2. el N73 ME kaça satabilirim ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi
2. el N73 ME kaça satabilirim ?
S.a merhaba maxicep ailesi;

Elimde N73 Music Edition Black var.Ve satıp yeni üst model telefon almak için satmak istiyorum.

Telefonun özellikleri:
Telefonun ekranında çizik yok , orjinal kabı.
Sadece kızılötesi çalışmıyor ve birazda joystik de sorun var.
Hoporlörleri ilk gün ki gibi sağlam ve iyi ses çıkartıyor.
Herhangi bir yazılımsal sorunu yok.

Aksesuarları :
Orjinal şarj makinesi,
Radyo kulaklık.

Ben bu telefonu kaça satabilirim ?

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Kızılötesi pek kullanılan bir özellik olmadığı için pek sorun olmaz.. Ama joystic arızası ileri seviyedeyse pek satabileceğini sanmıyorum.

Bu şekilde 140 en fazla 150 ye gider..

Ha joystic sorunu farkedilmeyecek derecede diyorsan 160-170 civarı gider diye düşünüyorum..

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi
Joystik sağlam basıyor ama çok hassaslaştı aşağı basarken veya üstüne basarken :)

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Joystik sağlam basıyor ama çok hassaslaştı aşağı basarken veya üstüne basarken :)

150 ye gider diye düşünüyorum kardeşim :)

Ama piyasa ne durumda tam bilmiyorum..Sorup soruşturmak lazım..Ordaki telefoncuların verdiği fiyat ne?

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi
_є_®_¢_α_N_™;3237169' Alıntı:
150 ye gider diye düşünüyorum kardeşim :)

Ama piyasa ne durumda tam bilmiyorum..Sorup soruşturmak lazım..Ordaki telefoncuların verdiği fiyat ne?
Geçen bir arkadaş normal N73 ü 120 ye vermiş.Noral N73 120 TL'ye gitti ise N73 ME kaça gider ? Ve aralarında fiyat farkı olur mu ?

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Geçen bir arkadaş normal N73 ü 120 ye vermiş.Noral N73 120 TL'ye gitti ise N73 ME kaça gider ? Ve aralarında fiyat farkı olur mu ?

120 çok az değil mi.. Normali ile Music Editionu arasında pek fark olmuyor.En fazla 10 TL..

Ben senin yerinde olsam hiç satmam bu telefonu.Koyarım bir köşeye,alacağım diğer telefonun parasını ayarlamaya çalışırım.Çünkü bu telefonun piyasası gerçekten ölü durumda şu an. Ben 650 TL ye almıştım.Şimdiki fiyatla arasında bayağı bir fark olmuş :)

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi
_є_®_¢_α_N_™;3237218' Alıntı:
120 çok az değil mi.. Normali ile Music Editionu arasında pek fark olmuyor.En fazla 10 TL..

Ben senin yerinde olsam hiç satmam bu telefonu.Koyarım bir köşeye,alacağım diğer telefonun parasını ayarlamaya çalışırım.Çünkü bu telefonun piyasası gerçekten ölü durumda şu an. Ben 650 TL ye almıştım.Şimdiki fiyatla arasında bayağı bir fark olmuş :)

Telefonun piyasası normale döneceğinide sanmıyorum abi :)
Ve ben ancak bu telefonu satabilirsem yeni telefon alabilirim :)
İstediğim telefonda wifi veya dokunmatik ekran olsun yani birinden biri olsun yeter benim için :) Ama böyle bir telefon olduğunuda sanmıyorum :D Mecbur çin malı alacam :)

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Telefonun piyasası normale döneceğinide sanmıyorum abi :)
Ve ben ancak bu telefonu satabilirsem yeni telefon alabilirim :)
İstediğim telefonda wifi veya dokunmatik ekran olsun yani birinden biri olsun yeter benim için :) Ama böyle bir telefon olduğunuda sanmıyorum :D Mecbur çin malı alacam :)

Asla önermem çin malını kardeşim. Hem SAR değeri yüksek(yani radyasyon seviyesi yüksek) çift hat Tv vb gibi öellikler olduğu için..Hem de istediğin verimi alamazsın o telefonlardan..Söylemedi deme..Sabret daha iyi bir telefon al.

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi
_є_®_¢_α_N_™;3237261' Alıntı:
Asla önermem çin malını kardeşim. Hem SAR değeri yüksek(yani radyasyon seviyesi yüksek) çift hat Tv vb gibi öellikler olduğu için..Hem de istediğin verimi alamazsın o telefonlardan..Söylemedi deme..Sabret daha iyi bir telefon al.
SAR değeri yüksek olmasının önemi yok abi :D Nasıl olsa birgün ölecez :D
Peki Dokunmatik veya Wifi ı olan Samsung veya Nokia ucuz bir telefon önerebilirmisin ?

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
SAR değeri yüksek olmasının önemi yok abi :D Nasıl olsa birgün ölecez :D
Peki Dokunmatik veya Wifi ı olan Samsung veya Nokia ucuz bir telefon önerebilirmisin ?

Dedim ya şu an piyasa hakkında bir bilgim yok.İstersen bir konu aç,fiyat aralığını da belirt konuda..Telefon önerileri gelsin,sen de netten araştır kafana yatanı al :)

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi
_є_®_¢_α_N_™;3237310' Alıntı:
Dedim ya şu an piyasa hakkında bir bilgim yok.İstersen bir konu aç,fiyat aralığını da belirt konuda..Telefon önerileri gelsin,sen de netten araştır kafana yatanı al :)

Tamam teşekkürler :) öyle yapayım bu arada bakalım başka piyasa hakkında bilgisi olan var mı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...