Bada 1.2 10 Martta Kieste

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tesadüf05

tesadüf05

Üye
    Konu Sahibi
Bada 1.2 10 Martta Kieste
Arkadaşlar İtalyanlara Bada 1.2 nin 10 Martta geleceği duyurulmuş inşallah bizede gelir o tarihte . Türkiyenin dışlandığını düşünenler bidaha gözden geçirsinler bu düşüncelerini çünki daha İngiltereye İtalyaya ve Amerikaya verilmedi bada 1.2. Mart ayında bada 1.2 tüm dünyada tamamlanacağıda yazıyo ayrıca.

İşte haber kaynağı

caffes

Üye
İnşallah kardeş gelir artık :)

veev

Üye
Umudumuzu Kesmedik Bekliyoruz :D

sonys119

sonys119

Üye
gelse ne değişecek :)

teksenle

Üye
benim anlamadıgım kiesle olmasada yukleniyor kiesle guncelenince ne farkı var ustelik ben tel aldıgımda 1.2 internet taraycı cok berbattı adres sayfası ve alttaki ikonlar 1.0.2 gibi gizleme sansı yok web sayfasının yarısını adres cubugu ve ikon cubugu kaparıyordu

sonys119

sonys119

Üye
ya taa 2010 nun kasım ayarından beri gelio 1.2 :) artık gelse nolur gelmese nolur yani Kiesden güncelledğimiz 1.2de büyük ihtimal spoofer yapılamıcak :D sadece 1.0.2 den daha stabil çalışacak yani :)

ganster86

Üye
10 marta geleceği kesin değil ki bence italyanların uydurmasından baska bişey değil.

sonys119

sonys119

Üye
10 marta geleceği kesin değil ki bence italyanların uydurmasından baska bişey değil.

doğru :) oda kesin deilde çıksa noalcak yani :D bu türklerdeki bada 1.2 sevgisi nedir (bende dahil) kullan telefonunu ara aran mesaşlaş güncelleme gelince haberin olur yüklersin :) 4 -5 aydır 1.2 kies bekliyoruz :)))))

ganster86

Üye
bada 1.2 gelse napacaksınız ki pek fazla fark yok.
bada os 2.0 gelsin yeter ben onu bekliyorum.

tesadüf05

tesadüf05

Üye
    Konu Sahibi
bada 1.2 gelse napacaksınız ki pek fazla fark yok.
bada os 2.0 gelsin yeter ben onu bekliyorum.

Fark yok tamam ama bazı uygulamalar çalışmıyo 1.0.2 de yeni uygulamalar hep 1.2 ye uyumlu onun için bekliyorum

gizli99

Üye
google çeviri yaparsanız 10 marttan sonra diyor, 10 martta demiyor

saygılar..

silver021

silver021

Üye
Bada 1.2 ye gectikte noldu pisman olduk. cpu kasmaya basliordu gereksiz yere. bada 2.0 gelsin geçicez. yani ben artik wavemle cok oynamak istemiyorum. bıktım çünkü bada 1.0 la 1.2 arasinda dolanmaktan. 1.0dakilerin uygulamalarda mağduriyet yaşadigi aşikar umarim 2.0 çözer meseleyi. bu yaza dogru ciksa süper olurdu =) yani illegaldende olsa geçmeyi düsünüorum sadece ciksin yani. artik daha fazla beklemek istemiyorum

ultraslan_1980

ultraslan_1980

Üye
bada 1.2 kies te var zaen daha ne gelecek

berkcombil

Üye
Vallla ben taa Kasımdan beri Bada 1.2 kullanıyorum spoofer yöntemiyle yapmıştım ve gayette memnunum.Anlamadığım bunu resmi olarak 5 ay sonra yayımlamaları.Böyle giderse Bada 2.0'ı resmi olarak 2012'den öncede göremeyiz diyorum.Daha da kötüsü Samsung wave S8500 için belki hiç Bada 2.0 yayımlamaz.Gidişat bunu gösteriyor.Bu yüzden bende daha telefonum takoz konumuna gelmeden Galaxy S ile takas yapmayı düşünüyorum.Galaxy S'in artıları ortada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...