Anında e-mail uyarısı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tussifed

Üye
    Konu Sahibi
Anında e-mail uyarısı ?
Selamlar,
8500 için yeni e-mail geldiğinde uyarı almak mümkün mü? Çünkü her seferinde elle indirmem gerekiyor.

zindandelen

zindandelen

Üye
var dostum hesap ayarlarını yaparken exchange activesync den girip gerekli bilgileri gireceksin kurulumu yaptıktan sonra ayarlardan hangi saatte aktif olsun hangi saatte devre dışı kalsın hepsini ayarlayabilirsin
Not: sunucu urlsi diye bi bölüm var google için "m.google.com" hotmail.için "m.hotmail.com" gireceksin diğer hesapların pushmail desteği varmı bilmiyorum..

tussifed

Üye
    Konu Sahibi
saol dostum hallettim çok faydalı oldu..

Méc~

Méc~

Üye
... bunun bi artısı olacağını düşünmüyorum ...

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
exchange activesync ayarlarımı yaptım ancak kullanıcı adı ve şifre geçersiz diyor kesin eminim doğru olduklarından :S onlarca kez denedim olmadı..

olegermuraki

Üye

kime göre neye göre... Eğer bir çalışansan ve işlerinin büyük bölümü e-mailler üzerinden dönüyorsa bunun artısı tartışılamaz bile...

zindandelen

zindandelen

Üye
exchange activesync ayarlarımı yaptım ancak kullanıcı adı ve şifre geçersiz diyor kesin eminim doğru olduklarından :S onlarca kez denedim olmadı..
dostum sana söyleyebileceğim tek şey şu kurmaya çalıştığın hesap hotmail ise kullanıcı adının: örnek veriyorum "[email protected]" olması lazım yani sadece hasan değil bende sadece hotmail öyle bir hata vermişti ve bu şekilde çözmüştüm. yani kısaca hotmail adresin ile kullanıcı adın aynı olmalı

--------------- Ekleme ---------------

cebinize mesaj gelir gibi maillerinizle ilgili uyarı geliyo maillerle haşır neşir oluyorsanız süper bi özellik bence ..

muhbar

muhbar

Üye
gmail içinde kullanıcı adını [email protected] şeklinde yazmak gerekiyor. Ben hem gmail hemde hotmaili sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.

Gereksiz olduğunu düşünmüyorum inanılmaz kullanışlı..

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
dostum sana söyleyebileceğim tek şey şu kurmaya çalıştığın hesap hotmail ise kullanıcı adının: örnek veriyorum "[email protected]" olması lazım yani sadece hasan değil bende sadece hotmail öyle bir hata vermişti ve bu şekilde çözmüştüm. yani kısaca hotmail adresin ile kullanıcı adın aynı olmalı

Çok saol hallettim :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt