N8 ve Wave 2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kubde

Kubde

Üye
    Konu Sahibi
N8 ve Wave 2
Değerli arkadaşlarım N8 kullanıyorum geçen cumartesi kardeşimin isteği üzerine kendisine wave 2 aldım güzel telefon wave 2 ve n8 in artıarı eksileri nelerdir bende wave 2 ye geçe bilirim ne dersiniz bu işe ? cevaplarınız benim için çok değerli onlara göre karar vereceğim çünki.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
wave 2 yi ayrıntılı incelemedim fakat geçenlerde bir arkadaşımda vardı asphalh5 i bi bakalım sende nasıl görünüyo dedim tıklayınca ram dolu hatası veriyordu sürekli. bunu bi kaç uygulamada daha yaptı. eğer bu tüm wave lerde oluyorsa rami çok kötü ve gerçekten bende bi alıcı gözle baktım n8'inden daha iyimi acaba diye ve kesinlikle beni hiç sarmadı telefon he tamam ekranı yakıyor yani ona lafım yok fakat n8'in ekranıda kötü değil hani sadece çok ahım şahım değil yoksa gayet iyi bence ben hayatta wave gibi bi telefonla n8'i değişmem

clarsa

clarsa

Üye
opel corsayla bmw x6yı değişirmisin =)

Lacrymosa

Üye
Birisinde 1 Ghz işlemci var = v8 motor
Diğerinde çok daha düşük = 1,6 dizel

Vites, tekerlek, kaporta, kapı, farlar, koltuk, döşeme gibi ayrıntılara girmiyorum bile. Motor koyuyor zaten. Evet kardeşin Ferrari 458 Italia almış sen BMW X6...

N8'i savunanları anlamıyorum. Hayatlarında kullandıkları en iyi telefon N8 olduğu için en iyisini N8 zannediyorlar ve rakamlarla konuşmuyorlar. N8 iyi diyorlar neden iyi deyince cevap yok. Haaa var var 12 MP kamera var. O yüzden iyi :d:

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Birisinde 1 Ghz işlemci var = v8 motor
Diğerinde çok daha düşük = 1,6 dizel

Vites, tekerlek, kaporta, kapı, farlar, koltuk, döşeme gibi ayrıntılara girmiyorum bile. Motor koyuyor zaten. Evet kardeşin Ferrari 458 Italia almış sen BMW X6...

N8'i savunanları anlamıyorum. Hayatlarında kullandıkları en iyi telefon N8 olduğu için en iyisini N8 zannediyorlar ve rakamlarla konuşmuyorlar. N8 iyi diyorlar neden iyi deyince cevap yok. Haaa var var 12 MP kamera var. O yüzden iyi :d:
Düşünceye saygı:bigstar:

musty24

Üye
bende bu n8 i kötüleyenleri anlamıyorum kardeş..rakam felan diosun ama işlemci hızı hesaplama felan bunları incelediğin zaman görüyosun n8i..diğer taraftan ekran farkı var..biri cam biri plastik,kasa sağlamlığına felan girmeme gerek yok..ayrıca usb,hdmı,fm verici,dolby :) bide YAZILIM GÜNCELLEME var 2-3 ayda bir :) kamerasını sen söylemişsin zaten..n8 de bunlar var aklıma gelenler..şimdi diyeceksin sadece bu kadarmı yok wavedekiler ve artı bu özellikler var..sorunları var diyeceksin bunun üzerine bana ama sorunu olmayan bi telefon üretilemedi henüz..hepsinin bi yerinde mutlaka bişey var

Lacrymosa

Üye
Yüksek tüketim, orantılı performans
Düşük tüketim, yüksek performans...?

Wave'in şarjının ne kadar gittiğini bilmiyorsun sanırım. Hem uzun şarj hem yüksek şarj.

bende bu n8 i kötüleyenleri anlamıyorum kardeş..rakam felan diosun ama işlemci hızı hesaplama felan bunları incelediğin zaman görüyosun n8i..diğer taraftan ekran farkı var..biri cam biri plastik,kasa sağlamlığına felan girmeme gerek yok..ayrıca usb,hdmı,fm verici,dolby :) bide YAZILIM GÜNCELLEME var 2-3 ayda bir :) kamerasını sen söylemişsin zaten..n8 de bunlar var aklıma gelenler..şimdi diyeceksin sadece bu kadarmı yok wavedekiler ve artı bu özellikler var..sorunları var diyeceksin bunun üzerine bana ama sorunu olmayan bi telefon üretilemedi henüz..hepsinin bi yerinde mutlaka bişey var

Kötü ki kötülüyoruz.

Biri cam biri plastik derken? Sanırım Nokia'nın plastik ekranlı N97 modelinden bahsettin. :aha:

Kendin söyledin telefon o kadar yamaya ihtiyaç duyuyor ki, o kadar arızası oluyor ki hep güncelleme yapmak zorundalar. Forumlarda insanlar acaba şu özellik gelir mi diye bekliyor. Bazı insanlar 5800'a çoklu dokunma özelliği gelir mi diye bekliyor. Nokia bu hale düşürmüş insanları.

N8'de baktığımda olumlu gördüğüm birkaç şey var:

12 MP kamera
HDMI (kullanan kişi sayısı çok az)
hmmm

Başka yok. :d:

musty24

Üye
n8 den bahsediorum ben n97 den değil tabiki..ne alakaysa o da anlamadım..wave ler ne beklio bakıomusun forumlara hiç :)
n8 de insanlar birşeyler beklemiyor..nokianın ek şeyler yeni arayüz felan açıklamasından sonra insanlar bekleyiş içerisine girdi..yani telefonda eksik olan şey için değil..kalkıp 5800 felan bunlardan bahsediosun da samsugun bütün modelleri on numara cihazmış gibi yorum olmuş bu..neyse ben özellik olarak söyledim..tabi bunlarda çok yersiz konuşmalar açıkçası..sonuçta herkes zevkine ihtiyacına göre alıyor..

Lacrymosa

Üye
Nokia'nın kaç modeli var X6, 5800, N97 ve N8 ve yeni yeni C7, Nokia kullanıcılarının %90'ı bu telefonları kullanıyor ve hepsini toplasan adam gibi bir cihaz etmez.

Valla lafı öyle bir saptırıyorsunuz ki şaşıyorum. :)

İyi geceler.

sh0ck

sh0ck

Üye
Nokia'nın kaç modeli var X6, 5800, N97 ve N8 ve yeni yeni C7, Nokia kullanıcılarının %90'ı bu telefonları kullanıyor ve hepsini toplasan adam gibi bir cihaz etmez.

Valla lafı öyle bir saptırıyorsunuz ki şaşıyorum. :)

İyi geceler.

kim saptiriyor acaba.. Samsungun butun cihazlarinda 1ghz islemci mi var bizim haberimiz yok?

Samsungun 50 ye yakin cihazi var 2010 yilinda ckardigi, iclerinde 3-4 tanesine akilli telefon denir.... Digerleri sadece mesaj yaz, alo de.. N95 teyken bile 3d oyun oynardik biz...

Siz napardiniz? 2 java uygulama yuklemek icin yildiz kare bilmemne bilmem ne girerdiniz..

Unutmadik o gunleri..
Tartismaya hc gerek yok.. Bahse varim kullandign telfon samsung.. Ondan bu kendine guvenmislik..
Iyi geceler sizede..

pcwolf

pcwolf

Üye
Wave'in şarjının ne kadar gittiğini bilmiyorsun sanırım. Hem uzun şarj hem yüksek şarj.
Ben sizin v8 dizel yazdığınıza ithafen yazdım onu, biliyorum uzun şarjlı olduğunu. demek istediğim; benzetmeniz yanlıştı.. Benim tahminime göre v8 motorlu araçlar hem performanslı hem de fazla benzin tüketiyor, dizel araç da az mazot tüketip yüksek performanslı oluyodur..
Eee wave v8 motoru taşıyosa 1 hafta gitmez demi, yanlış mı?:oke:

İki telefon da benim hoşuma gidiyor ama ihtiyaçlarımı N8 karşılar dediğim için N8 almayı düşünüyorum. Wave kullananlar ise N8i ve N8 kullananları aşağılamaktan başka birşey yapmıyor...
"12 MP kamera
HDMI (kullanan kişi sayısı çok az)
hmmm

Başka yok."
.....

Kubde

Kubde

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlarım ben yardım bekiyorum sağolun konumu boş bırakmıyorsunuz ama yardım da etmediniz. Yine de teşekkürler

erkara_64

arkadaşım sana burada kimse yardımcı olamaz neden mi?

x kişisi derki N8 y kişisi derki Wave 2 vs...senin yapman gereken tek şey var açıkca sölemeliyim...Nisan ayına ayına kadar sadece alo demek için bir telefon alabilirsin sonra PR.2 güncellemesinden sonra telefoncuya gidersin yada arkadaşlarında sağda solda N8 i incelersin baktın seni tatmin etmedi...wave n8 sallamam direk çift çekirdekli akıllı telefonlara bakarım daha bekelerim dersen 6 ay bekle ıphone 5( sadece varsayım)vs alabilirsin...

aligatorX

Üye
1- Bu nokia n8 de aynı numarayı farklı iki isim altında kaydedildiyse o numaradan aranıldığında kişinin adı değil de sadece numara mı gözüküyor.
2-Telefon rehberinde bir numaranın kime ait olduğunu bulmak için numarayı tuşlayınca kime ait olduğu gözüküyor mu?yoksa illa tüm kartvizitleri teker teker kontrol etmek mi gerekiyor .Nokia 5800 deki gibi..

pcwolf

pcwolf

Üye
1- Bu nokia n8 de aynı numarayı farklı iki isim altında kaydedildiyse o numaradan aranıldığında kişinin adı değil de sadece numara mı gözüküyor.
2-Telefon rehberinde bir numaranın kime ait olduğunu bulmak için numarayı tuşlayınca kime ait olduğu gözüküyor mu?yoksa illa tüm kartvizitleri teker teker kontrol etmek mi gerekiyor .Nokia 5800 deki gibi..

1-Telefon ve sim hafızası aynı ayna görüntülenince olan birşeydi heralde
2-Kayıtlı olup olmadığını anlamak için numarayı arayıp hemen kapattıktan sonra arama kaydında kayıtlıysa yazması lazım zaten?

tasarimx

Üye
kardeş seni anlamak mümkün değil , n8 kullanıyorum diyorsun ve kardeşimde wave 2 var diyorsun eee daha ne istiyorsun . her iki telefonda elinin altında iyice inceleme fırsatın var.

kardeş bu mevzu n8 mi samsung wave2 mi , geçmiş forumlara bak ne olduğunu görürsün , üşenirsen ben sana anlatayım , öncelikle n8 ciler doğal olarak n8 al diyecektir, waveciler de wave al diyecektir, senin kafan iyice karışacaktır ha bu arada n8 cilerle wave ciler kıyasıya tartışmaya girecekler yok benim tel daha iyi diye .... sana tavsiyem git alışveriş maazalarına ikisinide iyice incele öyle karar ver ...

böylelikle de forum kirlenmez .... ben insanlarla tartışmaktan bıktım ... ben de senin gibi bir seçim yapmam gerekiyordu . samsung wave , htc desire , n8 arasında ... iyice araştırdım özelliklerini sana tavsiyem önce gsmarena sitesinden özelliklere bak , sonra telleri eline al kurcala biraz ... herkesin ihtiyacı farklı oluyor malum ..

kısacası benim tercihim n8 oldu. kendi ihtiyaçlarım doğrultusunda .. ama sana bu daha iyidir diyemem kararını kendin vereceksin ....

gitarsist

gitarsist

Üye
tasarimx katılıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt