Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Corby'de şarj bitince yeniden müzik dinleme
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bahoo98
Üye
Konu Sahibi
Corby'de şarj bitince yeniden müzik dinleme
Arkadaşlar isterseniz konuma cevap ekleyerek nasıl şarj olacağını görebilirsiniz isterseniz görsel anlatımda yapılabilir
Bakın şarzınız bitince alarma girin ordan saatinizin ayarlanacak olan yerine gelin ve ayrıntıları ayarla deyin orada alarm sesi yazıyordur girip içinden herhangi bir müziğinizi seçebilirsiniz sonra ön pil eklensinmi gibi birşey diyor evet deyin ardından alarmda aşağı inin alarm ssi seviyesi yazacaktır ve orayı 7-0 istedğiniz volume getirin eğer sessizdeyse [sesiz modda oynatılsınmı ? ] yazacaktır evet deyin ve şarjınız bitikken bile müzik dinleyin eğer herhangi biryere dokunursanız müziğiniz gider bu yüzden hiçbiryere dokunmadan dinleyebilirsiniz + puan
Bakın şarzınız bitince alarma girin ordan saatinizin ayarlanacak olan yerine gelin ve ayrıntıları ayarla deyin orada alarm sesi yazıyordur girip içinden herhangi bir müziğinizi seçebilirsiniz sonra ön pil eklensinmi gibi birşey diyor evet deyin ardından alarmda aşağı inin alarm ssi seviyesi yazacaktır ve orayı 7-0 istedğiniz volume getirin eğer sessizdeyse [sesiz modda oynatılsınmı ? ] yazacaktır evet deyin ve şarjınız bitikken bile müzik dinleyin eğer herhangi biryere dokunursanız müziğiniz gider bu yüzden hiçbiryere dokunmadan dinleyebilirsiniz + puan
kardeşim galiba bu işten anlıyorsun sana bir soru sormak istiyorum bundan 1 ay önce felan telefonuma kod giriyordum ve master reset attım telefonuma ve 2 3 gün rahat giden bataryam 1 gün gitmeye başladı bataryamı orjinal bataryayla deiştirdiğim halde sorun hala dewam ediyor servise yolladım yazılım tekrar atıldı yine aynı yani kafaları yemek üzereyim bunun bi çaresi yokmu kardeş yardımcı olursan senden ALLAH razı olsunnnn kimse çözemedi sorunu.....((((((((
bahoo98
Üye
Konu Sahibi
Eğer çok oyun müzik vb. herhangi dosylara varsa onları düşür benm telefon corby aşırı oyun yüklediğim oldu ve bataryamıda acayip yiyodu [sen 2-3 gn hafıza kartını çkar ] sonra bi ara tak eğer yine olumsuz cevap alırsan bana cavap yaz
Eğer çok oyun müzik vb. herhangi dosylara varsa onları düşür benm telefon corby aşırı oyun yüklediğim oldu ve bataryamıda acayip yiyodu [sen 2-3 gn hafıza kartını çkar ] sonra bi ara tak eğer yine olumsuz cevap alırsan bana cavap yaz
hayır kardeşim telefonumda çok oyn müzik felan yok hatta oyunların hepsini silmiştim bu ara 2 tane yükledim ama hafıza kartını çıkarcam bir kaç gün yine olumsuz olursa sana dönerim tşkler
bahoo98
Üye
Konu Sahibi
tamam kardeşim cevap yazarsın ben forumdan takip ederim