Eklenti. Yükleme'ye. Ne kadar var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Master_sezer

Master_sezer

Üye
    Konu Sahibi
Eklenti. Yükleme'ye. Ne kadar var
S.a arkadaşlar bu konuyu açarak konu kalabalığı yaptığımın farkındayım size bir sorum olacak eklenti yükleme'me Ne kadar kaldı forumda paylaşacak çok konum olduğunu düşünüyorum BU FORMA ELIMDEN GELECEĞI KADAR PAYLAŞİM YAPACAĞİMA SÖZ Veriyorum iyi.. Forumlar.....

Aziz™

Aziz™

Üye
eklenti eklemek için tek koşul var oda yönetimin güvenini kazanmış olmak ve onlar senin gerçekten paylaşım yapacağını düşündüğünde verirler.yani şu rütbeye gel sana eklenti hakkı verelim şu kadar mesajın olsun şu kadar konun olsun diye bir şey yok sadece hak etmekle alakalı bir durum.sen paylaşımlarını aksatma ve zamanı geldiğini düşündüğünde yönetimle irtibata geç.o zaman uygun görülürse sanada eklenti yetkisi verilir:)

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
eklenti eklemek için tek koşul var oda yönetimin güvenini kazanmış olmak ve onlar senin gerçekten paylaşım yapacağını düşündüğünde verirler.yani şu rütbeye gel sana eklenti hakkı verelim şu kadar mesajın olsun şu kadar konun olsun diye bir şey yok sadece hak etmekle alakalı bir durum.sen paylaşımlarını aksatma ve zamanı geldiğini düşündüğünde yönetimle irtibata geç.o zaman uygun görülürse sanada eklenti yetkisi verilir:)

katılıyorum.. yönetiminde güvenini kazanmak için;

http://www.maxicep.com/site-hakkinda/iyi-bir-uye-olmak-icin-wahset_35-a-439703.html

Necmati

Necmati

Üye
S.a arkadaşlar bu konuyu açarak konu kalabalığı yaptığımın farkındayım size bir sorum olacak eklenti yükleme'me Ne kadar kaldı forumda paylaşacak çok konum olduğunu düşünüyorum BU FORMA ELIMDEN GELECEĞI KADAR PAYLAŞİM YAPACAĞİMA SÖZ Veriyorum iyi.. Forumlar.....
Ben şu an ayın üyesiyim bende 1 aylık hakkım var ama bende almak istiyorum tabii.
İlk öncelikle çok konu paylaşmalı ve sağlam olmalı size o zaman verilebilir..
sınır hakkında ise baya bir sınırın var zorla gitsin :D

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye

Ben şu an ayın üyesiyim bende 1 aylık hakkım var ama bende almak istiyorum tabii.
İlk öncelikle çok konu paylaşmalı ve sağlam olmalı size o zaman verilebilir..
sınır hakkında ise baya bir sınırın var zorla gitsin :D

katılıyorum.. :naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty:

Perfect!

Üye
iyi bir üye olursanız belki eklenti bile ekleyebilirisiniz ...

CoDeYs

CoDeYs

Üye
yeni uyeye hemn verceklerini sanmiyorum ama bellide olmaz yani

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Önce paylaşım yap kendini gösterki sonra meyvesini topla :oke:

Revengeful

Emekli Yönetici
Ben o meyveyi general olduktan sonra toplamistim :ehe biraz geç verdiler :D

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
önce dosya yükleme sitesi bul dosya yükle sonra on izleme yüklemek için resim yükleme sitesi bul uğraş dur AMA BU FORUM IÇIN DEĞER
Tabiki değerde :) Önce biraz zaman geçseydi sen paylaşımların ile kendini belli etseydin :) sonra yönetime özel mesaj yolu ile başvursaydın güzel olmazmıydı :)

Master_sezer

Master_sezer

Üye
    Konu Sahibi
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Dosya ekleme yetkisini paylaşım bölümlerinde kendisini gösteren üyelere veriyoruz arkadaşlar. Bunun dışında bir de pek paylaşım yapmasa dahi, güvenilir olan ; ara ara paylaşan üyelere de verebiliyoruz.

Mesela sizin için şu an daha erken dosya ekleme yetkisi için.

Master_sezer

Master_sezer

Üye
    Konu Sahibi
Bilgi için teşekkürler....

Revengeful

Emekli Yönetici
Beni general olduktan sonra keşfettiler :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt