Forumlar.Net Kapanıyor !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
    Konu Sahibi
Forumlar.Net Kapanıyor !
Bir çok forum aldım forumlari.net sitesinden ama başarılı olamadım. :naughty: Belki sizde forum aldınız... Nedenini bilmiyorum ama forumlari.net sitesi artık kapanıyor... Bu duyuru bugün yeni bir forum almak için daha siteye girdiğimde öğrendim.. İşte site sahibinin yaptığı açıklama ve kullanıcıların yorumları...

Site Sahibinin Açıklaması :
Ömer Uçan

Herkese Merhaba

Uzun süredir kimsenin sorularına yanıt veremediğim için üzgünüm. Ne forumlarla ilgilenecek vaktim oldu ne de özel hayatımla. Yıllarca emek verdiğim Forumlari.Net'in artık içler acısı bir durumda kalmasını gönlüm elvermiyor. Bu nedenle 21 Ekim 2005 tarihinde başladığım bu yolculuğa 15 Mart 2011 tarinde nokta koyacağım. Bu kararı almak kolay olmadı ancak herkes için en iyisi bu olacak.

Peki forum siteleriniz ne olacak?

Dediğim gibi forumlarınız 15 mart 2011 tarihine kadar açık kalacaktır. Ancak forumlarını devam ettirmek isteyen arkadaşlar yedeklerini alarak dilerlerse ücretli(ya da bulabilirse ücretsiz) host servisleri üzerinden sitelerini devam ettirebilmeleri için yedekler onlara ücretsiz verilecektir.

Forum yedeklerini almak isteyen arkadaşlar [email protected] adresine forumu kurarken verdikleri mail adresi üzerinden forum ismi ve yönetici isminin dahil olduğu mail atmaları halinde yedekler onlara iletilecektir. Ancak bu işlem belirli bir sırayı takip edeceğinden anında veya çok kısa sürede dönüş olmayabilir. Ancak herkes yedeklerini almadan forumlar kapanmayacaktır. Yoğunluğu da göz önüne alarak lütfen birden fazla mail atmayınız.

Peki Domainleriniz ne olacak?

Domainlerinizi herhangi bir host/domain sağlayıcı ile anlaşarak transfer edebilirsiniz. Dilerseniz forumu taşımanız durumunda domain süreniz bitene kadar ns değişimi tarafımdan yapılacaktır.

Bizden bu kadar. Bugüne kadar kalbini kırdığım arkadaşlardan özür dilerim. Çok emek verdim ama ne yazık ki hayatımı geçindirecek kadar randıman alamadım. Umarım başka bir projede yeniden birlikte oluruz.

Hepinize sevgilerle

Ömer Uçan

Kullanıcı YorumLaRı:
Kullanıcı:
Madem resmi açıklama geldi bende bir iki şey yazayım.

Seneler önce girdim buraya, tarihi net hatırlamıyorum ama epey zaman oldu. Hiç bir şey bilmeden forumlar açtım, kimisinde başarılı oldum kimisinde başarısız, burası gerçekten benim için bir başkaydı. Hani haftalar öncesinden bu konuyu bilmeme rağmen şu veda yazısı üzmedi desem yalan olur.

Sıfır bilgi ile başladığım Forumlari.Net hayatına belli bir bilgi birikimi ile veda ediyorum. Ancak imzamda da dediği gibi "Her Başlangıcın Bir Sonu Vardır..."

Bu zaman zarfı içinde kırdıklarımız, üzdüklerimiz varsa hepsi haklarını helal etsin, benimki hepinize helaldir.
Hoşçakalın...

Bütün bu uğraşlarınız içinde ilk önce normal üye sonra da ekibinizdeki biri olarak çok teşekkür ederim Ömer Bey.

---------------------------------------------------------
Kullanıcı:
Bende uzun zamandır buradayım , iyi günlerimiz oldu kötü günlerimiz oldu hep birlikte ama demek ki buraya kadarmış.
Çok sıkı dostluklar edindim ayrıca Barış Abi gibi Semih Abi gibi çok değerli insanlarla tanıştım. Forumlari.net'in kapanması gerçekten üzdü beni. Ama herşeyde bi hayır vardır bizim için hayırlısı böyleymiş.

---------------------------------------------------------------
Kullanıcı: Merhaba Ömer Bey

Her şey için teşekkür ederiz. Site, forum daha doğrusu web master olaylarına ilk adımı burada atmıştım. Belirli şeyleri burada öğrendikten sonra kendi çabalarımla bir şeyler öğrendim. Birçok kişi de bu şekildedir. Hayatımızda bu değişikliği yaşattığınız için ayrıca teşekkür ederim. Her işte bi hayır vardır. Bizim için hayırlısı olması dileğiyle, hayatınızda başarılar dilerim Ömer Bey.

Tüm Forumlari.Net ailesine hayatta başarılar dilerim. İnşallah her şey istediğiniz gibi olur. Üzdüğümüz, kırdığımız insanlar varsa, hepinizden özür dileriz, affola...

Sevgi, saygılarımla... Kenan...

------------------------------------------------------------
Kullanıcı:
Bende üzüldüm bu duruma... Uzun zamandır bende buraya pek bakamadım, ilgilenemedim... Sanırım burada Ömer Beyden sonra en eski benim... Söylenecek çok fazla söz yok... Buranın kapanması hepimizi üzer... Ama böyle bir karar alındıysa da saygı duymak gerekir, biz tek bir site için bile bazen zaman bulamazken, tek başına Ömer Beyin bu işlere yetişebilmesi daha zor bir durum... Sonuç olarak yine forumlari.net ve Ömer Bey'e yakışır bir teklif yapılmış üyelere...

-------------------------------------------------------------

Kullanıcı:
Çok üzüldüm forumlari.net'in kapanmasına. Bedava bir site yöneticisi için bir sürü avantaj içeriyordu. Hepimize geçmiş olsun...

-----------------------------------------------------------

Daha 53 mesaj var... Ama bir çoğu soru olduğu için onları buraya yazmadım.. Sadece görüşleri yazdım...

Şimdi diyeceksinizki bu WaHseT_35 bu konuyu neden açtı ??
vee bende cevaplayacağım...

Forumlari.net benim maxicep.com gibi çok sevdiğim bir site olduğu için bu duyuruyu ve görüşleri sizinle paylaşmak istedim...Bende bi kaç tane forum almıştım ama ilk baştada dediğim gibi başarılı olamamıştım... Doğrusunu söyleyeyim forumlari.net in kapanmasına çok üzüldüm duyuruyu okuyunca bi şok oldum... Forumlari.net te kalbini kırdığım herkezden özür diliyorum bunuda buradan iletelim... Teknoloji haber götürür belki... :)

Forumlari.NeT Kapanıyor Konusunu Daha Ayrıntılı Okumak İçin Veya Üye İseniz Yorum Yazmak İçin...

not: Forumda üyelik sistemi kapanmıştır...

WaHseT_35

• Beğen
Tepkiler: H/\S/\N

alemburda

alemburda

Üye
Üyeler hakikaten düzgün kişiler bu tip kişileri bulundurmak gerçekten zor iş.
Mesajlar içten samimi bir şekilde yazılmış . Yazık olmuş...

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
    Konu Sahibi
evet... forumlari.net i bugüne getirmek için site sahibi Ömer Bey kim bilir ne kadar çabaladı ama nedenini bilmediğim bir sebebten dolayı sitesini kapatmak zorunda kaldı... bu yorumları yazan kişilerde forumlari.net sitesinde bir yetkiye sahip...

H/\S/\N

H/\S/\N

Üye
üzüldüm şimdi :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt