Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bi kaç sorum olcaktı N8 !
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emincik46
Üye
Konu Sahibi
bi kaç sorum olcaktı N8 !
beyler n8 almayı düşünüorm ama bi kaç sorum olcak
1.n8 için torent programı varmı mesela 4 veya 5 gb bi film indrebilecek kapasiteye sahipmi?
2.ovi market 5800la aynımı yani uygulamalar aynımı
3.oviden başka market varmı bide ?
tskkrlr..
venusutarit
Üye
1 evet
2 evet
3 resmi olarak hayır
emincik46
Üye
Konu Sahibi
peki bi sorum daha olcak android marketteki uygulamaları n8de açarmı??
tasarimx
Üye
hayır çalişmaz , tabi
anroid telefonlada symbian programlar çalışmaz . v.b. farklı işletim sistemleri olduğundan olmaz ...
belferkay
Üye
2. soru için; 5800'a uygun ovi uygulamalarının yanında, 5800'da olmayan, symbian^3'e özel uygulama ve oyunlar da var.
Cezzbedici3
Üye
ilerleyen zamanlarda bu mümkün olacak android programları N8'de çalışabilecek. Ovi 5800 la %100 aynı değil symbian3 e özel yapılmış bazı oyunlar vs. 5800 daki ovide çıkmaz sadece N8 de çıkar. Ve N8'e uyumlu olmayan örnek: strobe touch(el feneri) tarzı programlar n8'deki ovide olmaz ayrıca N8'deki ovi uygulaması 5800'daki oviden çok çok daha kullanışlı hale getirilmiş arayüzleri farklı yani tam olarak aynı diyemeyiz
emincik46
Üye
Konu Sahibi
arkadaşım bitane telefon almış asus a10pda die bişi android işletim sistemi var çok güsel programlar vardı biri dikkati çekti adobe flash player vardı peki flash playerın n8 için olanı varmıdr?? thx..
AYNA
Üye
flashplayer zaten yüklü olarak geliyor diye biliyorum n8 e yoksa internetteki videoları izleyemezsin zaten.yanlışmıyım arkadaşlar?