C7 - Ram info programı sorunu (bilgilendirme)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

chilekesh_mert

Üye
    Konu Sahibi
C7 - Ram info programı sorunu (bilgilendirme)
arkadaşlar bugün öğlen saatlerinde cafede yemek yerken ovi store u karıştırayım dedim.bi kaç arkadaş ram info programını kullanarak telefonun kullandığı ram miktarını öğrenmişler.deneme amacıyla programı indirdim açılışta %44 ram kullandığını gördüm.telefonum başlıkta da belirttiğim üzere nokia c7-00.neyse konuyu fazla uzatmayalım ve karşılaştığım soruna gelelim.gün içinde kamerayı hiç kullanmadım. akşam eve geldiğimde bi kaç fotoğraf çekeyim dedim ve kamerayı açtığımda " beklenmeyen bir hata oluştu telefonu yeniden başlatın" hatası aldım. telefonu tekrar tekrar başlatmama rağmen ne kamerayı ne de menüyü açabildim. pili çıkarttım bekledim bi değişiklik yok.sonunda menüye zor da olsa erişebildim. ram info programını açtım yine %44 görünüyordu. kamerayı açmaya çalıştığımda ise yine aynı hatayı aldım. programdan kaynaklı olabileceğini düşündüğümden ram info programını kaldırdım ve telefonu yeniden başlatmama gerek kalmadan kamera açıldı. bilgilendirme amacıyla yazdım bu yazımı arkadaşlar biraz uzun oldu ama kusura bakmayın artık. :)
 
  • Beğen
Tepkiler: küresel


catdog136

catdog136

Üye
uzun olabilir ama faydalı bir bilgi, bende ram programı indirmeyi düşünüyordum. Uyarın için teşekkür ederim vazgeçtim indirmekten.. :)
 
TheORCUN

TheORCUN

Üye
%50 tesadüf, %50 programdan kaynaklı...
 

Starsley

Mobil guard indir hem güvenilir hem ramı görebiliyosun
 

chilekesh_mert

Üye
    Konu Sahibi
uzun olabilir ama faydalı bir bilgi, bende ram programı indirmeyi düşünüyordum. Uyarın için teşekkür ederim vazgeçtim indirmekten.. :)

önemli değil arkadaşım maksat yardımlaşmak :)
 

gençler8963

Üye
arkadaşlar bence c7 anna yüklü acaba ramı kontrol etmem için bi program paylaşırmısınız bide bi sakıncası olurmu tel acısından okuduklarımdan sonra kaygılandım saolun
 
qsaw

qsaw

Üye
arkadaşlar bugün öğlen saatlerinde cafede yemek yerken ovi store u karıştırayım dedim.bi kaç arkadaş ram info programını kullanarak telefonun kullandığı ram miktarını öğrenmişler.deneme amacıyla programı indirdim açılışta D ram kullandığını gördüm.telefonum başlıkta da belirttiğim üzere nokia c7-00.neyse konuyu fazla uzatmayalım ve karşılaştığım soruna gelelim.gün içinde kamerayı hiç kullanmadım. akşam eve geldiğimde bi kaç fotoğraf çekeyim dedim ve kamerayı açtığımda " beklenmeyen bir hata oluştu telefonu yeniden başlatın" hatası aldım. telefonu tekrar tekrar başlatmama rağmen ne kamerayı ne de menüyü açabildim. pili çıkarttım bekledim bi değişiklik yok.sonunda menüye zor da olsa erişebildim. ram info programını açtım yine D görünüyordu. kamerayı açmaya çalıştığımda ise yine aynı hatayı aldım. programdan kaynaklı olabileceğini düşündüğümden ram info programını kaldırdım ve telefonu yeniden başlatmama gerek kalmadan kamera açıldı. bilgilendirme amacıyla yazdım bu yazımı arkadaşlar biraz uzun oldu ama kusura bakmayın artık. :)
Bu bilgileri konuma alabilir miyim ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al


Üst Alt