Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
KimLer tivibu Üyesi
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mehmet
Emekli Yönetici
yaza kadar bedavaymış bende üye oldum
ClubKio
Üye
üyeyimmm
PhyscoDevil
Üye
radeon tv player var.Baya iyi bi tv programı buda.İnternet hızım iyiyse kalitesi okadr artıyor.Lig tv maçlarını bile veriyor.
sanki çaktırmadan yansıtıyorlar faturaya
çünküm 1liralık giriş paketindeyiz bi türlü iptal ettiremedik bedava filan değil yeni geçtiğimiz paketle birlikte bedava var demişlerdi
sanki çaktırmadan yansıtıyorlar faturaya
çünküm 1liralık giriş paketindeyiz bi türlü iptal ettiremedik bedava filan değil yeni geçtiğimiz paketle birlikte bedava var demişlerdi
asla üye olmam ne gerek var hd yayın yok birşey yok
Kobra_FighterTR
Üye
Hayır fakat üye olmak isterdim Diye seçenek koysaydın levent abi
Ben değilim fakat olmak isterdim Kendi şartlarımda
Yasminozz
Üye
üyeyim ama gıcık bir şey...bazen sorunsuz ama bazen sürekli donuyor adamı deli ediyor..hele ki benim gibi sabırsızsanız tavsiye etmem...2 kere donduğu zaman hemen kapatıyorum...
ama izlemek istediğiniz bir program var ve televizyonlar kapılmışsa gayet işe yarıyor...
tragedie
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Hakan Kararsız Şıkkı aslında evet üye olmak isterdim yada düşünüyorumun Kısaltılmışı zaten
Yasminoz seninde söylediğin Lafmı kim senin elinden televizyonu Kapabilir Şaşarım