motorola milestone hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
domelyan

domelyan

Üye
    Konu Sahibi
motorola milestone hakkında
motorola milestone nasıl bir telefon arkadaşlar ?İnternetten araştırdım fakat tam bir sonuca ulaşamadım
samsung wave s8500 veya motorola milestone almayı düşünüyorum hangisini almalıyım neden ?Yardımcı olursanız sevinirim .:oke:
Not:wavenin işlemci hızı 1 ghz iken milistonenin 600 ghz bu yüzden aklım karıştı
:hmmm

--------------- Ekleme ---------------

yokmu cevap şaşırdım ya :(

ibo_Star

ibo_Star

Üye
Acer Liquid E Al
Asla Yolda Kalmazsın
Ram ve Rom Olarak Nerdeyse Her Android Cihazdan üstün
(Fiyatı 1000 TL altında Olanlardan)
512 Mb Ram 512 Mb Rom.
işlemci 768 Mhz
Fiyat 800 TL
Şimdilik Teknosa da Gördüm

atakax

atakax

Üye
motorola güzel ama dokunmatiği biraz kötü işlemcisi konusunda sıkıntı yaratmaz önemli olan saat hızı değildir kalitedir wildfire işlemcisi 528 mhz bende birde ipod touch 4 var 1ghz a4 ama basit işleri daha hızlı yapıyor (ayarlar internet vs.) ama oyunlarda ipod dağıtıyor bildiğin angry birds ikisi içinde var ama wildfire da oynanmıyor oyuzden isteklerinin ne olduguna bağlı işlemci bildiğim kadarıyla milestone oyun konusunda çok iyi ama wave i kesinlikle tavsiye etmiyorum bada nedir ya çook yeni sadece samsunga ait bir işletim sistemi androidle yarışamaz

domelyan

domelyan

Üye
    Konu Sahibi
ne kadar teşşekür etsem az sağolun aceri değerlendireceğim .Farklı görüşlerinizide bekliyorum :)

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
samsung wave 1049-999 tl arasınad hani nette dolaşan bazı yazılar varya 800 tlye buldum şöyle böyle oldu falan
samsung wave in garantisi aldıktan sonra memnuniyet isyorsan en ucuzua 950 tlye bulursun

ha ben wave kullanıyorum kasma falan olmuyor aslında teknik açıdan süper diyebilirim ben wave mi elden çıkarmak istiyorum oda neden dersen iphone 4 daha çekici geliyor açıklama yapamıyorum ama öyle
herneyse wavein artılarını yazayım

kamerası çok güzel nokia n8 aratmaz iphone 4 den gece cekimleri iyi
android tellerin arasından bunun kadar iyi foto çeken yok bu sözümün arkasındayım böyle aldığım telefonu övmek istemem ama bunu tamamen karşılatırmalarım sonucundan aldım
mesela diğer kardeşi samsung galaxy s i9000 eğer onun da wave gibi bir flaşı olsaydı ikizi kamerada eş değer yani
kamera 9/10

kullanabilirlik 10/10

ekran bilirsiniz süper amoled en iyisi çıkana dek bu retina screen ile kapışırlar kendisi

işlemci 1024 mhz

multimedya :social hub var
hd sertifikalı ilk pda
müzik çaları ipodu aratmaz

ses kalitesi gayet güzel ve net samsung galaxy s gibi video çekerken çızırtı yapmaz kötülemiyorum sadece eksisini söylüyorum fanboy falan değilim

oyunları gayet çatır çutur abanarak oynuyorum

taşınabilirlik sorun yaratmaz htc desire hd gibi devasa değildir :)

size tek eksini söyliyim aslı eksi değil de
işletim sistemi çok yeni daha 1 yılını doldurmadı :)

lakin hangi 1 yılını doldurmamış bir işletim sistemi iphone 2g 4 ayda 1 milyon barajını geçti fakat wave 3 hafta 1 milyon yaptı

haziran ayındı toplasan 500 uygulama zar zor vardı
şimdi 3000 :D
destek yok diyorlar ama rakamlar sonuçlar ortada

herneyse ben wave mi değiştircem neden mi maymun iştahlıyım beklemek filan büyümesini görmek istemiyorum ama şuda dert ediyor beni

bada os 2,0 çıkıcak bilidiğimiz linux tabanlı herşeyi desteklicekmiş şaka gibi lan acaba satmasam mi diyorum ben

sonra nfc tamanlı olcakmış yani blackkberryler gibi olucak samsung wave olan herkes dünya capında mesajlasabilecem

var olan multitasking gelişcekmiş eyvallah zaten şu durumda gelişmiş başka nasıl gelişcek lan bu meret :|

haa samsung wavein emsalleri galaxy s iphone 4 htc desiredir peki neden bunlara göre ucuz

samsung iyibir hamle yaparak ucuz satarak tanıtmak ve geliştirmek istemesidir bu durum

zaten üretimden kalktı şimdi bende samsung waveden çok kar ettiğini sanmıyorum zaten oldukça maliyeti var zaten (bkz: süper amoled, işlemci , bazı teknik organları anakart falan filan )

ve bu hamlesi meyvesini verdi
bada os un ilk emekleme dönemi android , ios göre daha hızlı geçti :)

meyvesi mi nedir derseniz bada os 2,0 dir

sonuç motorola milestone, nokia n8 güzel

wave daha güzel

haa şunu söyliyim acaba değiştirmeyim mi diyorum artık bekleyim veya satayım samsung galaxy s alim diyorum ama büyük ihtimal beklicem

ihtiyacımı fazlasıyla karşılıyor

şimdi arkadaşım senin beklediğin sorunun cevabı

teknik /donanım / servis olarak wave daha iyi

işletim sistemi olarak milestone yok ben beklerim diyorsan samsung wave alıp kendimin orgazm edip oyun oynucam diyorsan wave al neden mi çunkü wave linux tabanlı

biraz beklemek gerekiyor

yok ben beklemem aceleciyim dersen android al ama bada os çok hızlı büyüyüp gelişiyor bada os 2,0 çıktığında pişman olma

ŞAHSİ FİKRİM

wave işimi fazlasıyla görüyor gerek kamera oyun müzik video film gayet güzel
şarj olarak da iyi işletim sistemi yeni olması seni biraz tedirgin etsede yine üstün performans alabiliyorsun az kaldı bada os 2,0 bekle bu oğlan 512 ram 1024 mhz cortexi var oda yetmiyor samsung mainboarda sahip türkçesi beklersen bu cihaz ileride oyun manyağı olabilir :)
hadi hayırlı alışverişler

isolas11

Üye
Bir milestone kullanıcısı olarak kesinlikle tavsiye ederim. Sonuna kadar paranın hakkını veriyor. Bide froyosu gelip güncellenince yemede yanında yat :D

wunschpunsch

Üye
Bir milestone kullanıcısı olarak kesinlikle tavsiye ederim. Sonuna kadar paranın hakkını veriyor. Bide froyosu gelip güncellenince yemede yanında yat :D

ya bende wildfire aldım fakat memnun kalmadım arkadasımdakı desire ı gore gore kendısı bana cok yavas gelıo cozunurluk berbat angry bırds cok zor oynanıyor bırcok oyun acılmıor ekran kucuk klavye problem oluo falan nese.sımdı mılestone un da fıyatı dustu onu alcam wf yı elden cıkarıp fakat acaba yıne bole wf gıbı elımde patlamasından korkuorum 200 tl daha verıp desire mı alsam.endıselerım sunlar qwerty cok gusel onun ıcın ıstıorum bu.ıslemcısı desire ın yarısı kdr az calısırkan takılıor mu bu bir.ram ı wf nın bıle 315mb ken mılestone un 256mb sureklı uygulama kapatmak zorunda kalıyormusun ram doluormu hemen bu da ıkı.sımdıden saol cok arada kaldım cnku.he bıde nette 2.2 froyo yuklenınce cıhaz yavasladı dıolar dogrumu? dokunmatıgı falan nası?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt