pc dvd okuyo cd okumuyo helppp

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
isyanqar_01

isyanqar_01

Üye
    Konu Sahibi
pc dvd okuyo cd okumuyo helppp
arkaslar benm pc daha once tum cd dvd hatta bluray lerı bıle okuodu sımdı ıse sadece dvd okuo anlamadım drıverdan olsa dvdlerı de okumaması lasım 6 7 tane bos cd de denedım qene okumadı arkadsın pc sı okuo bunda tık yok anlamadım nasıl bısy yardımlarınızı beklıorum arkadaslar ...

maktama

maktama

Üye
arkaslar benm pc daha once tum cd dvd hatta bluray lerı bıle okuodu sımdı ıse sadece dvd okuo anlamadım drıverdan olsa dvdlerı de okumaması lasım 6 7 tane bos cd de denedım qene okumadı arkadsın pc sı okuo bunda tık yok anlamadım nasıl bısy yardımlarınızı beklıorum arkadaslar ...
"Blueray'leri okuyordu" derken?!?!! Bilgisayarınızda blueray okuyucu mu var?!? Bendeki blueray okuyucuda çift lens var, biri cd/dvd okuma yazma için, diğeri blueray okuma için.
Masaüstü bilgisayardan bahsediyorsanız dvd okuyucunun garantisi varsa garantiye yollayın, yoksa/ya da yollamak istemiyorsanız cd/dvd lens temizleme kitlerinden kullanabilirsiniz. PAra vermek istemiyorsanız okuyucunun içini kendiniz de açıp lensini temizleyebilirsiniz.
bir deneyin.

Perfect!

Üye
sanırım masaüstü değil. masaüstü lensleri kolay bozulmaz.

ama dizüstüde olsa masaüstüde olsa sorun lenslerde.

isyanqar_01

isyanqar_01

Üye
    Konu Sahibi
sanırım masaüstü değil. masaüstü lensleri kolay bozulmaz.

ama dizüstüde olsa masaüstüde olsa sorun lenslerde.

ewet kardeşim dızüstü pc belkı de yanlıs terimledim yha bluray derken bu cift katmanlı dvd ler oluo yha onları demek ıstedım mesela dvd nın boyutu 8.5 gb falan ....

maktama

maktama

Üye
ewet kardeşim dızüstü pc belkı de yanlıs terimledim yha bluray derken bu cift katmanlı dvd ler oluo yha onları demek ıstedım mesela dvd nın boyutu 8.5 gb falan ....
double layer dvd demek istemişsin, blueray ile alakan yok yani, anladım. o zaman lensi temizlemişsindir zaten, şöyle lensi zedelemeyecek kadar hafif şekilde lensin olduğu kısma bastır, ve tam tersini yap, yani yukarı doğru çok hafif ittir. Zaten yay gibidir, eski yerine gelir. Bilmem işine yarar mı, bazen sorunumu çözüyordu. Ama seninki garantilik gibi görünüyor(garantisi varsa tabii).

isyanqar_01

isyanqar_01

Üye
    Konu Sahibi
double layer dvd demek istemişsin, blueray ile alakan yok yani, anladım. o zaman lensi temizlemişsindir zaten, şöyle lensi zedelemeyecek kadar hafif şekilde lensin olduğu kısma bastır, ve tam tersini yap, yani yukarı doğru çok hafif ittir. Zaten yay gibidir, eski yerine gelir. Bilmem işine yarar mı, bazen sorunumu çözüyordu. Ama seninki garantilik gibi görünüyor(garantisi varsa tabii).

kardeşim sayende cozdum yha bi selpak la sildim duzeldi cok teşekkurler klavyen bozulmasın yha bu rap nerden verılıo bılmıom bılsem hepsı senın olsun yha :heyo::heyo::heyo:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt