Fleur by Sevimlibrad s60v5

Sponsorlu Bağlantılar

sevimlibrad'ın bundan sonraki temalarında default icon versiyonuda olsunmu?

• Kullanılan toplam oy
    48
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

'Şeref'

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Fleur by Sevimlibrad s60v5
arkadaşlar tema daha çok taze bugün yapımı tamamlandı hatta ilk kez maxicep'te paylaşılıyor..:oke:

Türk tema yapımcısı Sevimlibrad'ın en gözde temalarından biri .. ''emeğine sağlık Sevimlibrad'' :)

Lütfen anketi değerlendirin ve tema hakkındaki görüşlerinizi yazın :)
bundan sonra Sevimlibrad'ın yapacağı temalarda sizin yorumlarınız etkili olucaktır..

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Zafer Arslan, By_Casparov, batuone ve 11 diğerleri

CoDeYs

CoDeYs

Üye
o küçük nokatalrı çok hoş ve yeşil renk tonlarının hepsine bayılırm emegine saglık abı :)
ne ara bunu kaptın :naughty:

s@hr@

s@hr@

Üye
Emeğinize sağlık :spr

sevimlibrad

sevimlibrad

Üye
kardeşim harikasın !! fakat ben muzik player capsı göremedim :)

--------------- Ekleme ---------------

BEN asla paylaşsam bu kadar zevk almazdım arkadaşlar kardeşim ve arkadaşım sahra temalarımı yayınlayınca çok zevk alıyorum valla bilmiyorum başkasının beni yükseltmesi belkide hoş :oke:eleştiriden korkmayın beni eleştirin ki dünyanın bir numara temacısı olmaya ant içtim ,çünkü bir siteye kızdım tema işine el attım Türkün gücünü göstereceğim... aslında Tüm türk gençleri sanatcı ve yetenekli...:oke:

s@hr@

s@hr@

Üye

BEN asla paylaşsam bu kadar zevk almazdım arkadaşlar kardeşim ve arkadaşım sahra temalarımı yayınlayınca çok zevk alıyorum valla bilmiyorum başkasının beni yükseltmesi belkide hoş :oke:eleştiriden korkmayın beni eleştirin ki dünyanın bir numara temacısı olmaya ant içtim ,çünkü bir siteye kızdım tema işine el attım Türkün gücünü göstereceğim... aslında Tüm türk gençleri sanatcı ve yetenekli...:oke:

Tebrik ederim güzel temalar :oke:

'Şeref'

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
o küçük nokatalrı çok hoş ve yeşil renk tonlarının hepsine bayılırm emegine saglık abı :)
ne ara bunu kaptın :naughty:

sağolsun sevimlibrad'ın bana hediyesi..tabiki sizede .

güle güle kullan kardeşim:)

Emeğinize sağlık :spr

Sağolasın abla..:)

dediğin müzik pleyer capsını da ekledim kardeşim..:oke:

tekrar emeğine sağlık harika bi iş çıkartmışsın ..:)

temanın çok değişik bi tarzı olmuş sadelikten ödün vermeden..:10numara:

sevimlibrad

sevimlibrad

Üye
işi biliyorsun gereksiz bir capsı silmen iyi olmuş düzensiz olurdu tşkler kardeş :oke: on puan sana supersin

Revengeful

Emekli Yönetici
Süper :oke:

ebuş...

ebuş...

Üye
bu tema çok hoşuma gitti teşekkürler :blush: tesadüfen codeysin msjlarında dolaşırken link görüdüm :D iyiki görmüşüm

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Tema süper , emeğine sağlık :)
Birdahaki sürümünde turkuaz mavisi ve aqua mavisi ile yapılırsa süper olur ;)

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
güzel tema emeği geçen arkadaşa Ve paylaşan arkadaşlara teşekkürler. Tema hakkında ufak bir bilgi forum da çok dandik temalar var paylaştığım temaların çoğunluğu şu şekilde mesala. Temada olması gerekenler. Güzel ve canlı, mb oranı düşük, msj yazarken basılan tuşların reklenmesi daha rahat msj yazma olanağı tanır. Arkadaşın paylaştığı temaları kullanma fırsatı olmadı eminim anlattığım kadar güzeldir. Değilse bile bu şekilde olursa daha çok ilgi görür. Bazı temalar yüklendikten sonra 7 mb buluyor buda 5800 gibi bir telefonu çok kasıyor. Kısacası boyut, kalite, ve kullanım kolaylığı süper olur kolay gelsin iyi çalışmalar.

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref'
sevimlibrad

sevimlibrad

Üye
bu tema çok hoşuma gitti teşekkürler :blush: tesadüfen codeysin msjlarında dolaşırken link görüdüm :D iyiki görmüşüm
temamı beğendiğine sevindim güle güle kullan
saygılar

önerini dikkate alacağım bu arada yayınlayan arkadaş benim sanat yönetmenim istekleri ona söyler misin :d:

güzel tema emeği geçen arkadaşa Ve paylaşan arkadaşlara teşekkürler. Tema hakkında ufak bir bilgi forum da çok dandik temalar var paylaştığım temaların çoğunluğu şu şekilde mesala. Temada olması gerekenler. Güzel ve canlı, mb oranı düşük, msj yazarken basılan tuşların reklenmesi daha rahat msj yazma olanağı tanır. Arkadaşın paylaştığı temaları kullanma fırsatı olmadı eminim anlattığım kadar güzeldir. Değilse bile bu şekilde olursa daha çok ilgi görür. Bazı temalar yüklendikten sonra 7 mb buluyor buda 5800 gibi bir telefonu çok kasıyor. Kısacası boyut, kalite, ve kullanım kolaylığı süper olur kolay gelsin iyi çalışmalar.
ben profesyonel temacıyım , svg tema ha boyutu büyük bir tema neden mi 3 party icon çok çünkü evet yüklenince boyutu çok artar fakat yükleyen arkadasın dedigine göre çok hızlıymıs temalarım boyutu degil önemli olan malzemedir. AVRUPADA İSİM YAPMIS BİR TEMACIYIM ÖVÜNMEK GİBİ olmasın :D

starsley ANLADIM press keyler bu temada kırmızı benim en çok önem verdigim yerdir. renkler farklı olmalı yada diger renge göre silik belirginlik gibi tam sana göre tema yükle:oke:

Tuba

Tuba

Üye
güzel tema ellerinize sağlık :oke:

batuone

Üye
şukunu verdim :D

'Şeref'

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
işi biliyorsun gereksiz bir capsı silmen iyi olmuş düzensiz olurdu tşkler kardeş :oke: on puan sana supersin
bilirim ben ..:cool
sağlasın..:oke:
iyiki görmüşsün iyi günlerde kullan..:)
evet harika olur;)
sağolasın güzel yorumun için .. :oke:

:hmmm:allalla:
güzel tema ellerinize sağlık :oke:
sağolasın abla :)

By_Casparov

By_Casparov

Üye
her zamanki gibi süpersin =)

'Şeref'

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sağolasın beğendiğine sevindim :)

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
paylaşım için çok tşk kardeş yapan kardeşinde ellerine sağlık

nacizane fikirlerimi yazmak isterim...

temayı yaparken ana ekran dışındaki kullandığınız fon resimlerini flu yaparsanız ikonlar ile zemin birbirine girmez ve gözü yormaz ilk bakışta algılama zorluğu çekiyor insan...

renklere gelince güzel seçim yapmışınız mat renkler canlı renklerin derinliğini öne çıkartmış

analog saat bir harika

ikonlara gelince ben daima varsayılan yani default ikonlardan yanayım
bunuda göz önünde bulundurursanız çok güzel olur
belki seven vardır belki sevmeyen vardır

boyut olayına diyecek sözüm yok kullanılan meteryale göre değişir ama yinede mümkün olan en düşük boyuta getirmeye çalışırsanız süper olur
size tavsiyem hem kaliteli hemde düşük boyut ta olan SVG formatını daima kullnın jpeg resimlerde bunu kullanmak için vektörel programlar ile convert ederseniz boyut düşecektir ama kalite değil...
neyse çok yazdın sanırım :islik
milleti kızdırmadan bırakayım
başarılar :oke:

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref'

'Şeref'

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
güzel yorumun için sağolasın..:) dediklerine bende katılıyorum tavsiyelerini göz önünde bulunduracaktır tema yapımcısı :oke:

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
tşk sende saol kardeşim dikkate almanız mutlu eder beni ve tüm destekçilerimizi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt