Galaxy S 2 Ana Menü. Monte için !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M3L!H

M3L!H

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S 2 Ana Menü. Monte için !

Bu FW'ler için uygundur:

1. XXJA4
2. XEJB3
3. XEJE1
4. MFJF1
5. XEJI2

Telefonum serviste olduğundan dolayı deneyemedim. Sonucu yazarsanız sevinirim :)

Berk.Ozarslan

Berk.Ozarslan

Üye
Teşekürler.

serdar_39

serdar_39

Üye
Eee ne yapıyoruz bu dosyayı. Bt ile tele gönderdim resimlere gitti, öyle duruyor.

M3L!H

M3L!H

Üye
    Konu Sahibi
Eee ne yapıyoruz bu dosyayı. Bt ile tele gönderdim resimlere gitti, öyle duruyor.

Dosyaları indirmedim. Bunun için kesin bir kanıya varamam. Fakat, daha önce android görünümü yapmıştım. Multiloader ile yükleme yapıyorsun. dosyaları telefon hafızasına atıyosun. :)

serdar_39

serdar_39

Üye

Dosyaları indirmedim. Bunun için kesin bir kanıya varamam. Fakat, daha önce android görünümü yapmıştım. Multiloader ile yükleme yapıyorsun. dosyaları telefon hafızasına atıyosun. :)

Rar ın içinden 1 tane swf dosyası çıkıyor. 500 kb civarı. Muhtemelen hero mod vb bir yamanın içine atılacak. Ama tek başına bir iş göreceğini sanmıyorum.

bursa1616

bursa1616

Üye
kotu .(

TasteKiN

TasteKiN

Üye
yükleyip deneyip paylaşacağım :)

--------------- Ekleme ---------------

boyutu çok fazla eklenmiyor.

tayyfunn

Üye
Nasıl göndericez tel.e dosyayı? Tel .hafızasına mı atıcaz? Sertug yüklediysen yardımcı olur musun kötü demişsin ama bi bakalım?

*Emre95

*Emre95

Üye
ben bunu 138. swf yerine yüklüyorum teli açıyorum menüye girince siyah ekran alıo yardım cı olurmusunuz :S

Sertug1991

Sertug1991

Üye
dostum öyle değil önce inevia yı yükle sonra res klasörü içine gir ve bu dosyayı yapıştır diğerlerini sil yani bu flash tema rc1 ile oynamıyacaksın

*Emre95

*Emre95

Üye
farkettim yinede sağol ;)

mehmetopuz

mehmetopuz

Üye
Dosyayı ındırdım telefonum gelınce ılk ıs bunu mfjf nın ustune kurmak olucak sonra da ıphone yanı inevia mı ne onu denıyecem hangısı guzel olursa onu denerım deneyen varsa bu ıkı temayı kasıyor mu acaba?

mehmetopuz

mehmetopuz

Üye
arkadaslar telefonum geldı bunu nasıl yuklerız yardımcı olabılır mısınız lutfen?

Narutodth

Narutodth

Üye
ah birde türkçe olsa :(

msti_07_

Üye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt