UC Player v2.2.2.10 S60V5 ENGLISH

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sertifikalaman gerekiyor.

veritasveritas

Üye
nedir bu hep sertifika hatasi veriyor nedeni neeeeeeeeeeeeeeeeeee

sbwine

Üye
h.264 codec iyle ilgili sorun varmı?

kalender900

Üye
Nadir hocam,gerçekten çok şahane program seçiyorsun.Pek hata falan vermiyor.Hepsi birbirinden güzel.Bazılarınki gibi dandik değil.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın arkadaşlar.

dejawu_10

Üye
teşekkürler

caap

Üye
tesekkurler takılıyo ama sımdılık yeterlı.emegıne saglık.

Maxis~

Üye
Altyazı desteği yok dimi :\

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
teşekkürler

samuray_jack65

samuray_jack65

Üye
bi deneyelim saol

deshel123123

Üye
Arkadaşlar Benim Bir Sorunum Vardı...Samsung Corby s3650 cep telefonumdan internet üzerinde YouTube videolarını izlerken çok kasıyor...hatta görüntü bozuluyor..Birde Neden örn: izlesene,daiylmotion veya facebook gibi sitelerden video izlemek isterken FLv indir...yani flash player ama bulamadım jar. uzantılısını ....Teşekkürler şimdiden....

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Arkadaşım snaptu uygulaması var java olarak faceden video indirebilirsin

deshel123123

Üye
Peki ben diğer sitelerden de video izlemek istiyorum...ama video linkine tıkladıktan sonra flv indir(flash video player)
ama bir türlü benim teli (smsng gts3650 corby) destekleyeni bulamadım.telefonum sadece jar ve jad uzantılı program veya oyunları açabiliyor..sis uzantılı dosyaları açamıyor....Bu sorunlarımla ilgili de Yardımlarınızı Esirgemeyin...saygılar..

yahsi kurt

Üye
ullee bu sertıka olayını nasıl cozcukk

deshel123123

Üye
Peki ben diğer sitelerden de video izlemek istiyorum...ama video linkine tıkladıktan sonra flv indir(flash video player)
ama bir türlü benim teli (smsng gts3650 corby) destekleyeni bulamadım.telefonum sadece jar ve jad uzantılı program veya oyunları açabiliyor..sis uzantılı dosyaları açamıyor....Bu sorunlarımla ilgili de Yardımlarınızı Esirgemeyin...saygılar..

nevercry07

nevercry07

Üye
eyvallah güzel paylaşım

_reflex_

_reflex_

Üye
nadir abi o kadar oyatıcı denedim ama en süperi bu. ya bi de su 5800 da atv star kanald izlemeyi bi halletsen süper olucak.

--------------- Ekleme ---------------

ama yine de takılmadan izlemek istiyorsanız flv formatına cevirin tadından yenmiyo valla.

negerenkvar

Üye
sağoljan

pirate_hill

Üye

Arkadaşım java işletim sistemi olan telefonlarda .sis uygulamaları çalışmaz telefonunun işletim sisteminin symbian olması gerekir bende samsung s5233w star ve nokia 5230 var ikisinde de youtube videolarını telefonun kendi media oynatıcısından izleyebilirsin

teknik_yunus

Üye
bu sevdiğimin uc playerı ya sertifika hatası veriyor yada tatkılıyor hatta mp4 oynatırken boşuna güzel falan demeyin