samsung wave 1049-999 tl arasınad hani nette dolaşan bazı yazılar varya 800 tlye buldum şöyle böyle oldu falan
samsung wave in garantisi aldıktan sonra memnuniyet isyorsan en ucuzua 950 tlye bulursun
ha ben wave kullanıyorum kasma falan olmuyor aslında teknik açıdan süper diyebilirim ben wave mi elden çıkarmak istiyorum oda neden dersen iphone 4 daha çekici geliyor açıklama yapamıyorum ama öyle
herneyse wavein artılarını yazayım
kamerası çok güzel nokia n8 aratmaz iphone 4 den gece cekimleri iyi
android tellerin arasından bunun kadar iyi foto çeken yok bu sözümün arkasındayım böyle aldığım telefonu övmek istemem ama bunu tamamen karşılatırmalarım sonucundan aldım
mesela diğer kardeşi samsung galaxy s i9000 eğer onun da wave gibi bir flaşı olsaydı ikizi kamerada eş değer yani
kamera 9/10
kullanabilirlik 10/10
ekran bilirsiniz süper amoled en iyisi çıkana dek bu retina screen ile kapışırlar kendisi
işlemci 1024 mhz
multimedya

ocial hub var
hd sertifikalı ilk pda
müzik çaları ipodu aratmaz
ses kalitesi gayet güzel ve net samsung galaxy s gibi video çekerken çızırtı yapmaz kötülemiyorum sadece eksisini söylüyorum fanboy falan değilim
oyunları gayet çatır çutur abanarak oynuyorum
taşınabilirlik sorun yaratmaz htc desire hd gibi devasa değildir
size tek eksini söyliyim aslı eksi değil de
işletim sistemi çok yeni daha 1 yılını doldurmadı
lakin hangi 1 yılını doldurmamış bir işletim sistemi iphone 2g 4 ayda 1 milyon barajını geçti fakat wave 3 hafta 1 milyon yaptı
haziran ayındı toplasan 500 uygulama zar zor vardı
şimdi 3000

destek yok diyorlar ama rakamlar sonuçlar ortada
herneyse ben wave mi değiştircem neden mi maymun iştahlıyım beklemek filan büyümesini görmek istemiyorum ama şuda dert ediyor beni
bada os 2,0 çıkıcak bilidiğimiz linux tabanlı herşeyi desteklicekmiş şaka gibi lan acaba satmasam mi diyorum ben
sonra nfc tamanlı olcakmış yani blackkberryler gibi olucak samsung wave olan herkes dünya capında mesajlasabilecem
var olan multitasking gelişcekmiş eyvallah zaten şu durumda gelişmiş başka nasıl gelişcek lan bu meret
haa samsung wavein emsalleri galaxy s iphone 4 htc desiredir peki neden bunlara göre ucuz
samsung iyibir hamle yaparak ucuz satarak tanıtmak ve geliştirmek istemesidir bu durum
zaten üretimden kalktı şimdi bende samsung waveden çok kar ettiğini sanmıyorum zaten oldukça maliyeti var zaten (bkz: süper amoled, işlemci , bazı teknik organları anakart falan filan )
ve bu hamlesi meyvesini verdi
bada os un ilk emekleme dönemi android , ios göre daha hızlı geçti
meyvesi mi nedir derseniz bada os 2,0 dir
sonuç motorola milestone, nokia n8 güzel
wave daha güzel
haa şunu söyliyim acaba değiştirmeyim mi diyorum artık bekleyim veya satayım samsung galaxy s alim diyorum ama büyük ihtimal beklicem
ihtiyacımı fazlasıyla karşılıyor
şimdi arkadaşım senin beklediğin sorunun cevabı
teknik /donanım / servis olarak wave daha iyi
işletim sistemi olarak milestone yok ben beklerim diyorsan samsung wave alıp kendimin orgazm edip oyun oynucam diyorsan wave al neden mi çunkü wave linux tabanlı
biraz beklemek gerekiyor
yok ben beklemem aceleciyim dersen android al ama bada os çok hızlı büyüyüp gelişiyor bada os 2,0 çıktığında pişman olma
ŞAHSİ FİKRİM
wave işimi fazlasıyla görüyor gerek kamera oyun müzik video film gayet güzel
şarj olarak da iyi işletim sistemi yeni olması seni biraz tedirgin etsede yine üstün performans alabiliyorsun az kaldı bada os 2,0 bekle bu oğlan 512 ram 1024 mhz cortexi var oda yetmiyor samsung mainboarda sahip türkçesi beklersen bu cihaz ileride oyun manyağı olabilir
hadi hayırlı alışverişler