardada dediğim gibi bunu ekleyince ana ekran yan dönmüyor...(Symbian^3 dede bu var)

achie

achie

Üye
Dün denedim güzel deil tavsiye etmem

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
bi 5-10 tane yorum gelsin ona göre koyacağım:oke:

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
istersin sen hemen:ehe
önce ben fw me atam sonra sana veririm:ehe

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
bu latino gelmicek heralde arkadaşım ne uploadmış be telefon kaldırmaz o kadar büyük dosyayı:D şaka maka kaç gündür upload efiyon olmadımı hala

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
yaw arkadaşlar yapmayın herkezin işi gücü var dersi var bilgisayara anca bukadar zaman ayırabiliyorum lütfen biraz acıyın yaw:D

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
sende bana acı yazdıgım msjların hepsi telden haftada 1 bilgisayar var bu hakkımı iyi kullanmam lazım :D

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
yeni versiyon ile gelen değişiklikler
N8 tipi ortada yazı artık ana ekranın dönmesine engel olmuyor(kendim fixledim:ehe)
galeri modu adam edildi:ehe artık ndrive mdrive fındık fıstık cart curt galeride görünmüyor
hız fazla azalmadan daha fazla patarya
n8 effectleri eklendi:box

Utk4n*

Utk4n*

Üye
yeni versiyon ile gelen değişiklikler
N8 tipi ortada yazı artık ana ekranın dönmesine engel olmuyor(kendim fixledim:ehe)
galeri modu adam edildi:ehe artık ndrive mdrive fındık fıstık cart curt galeride görünmüyor
hız fazla azalmadan daha fazla patarya
n8 effectleri eklendi:box

Şu reSimLeri göSteR bi bakiyim hadi fLash atcam :D.

Üst Alt