Monitör değiştim anormallik var oyunlarda

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yorgun_5388

yorgun_5388

Üye
    Konu Sahibi
Monitör değiştim anormallik var oyunlarda
arkdaslar benım söle bı sorunum var.pc sıstemım inte core duo2 2.82.ghz e7400 ddr2 3 gb ram 4 yukseltılıyo!!!! ekran kartım palit geforce 9600 gt 521 256 bit...ilk bu sıstemde 15 in monıtör kullandım crysyıs butun oyunları ekran ayarında kalıtelı yuksek pıkselde oynuyodum!!!!22 hp monitör aldım sımdı ıste crysis de ekran pıkselı artıramıyom?oynda agırlasma oluyo takılma degl agırlasma????var sebeı nedır nasıl cözelbırım yrdımlarınızı beklıyorum...

powerım 230 wattt 320 varda servıste gelcek acaba rammı!!dusuk gelıyo powermı ekran kartını beslemıyo anlamadım valla ramdan olablırmı 4 mu yapsam

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
ekran büyük oldugu için kaliteyi de artırmak zorunda.15 inç le 22 inç arasında cok fark var.

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
Windows'tan çözünürlüğü falan ayarladın mı ? Xp kullanıyorsan anlatabilirim de windows 7 ve vista hakkında bir bilgim yok :))

yorgun_5388

yorgun_5388

Üye
    Konu Sahibi
Windows'tan çözünürlüğü falan ayarladın mı ? Xp kullanıyorsan anlatabilirim de windows 7 ve vista hakkında bir bilgim yok :))

yok 7 kullanıyorum?xp ne gıbı bırsey yapıyosun?7 de napcaz

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
Masaüstünde boş alana sağ tıklayıp özelliklere basıyorsun sonra sekmelerden ayarları tıklayıp çözünürlüğü ayarlıyorsun yan taraftan renk derinligini vb. seçiyorsun. Yetersiz kalırsa gelişmişi tıklayıp ekran kartı ayarlarını da yapıyorsun. Ati kullanıyorsan Catalyst Control Center ' ı biraz kurcala derim :D Nvidia nın böyle bir yardımcı programı warmı bilmiyorum hiç nvidia kullanmadım.

yorgun_5388

yorgun_5388

Üye
    Konu Sahibi
nvidia kontrol panelı var..normal masaustu cozunurlugunu dusureyımmı?napım

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
Monitörün özelliklerinde veya kullanım klavuzunda uygun çözünürlük yazmalı ona ayarla eğer ona ayarlıysa bilemem :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt