N8 ile (Radar noktasına yaklaşmaktasınız)

Sponsorlu Bağlantılar

venusutarit

venusutarit

Üye
    Konu Sahibi
N8 ile (Radar noktasına yaklaşmaktasınız)
Arkadaşlar
E:CITIES/diskcache/VOICES/turkish_f/turkish_female/ bu klasörün içinde g5war_004e (alttan 8. sırada) isimli ses dosyasında (radar noktasına yaklaşmaktasınız) diyor acaba gerçektende yolda giderken radar uyarısımı veriyor deneyen varmı?

one2one2

one2one2

Üye
Gittin onu nerden buldun ya :) o radar baska radar;) flash cam yani

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
benim navitech navigasyonda öyle bişi vardı içine koordinatları atıyorsun txt şeklinde sonra bu kameralara yaklaşırken ötüyo uyarı felan veriyo ama n8 de nasıl bilmiyorum :)

Uruloki

Uruloki

Üye
evet bildiğin yoldaki radar noktalarına yaklaşınca uyarı veriyor hee ama haritada yükli bazı ülkelerde yasak değil ama Türkiyede yasak yani burada desteklemiyor olabilir

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
yasak olacak ne var ki sen bildiğin noktaları işaretliyorsun ankarada çok var bu kameralaradan yol üstünde her şerit için ayrı ayrı :) olan bi şeyi etiketliyorsun sadece

Uruloki

Uruloki

Üye
araçlarda böyle bir uyarı bir sistemi bulundurmak yasak yani eniştemde vardı saklıyordu

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
ondaki başka bir alettir bunda haritada işaretleme yapıyorsunuz yani mesela ev konumunu felan kaydettiğin gibi
ayrıca ovide TCP veri iletişim sistemi de var ama ülkemizde o da desteklenmiyo trafik bilgisine göre rota düzenleme seçeneği öyle heralde

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Ooo bilmiodum :D işime yarar :aha::aha:

one2one2

one2one2

Üye
evet bazi ulkelerde yasak orn. almanya tr yi bilmiyorum hollandada serbest. hiz ve kirmizi isik ihlallerinde plakanizi fotograflayip evinize cezayi gonderen sistem :)

blackbird48

blackbird48

Üye
helal sana be nerden buldun ya

Rap3g

Üye
ben navigasyonda araç sür ile dolaşıyorum yol tarif ediyor ama radar madar duyurmuyor nasıl etiketlicez bilen varsa

omrrdm

Üye
konuya aydınlık kazandırayım

igo - igo8 - garmin - tomtom - sygic isimli proğramın yüklü olduğu telefon veya navigasyon cihazlarında speedcam yani hız kamerası ayarı mevcut. örneğin ankaradaki istanbuldaki hız kameraları kırmızı ışık kameralarının tanımlı olduğu speedcam.txt dosyası bu tip paylaşımların yapıldığı forumlarda mevcut bu dosyayı alıp kullandığınız proğramların gerekli bölümüne yapıştırdığınızda proğramın içindeki ayarıda açtığınızda artık o kameraya yaklaşmaya başladığınızda uyarı veriyor ben kullanıyorum araçtaki teypte olan navigasyondada normal navi cihazındada bu mevcut hatta n8 de garmin yüklü ondada mevcut he eğer igo kullanıyorsanız önceden tanımlı noktalar haricinde kendinizde kamera konumu ekleyebiliyorsunuz en kapsamlı ayar ve detaylara sahip olan program İGO PRİMO ama bu programın symbian versiyonu mevcut değil maalesef.. windowsa geçilsin yükleriz :D

ayhanberber30

ayhanberber30

Üye
arkadaşlar yorum yapmadan önce programı koyunda millet denesin

SilentOne

SilentOne

Üye
wow böle birşeyin olduqunu bilmiyordum

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
başarsoftun haritası ve yazılımı olsa süper olurdu :)

ozggurr

ozggurr

Üye
Bu ozellik Ovi Maps'te coktandir var.

Settings>>Navigation>>Safety spot warner ozelligi "On" olarak secilecek.

Bildigim kadariyla uzerinde seyahat edilen yoldaki hiz limiti asildiginda ya da cok yavas gidildiginde uyari veriyor. Kameralarla ilgili uyarilar da yine ayni secenekle aktif hale getiriliyor ancak kamera uyarilari her ulkede gecerli degil diye biliyorum...

Kamera uyarisi verilen ulkeler:
Ingiltere,
Cin,
Digerlerini ogrendikce yazmaya calisirim...

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
way be bnde smdi baktim walla ole dior :D

+

TRde yasak olcak tabi yoksa bizim Turk polsleri nasl ceza kescek ? :ah

BOZ_1903

Üye
EVET RADARLARI UYARIO

FAKAT

türkiyede güncel radar noktaları ve radar aletleri ctr1 in en eskisi olduğu için uyduya sinyal göndermio ama izmirde çalışıo orda güncel radar noktalarına rastlayabilirsinizz :)

Üst Alt