Palringo ve yazılım güncelleme sorunu!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HotBiber

Üye
    Konu Sahibi
Palringo ve yazılım güncelleme sorunu!!!
Herkese merhabalar.Samsung Wave 723 kullanıcısıyım.

Menü->IM'e girdiğimde palringo var.Palringoya ilk girdiğimde servislerde hiç bir şey yoktu.Daha sonra 2.2.2 sürümünü indirdim.Facebook,gtalk birde 2 tane daha şey var tam hatırlayamıyorum yani tüm servisler yok msn yok.Arkadaşlar konuda açmışlar 2.1.7 sürümünü indirin diyor.Daha sonra orda denilenleri yaptım.Sonra sTune yi indirin diyor indiriyorum teli pc ye bağlıyorum orda modem mi ne yazıyor ona tıklıyorum sonra auto connect diyorum browsere geliyorum AppEX -> User -> Java -> Hidden Games -> Palringo -> appdb bölümüne girin diyor fakat ben appex e tıklıyorum user falan çıkmıyor ve orda kalıyorum palringo hizmetinide kullanamıyorum.Aynı sorunu yada buna benzer bir sorun yaşayan var mı?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Diğer bir sorunum ise USB modunda Samsung Kies ile teli pc ye bağlıyorum.Daha sonra pc den KİES'i açıyorum.Güncelleştirme geliyor.Güncelleştir diyorum.Duruyor duruyor bekliyorum.Alt sağda cihaza bağlantı kaybedildi diyor.Daha sonrada ayarlarınızı kontrol ediniz ve daha sonra tekrar deneyiniz diyor.Deniyorum deniyorum bir türlü yazılımı yükseltemedim.Bu sorunu da yaşayan var mı acaba?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Son olarak dün tele format attım daha sonra hafıza kartını biçimledirdim.Yedeklediğim dosyaları(resimler, müzikler vs). tele tekrar aktardım.Daha sonrada pc de olan telefonuma uyumlu eBuddy ve palringonun son sürümünü(v3.12.0 bu palringonun sürümü IM den girince son sürüm olarak açılmıyor palringo eski halindeki gibi bu son sürüm oyunlarda,eBuddy'de oyunlarda)attım.Oyunlardaydı açtım.Daha sonra teli kapatıp tekrar açtım.Bir baktım dosyalarımda öncedende oluşan Store(b2f2.............)hds. dosyası oluştu arkadaşlar bu dosya ne Allah aşkına bilen varsa söylesin neden oluşur zararı var mıdır silinmiyorda.
Sorularım böyle yardımlarınızı bekliyorum şimdiden yardım edenlere teşekkür ederim..Saygılar..

• Beğen
Tepkiler: denemel

madator

Üye
kies 2.0 da guncelleme sorunu var s8500 lerde de oluyor aynı sorun forumda link bulabilirsin kies 1.5.3 ile guncellemeni yapabilirsin

HotBiber

Üye
    Konu Sahibi
kies 2.0 da guncelleme sorunu var s8500 lerde de oluyor aynı sorun forumda link bulabilirsin kies 1.5.3 ile guncellemeni yapabilirsin
Linki verebilir misiniz?Siz ordan mı yaptınız güncellemeyi?

hrn_07

hrn_07

Üye
bendede aynı hatayı veriyor

HotBiber

Üye
    Konu Sahibi
peki kies 1.53 yüklediğimde zorunlu kies güncellemesi istemiycek mi ?
kies güncellemesi istiyor onu iptal et daha sonra yazılım güncellemeyi yap işin bittikten sonrada kiese tekrar gir kiesin güncel sürümüne geç bu kadar :oke:Bu arada görüldüğü gibi bende wave 723 kullanıcısıyım kafana takılan sorular olursa bana sor artık tel hakkında baya bilgim oldu :D

denemel

Üye
ya bende de ayni sorun var, palringo yazilimini IM'de yukseltemiyorum, sizdeki gibi oyunlar ve daha fazlasi bolumune dusuyor, kies'in soylediginiz surumunu yukledim ama birsey yapamadim benim de telefonum wave 723. yardimci olabilir misiniz?

HotBiber

Üye
    Konu Sahibi
ya bende de ayni sorun var, palringo yazilimini IM'de yukseltemiyorum, sizdeki gibi oyunlar ve daha fazlasi bolumune dusuyor, kies'in soylediginiz surumunu yukledim ama birsey yapamadim benim de telefonum wave 723. yardimci olabilir misiniz?
Kardeş bak hafıza kartını çıkart öyle palringoyu güncelle düzelecektir:oke:Birde bana yükledikten sonra şu soruma cevap verir misin?Ben wifi ile palringoya giriyorum tmm açılıyor ama normal hat üzerinden giriyorum oturum açılıyor yazıyor daha bekliyorum bekliyorum sunucuya bağlanılamıyor daha sonra tekrar deneyiniz gibisinden yazı çıkıyor sende dener misin normal hat üzerinden girecek mi cevabını bekliyorum.

denemel

Üye
tesekkurler, yaptim :) bu arada soruna gelince bende bi sorun daha var o da su ki telefonumu servise vermistim teknosaya gelince icindeki internet 3g falan filan tum ayarlar silinmisti, sordum napacam diye bana samsunga gotur onlar yapacak dediler daha gitmedim ama. o yuzden paket veri kullanimi yapamiyorum bu arada bise daha soracam telefonumda metadata.xml diye bise var onceden yoktu sanirim hem telefon hafizasinda var hem bellek kartinda bu nedir?

--------------- Ekleme ---------------

bu arada bise daha sorcam benim telefona bi haller oldu servisten geldikten sonra youtube'dan veya baska hicbiyerden video izleyemiyorum. ekranda mavi bi arka plan ustunde yazilar cikiyo bekliyorum biraz, ekran kapaniyo 'upload data to pc' yaziyo ondan sonra bise olmuyo bataryayi cikarip tekrar takinca telefon aciliyo sadece ve internette gezinirken hicbir uygulama acik degilken ve sadece tek sitede gezinirken bile bazen devam etmemeye basladi bellek dolu diyo, widgetlarla mi alakali acaba dicem ama sadece 4 widget kullaniyorum, bi de bi sorum daha olacak telefon hafizamda hicbi foto sarki vs olmasa bile gittikce azaliyor, indirdigim uygulamalari bile hafiza kartina yukluyorum ama telefon hafizasi durduk yerde gun gectikce azaliyor ne yapmaliyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...