N8 piyasada yok :@

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emincik46

emincik46

Üye
    Konu Sahibi
N8 piyasada yok :@
tam 1 aydır bekliyorum ve her türlü magazaya gittim hiç birinde yok :off::off:k.maraşlıyım hiç bi yerde bulamadım . antepe dahi gittim yok :off:size sorum neden yok :off:tlfonculara soruorm bilmiorz diolar:vur artk sinir olmaya başladm bana bi yardımcı olursanız çok tşkkr ederm SaYGıLaRR..:hmmm

tasarimx

Üye
sana tavsiyem internetten alabilirsin , güvenli sitelerden kargo ile adrese teslim edilir. örnek olarak aklıma gelen ereyon , hepsiburda ,sanalisveris ve benzeri sitelerden iyice araştır ordan al derim ....:oke:

emincik46

emincik46

Üye
    Konu Sahibi
internettten iice araştrdım hatta o dediklerinin bi kaçtanesinede girdm var ama yorumlara bakıyorum çogu şikayetci yani hangi siteden siparş edecek olsam yorumlara baKIyorum ilk hiç birinde düzgn yorum yapan yok bende şaşırdm artk :nono:

--------------- Ekleme ---------------

sana tavsiyem internetten alabilirsin , güvenli sitelerden kargo ile adrese teslim edilir. örnek olarak aklıma gelen ereyon , hepsiburda ,sanalisveris ve benzeri sitelerden iyice araştır ordan al derim ....:oke:
ayrıca bu verdigin sitelerde N8 yok .. ama tşkkrlr :op:

AYNA

AYNA

Üye
Bu yeni parti mallar hala dağıtılmadımı ne?

muratbeyim

muratbeyim

Üye
2-3 ay için yaklaşık 4 milyon N8 satılırsa bulunması tabi ki zor olur.

ByWorth

ByWorth

Üye
tam 1 aydır bekliyorum ve her türlü magazaya gittim hiç birinde yok :off::off:k.maraşlıyım hiç bi yerde bulamadım . antepe dahi gittim yok :off:size sorum neden yok :off:tlfonculara soruorm bilmiorz diolar:vur artk sinir olmaya başladm bana bi yardımcı olursanız çok tşkkr ederm SaYGıLaRR..:hmmm
ekopasaj.com'da genpa garantili vardı diye hatırlıyorum.. Yeşil renk sanırım..

haliloz95

Üye
ben istanbuldan 2.5 hafta önce aldım :) ama ne alış adamın elinden zorla çektik aldık :)

eizo33

eizo33

Üye
yeni parti mallar geldi.nokia shopa sordum 5 tane getirmişler.5 ide gri ben siyah istiyordum ama!!

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Ne yani :) ben de Flashcıyım :D arada krizim tutuyo can sıkıntısından telefonuma flash atıyorum :aha::aha:

WebStyle

WebStyle

Üye
Bu alan arkadaşlar da nereden aldıklarını yazsalar aslında bizler için daha iyi olacak. Kaç gündür bende bekliyorum hiç bir alışveriş mağazasın da yok olsa bile mavi ya da yeşil rengi var bunların da alınmamasının en büyük sebebi renklerin sevilmemesinden kaynaklı..

Utku

Utku

Üye
Mart 10 u bekleyin 2.partiler o zaman gelecekmiş bende beklemedeyim

matanist

matanist

Üye
En yakın nokia shop u bul. Mağazaya git veya telefon ile ara. Bağlantıya geç. Geldiğinde (yoksa bile ellerinde) seni bilgilendirirler. Telefon kara borsa oldu hakkaten. Nokia shop en sağlam ve ucuz yerdir emin olabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt