Samsung Monte Facebook a girmiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Ta[Y]FuN

Ta[Y]FuN

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Monte Facebook a girmiyor
telefon 0.facebook a bağlanmıyor o neyse ücretli bağlanırım ama ücretli olarakta bağlanmıyor internete hiç bir şekilde bağlanamadım ne yapmam gerekiyor bi arkadaş yardımcı olabilirse eğer ? Turkcell Wap kurdum ve seçtim ama yinede yok olmuyor

baranselona

baranselona

Üye
tukcell ısp internet ayarlarını kurup dene bide kardeş istersen bendede ısp ile giriyor wap falan ağır kalıyor

menü->ayarlar->uygulama ayarları->internet->internet profilleri ve yeni bir profil oluşturacağız

ayar adı=> TURKCELL-ISP

erişim adı => internet

kimlik denetim türü=> normal

kullanıcı kimliği=> gprs

parola=> gprs

protokol=> HTTP

ana sayfa url si =>

proxy adresi => 0.0.0.0:80

gecikme süresi => 300

gelişmiş ayarlar olduğu gibi kalacak ayar yapılmıyacak

ve kaydedip internet profili olarak bu oluşturduğumuz turkcell ıps profilini seçiniz

Ta[Y]FuN

Ta[Y]FuN

Üye
    Konu Sahibi
kardeş yerimlerine 0.facebook.com olarak girdim sonra yerimi olarak açtım ve girdi 0.facebook'a forumda bi arkadaş yazmıştı az once okumuştm ama şimdi aklımda kalmadı nicki diğer türlü ( wifi siz ) bağlanmak içinde ücretli bir aylık net paketi yapıcam bakalım o zaman giricekmi :)

ugur2362

ugur2362

Üye
eğer opera mini ile giriyorsan açmaz telefonun kendi tarayıcısından girmen lazım :oke:

Ta[Y]FuN

Ta[Y]FuN

Üye
    Konu Sahibi
evet dostum dediğin gibi aynen :)

ama telefona zil sesi olarak mp3 koyamıyorum yada ben beceremedm ama eğer koyulmuyorsa cok saçma olmuş :)

baranselona

baranselona

Üye
Ta[Y]FuN;3235334' Alıntı:
evet dostum dediğin gibi aynen :)

ama telefona zil sesi olarak mp3 koyamıyorum yada ben beceremedm ama eğer koyulmuyorsa cok saçma olmuş :)

tabiki koyabiliyorsun mesaj sesi içinde mp3 koyabiliyorsun ayarlar>profillere gir ordan kullandığın profili aç zil sesini değiştir azıcık hurcalamayla bulursunuz

iyi günler

ugur2362

ugur2362

Üye
ayarlar>profillere gir ordan kullandığın profili aç zil sesini değiştir azıcık hurcalamayla bulursunuz

2.yol=> seçeceğin şarkının üzerine gel ''seçenekler'' veya ''diğer'' olması lazım orada zil sesi olarak ayarla yap olur :oke:

redbull12

Üye
arkadaşlar telefonun tarayıcısından 0.facebook.com'a girilebiliyor mu ?

tedirgin62

tedirgin62

Üye
nasıl giriyor ayarları nedir

redbull12

Üye
ısp ayarları ile girilmiyor wap ayarları ile giriliyor sanırım

emre2134xp

Üye
kardes benimkide girmiyo ne yapabiliriz ?

Üst Alt