Sesten zırıltı geliyor!!!yardım ???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tsmurat61

Üye
    Konu Sahibi
Sesten zırıltı geliyor!!!yardım ???
MERHABA
Bilgisayarı topladım ve windows 7 32bit yükledim. Hersey sorunsuz çalışıyor tek bir şey dışında hoparlorun sesinden sürekli olmamak kaydıyla zırıltı geliyor fakat araç çubuğundaki Hoparlor seçeniğinden sesi aşağıya yukarıya çapalattığımda zırıltı sesi kesiliyor .Ayrıca aynı zırıltı bilgisayarı açarkende geliyor. taa ki masaüstü yükleniyor zırıltıda kesiliyor. Bir bilgisi ve tavsyesi olan arkadaş varsa yardımlarını bekliyorum.
Teşekkürler...

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
hoparlörün ne ki?

kalkan3434

Üye
Jak girişinden kaynaklanıyordur

tsmurat61

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar iliglendiğiniz için sağolun .hoparlorum normal masaüstü öyle marka olmayan hoparlor ama k8u-x anakartta sorunsuz çalışmaktaydı. Bunda ise masaüstü yükleninceye kadar cızırtı var yüklenince masaüstü kesiyor.Ondan sonra arada sırada yapıyor.Araç çubuğundaki hoplarden sesi aşağıya yukarıya yapıyorum kesiyor.
Hoplarlorun jackından olsa oynattığım zaman gelmemesi gerekmezmi o sesin ? Hersey sabitken bilgisayarın cpu suna falan yüklenmeden oluyor yani normal çalışır konumda iken.
İyi çalışmalar...

--------------- Ekleme ---------------

hoparlörün ne ki?
iliglendiğiniz için sağolun .hoparlorum normal masaüstü öyle marka olmayan hoparlor ama asus k8u-x anakartta sorunsuz çalışmaktaydı. Bunda ise masaüstü yükleninceye kadar cızırtı var yüklenince masaüstü kesiyor.Ondan sonra arada sırada yapıyor.Araç çubuğundaki hoplarden sesi aşağıya yukarıya yapıyorum kesiyor.

Hoplarlorun jackından olsa oynattığım zaman gelmemesi gerekmezmi o sesin ? Hersey sabitken bilgisayarın cpu suna falan yüklenmeden oluyor yani normal çalışır konumda iken.
İyi çalışmalar...

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Mantıksız gelecek ama ;

Bilgisayarı farklı bir odanın prizine takıp deneyip sonucu buraya yazın.

tsmurat61

Üye
    Konu Sahibi
Mantıksız gelecek ama ;

Enterferans alabilir diye galiba söylediniz denemekte fayda var.

Mantıksız gelecek ama ;

galiba o sesn kaynağını buldum gibi. bir süre sesi kullanmayınca örn. winamp mp3 çalmayınca 5-6 dk sonra zırıltı geliyor winamptan mp3 açtımmı kesiyor.ne yapmam lazım acaba? Kullandığım işletim sistemi win 7 ultimate. audio yazılımı via .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt