Gönüldaşların Mekanı..

Sponsorlu Bağlantılar

Revengeful

Emekli Yönetici
Söylememi istemiyor ama :)

greenmile

greenmile

Üye
her denileni yapacak mısın mert

Revengeful

Emekli Yönetici
İnsanlarla dalga gecilebilecek seylerde ciddi olurum ama :) o istemiyor :) lakap kullanılmasına normalde karşıyım zaten.

greenmile

greenmile

Üye
tamam mert :oke:

minoo

minoo

Üye
Hay Tuğçe senin ben :D hep senin yüzünden bunlar :D
Murat, dak. demek daktilo demek :D Şu Tuğçe çatlağı geçen bizdeydi, ben hızlı hızlı yazıyorum diye daktilo pınar dedi bana bi de yetmezmiş gibi geldi burda söyledi. Şimdi herkes bana daktilo pınar diyor :ehe

Grey west

Grey west

Üye
Murat, dak. demek daktilo demek :D Şu Tuğçe çatlağı geçen bizdeydi, ben hızlı hızlı yazıyorum diye daktilo pınar dedi bana bi de yetmezmiş gibi geldi burda söyledi. Şimdi herkes bana daktilo pınar diyor :ehe

ama dogru daktılosun :D:D:D ya canım sıkıldı gıtmem gerek bu sehırden yazdm begenen kım sence:D bde arandm yne pnarrrrr yets :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Ben tek burada görmemiştim :D

minoo

minoo

Üye

ama dogru daktılosun :D:D:D ya canım sıkıldı gıtmem gerek bu sehırden yazdm begenen kım sence:D bde arandm yne pnarrrrr yets :D

senin yüzünden o çocuğu öldürecem ben Tuğçe, o derece yani :D

minoo

minoo

Üye
ne dedi :D

greenmile

greenmile

Üye

ne güzel işte pınar daha ne istiyorsun:ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
:zzz:

greenmile

greenmile

Üye
Ya ama alay konusu oldu :D Bugün Hakan da diyor ki; Pınar abla sana hediye aldım. Resimde de daktilo var :D
Hep şu kız yüzünden :D Ömrümü yedin Tuğçe :D

bu lakaba kızman yersiz ya aksine sevinmelisin :)bende mert söylemeyince büyük birşey sandım :)

Grey west

Grey west

Üye
hahahahah :D:D:D:D:D:D:D

Üst Alt