Artık tam bir karmaşadayım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
Artık tam bir karmaşadayım.
son günlerde aile sorunlarıyla çok savaşıyorum bu yüzden bile evden ayrıldım. Nasıl bişey anlamıyorum ama artık içim o kadar sıkılıyorki yani Allah'ın gazabından korkmasam bu canın emanet olduğunun farkında olmasam asıl sonun gelmesini beklemeden ben getirirdim. Allah derki; ben bir insana kaldıramayacağından fazlasını yüklemem, ben artık o son noktadayım sürekli buraya yansıtmamak için çok uğraştım ama olmuyor insan anlatmak istiyor. Banladım kendimi sırf bu yüzden tabi sadece buda değildi asıl sebep ama en büyük etken huzursuzluk geçenlerde ben bunun acısını çok yaşadım uyarı alarak şuanki sinirimi boşaltabileceğim hiçbir nokta bulamıyorum bulsamda boşaltamıyorum. Aslında neler olduğunun bile farkında değilim ben eski isa olsam şuanki durumu kolay atlatırdım belki. Düşüncelerim çok farklı şuan oturup düşündüğüm bankta bile neler olduğunu daha doğrusu neler döndüğünü anlamaya çalışıyorum. Farkında olmadan bir hatamı yaptım diyorum. acaba son yıllarda ailemle olan kavgalarda annem ile babama bağırarak karşı çıktım diye Allah tarafında cezalandırılıyormuyum. Şuan buraya bile yazarken kafa dağıtamadığımın farkına varsamda şuan anlıyorumki ban atmam hiçbirşeyi değiştirmiyor forumdaki düzen haricinde sizce ben ne yapmalıyım... Sessizce uzaklaşmak acaba diye düşünerek karar vermeye çalışıyorum. Ya peki bu kadar nefret kazanmamın sebebi onların iyiliği için gerçekleri hep saklı tutup yanlış yapıyorum gibi göstermekmi ben kötü değilim aslında insanların iyiliği sadece öyle davranıyorum kendimi onlardan uzak tutarak kötülüklerden koruyorum ama kimse birgün neden yaptın diye sormadı sorsa anlatacaktım yargılamayı daha kolay buldular...

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
yeri geLir aiLe biLe bir kenara itiLir , ayakLarının üzerinde duracak gücün varsa arkana bakma Zaza

greenmile

greenmile

Üye
sorunların kaynağı önemli elbette ancak sana tavsiyem sakin kalabilmeyi başarabilmelisin,sabır pekçok şeyin ilacıdır zaza hiçbir zaman artık son noktadayım demememelisin.

Aile çok önemli pişman olacağın birşey yapma

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
Diyorsunda uzak olmakta bi dert bir hafta yoktum hatta bugün saat 6:38 e kadar beni görmediler teli açtım aramışlar aradım çağırdılar zaten bu son olayla bütün bağlarım kopmak üzere sanırım artık geri dönmem belkide gerçekten istesemde dönmem

--------------- Ekleme ---------------

bazen taşlar yerine oturmuyor murat bu kavgalar bitmiyorki ben işe günlerce uykusuz gittim özelliklede eski müdür den çok çektim istifam kabul olsun diye ankara ile çok uğraştım yazıştım sadece bir sözle kabul ettiler psikolojim bozuk zaten bu adamı öldürürsem neden diye sormayın dedim 1 hafta sonra ohhh rahat dedik elime kabul edildiğine dair bir bildirim geldi anladımki hata yapmışğm daha da üstüne gidip ortalığı dağıtmalıymışım aslında

greenmile

greenmile

Üye
aranızdaki sorunlar çözülemeyecek kadar büyük olmalı ki bağların kopmak üzere olduğunu söylüyorsun.Ne var bu kadar büyük bir problem olarak?

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
işte diyorum ya onların iyiliği için sakladığım şeyler başıma belalar açıyor. Aslında kimse benim ne düşündüğümü bilmek istemedi

greenmile

greenmile

Üye
zaza fazla karmaşık şeyler var gibi hayatında..olayları pek bilmediğim için yorumda yapmakta güçlük çekiyorum

Samsun55''

Samsun55''

Üye
boşver abi kafana takma hiç bişeyi herşeyi oluruna bırak benimde senden farkım yok ailemle problemlerim yok ama bi tedaviye muhtaç şekilde hayatımı sürdürüyorum..anlatmıştım zaten sana daha önceden :oke: yüzün hepsin gülsün :sarıl:

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
Benim hayatım hiç düzgün gitmedi ki en son gerçekten mutlu olduğum zaman 6-7 yaşındayken babamların bana aldığı oyuncak olmuştur. Masum bir çocuk olarak kalmak isterdim

Şöyle özetleyebilirim kardeşin seni sevmez kavga edersin ortalık karışır dayak yiyen odur suçlu sensin adın çıkmıştır ya haklı bile olsan hep suçlusundur yargısız infaz sonra bi tokat yersin aslında acıtmaz o tokat sadece içinde büyük bir yara oluşturur 21 yaşındaysan ve gerçekten bilinen isa isen o zaman çok üzülürsün

Samsun55''

Samsun55''

Üye
anlayabiliyorum canım abicim seni :evet:

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
Sefam benim ya :sarıl: yeni gördüm mesajlarını kusura bakma :op:

Sidretül Münteha

Üye
Oyy Kıyamam Yaaa Aile Sorunları Herkesın Elbet Vardır İsa Bende Çok Şeyler Yaşadım ve Halaa Yaşamaktayım..
Yanı Bır Cok Insan Benım Gıbı Guler Yuzlu Gorunsede Kımsenın Icını Bılemeyız :)

Yanlıs Sendekı Sabır Hıc Bısey Bence Mesela Derler Yaa Hanı Peygamberler Sabrı Bu Bosuna Denılmıyor Peygamberımız Ne Çileler Çekti Ama Yılmadı Sabretti Hep Çok Sabırlı Bi İnsandı Yani O Zaman da Çekilen Çileyi Bu Zamanda Biz Çeksey Yaşaya Bilir Miydik ? Bide Böyle Düşünelim Velhasıl Halimize Her Zaman Şükretmek Lazım..

Daha Kötü Durumlarda Ola Bilirdik Öyle Değil Mi ?

Çocuk Değilsin Olgun Bi Yaşa Geldin Ailenin Alttan Almasını Bekleme Bazı Şeyleri Sen Alttan Almaya Bak Alttan Alırsan Emınım Tatlıya Bağlanacaktır Aranız İnsanlar Yaşlandıkca Cocuklasıyor Dıyorlar Yaa Hanı Buda Dogru Aılenın Üstüne Gitme Hangı Anne-Baba Çocugunun Kötü Olmasını İster Ki ?

Ailene Hiç Bi Zaman Laf Söylettirme Her Zaman Örnek Aile Olun Hanenizi Kimseye Güldürmeyin Birbirinize Bağlı Olun Kopuk Olmayın Her Zaman Denılsın Kı Ne Güzel Bir Aile..

Hiç Bi Zaman Negatif Düşünme Pozitif Düşün Sen Ne Kadar Pozitif Düşünürsen O Kadar Mutlu Olursun Mesela Ben Kötü Düşünemem Hep İyi Hep İyi Arada Bazen Darbeler Alsamda Ayağımın Üstünde Dura Bılıyorum ve Napıyorum Hep Halıme Şükrediyorum Gülüyorum :)

Anne ve Babandan Özrünü Dile Her Ne Kadar Hatalı İseler Bile Helallıgını Al Onlardan Bugun Varız Yarın Yokuz..
Bi Sözümü Söyleyeyim " Her An Herşey Olabilir " Sevdıklerını Kaybetme Aile Çok Önemli Bi Sıkıntın Olursa Her Zaman Dinlerim Hatta Numaramıda Vereyım Sana Ara Konuş Paylaş Yeterkı Dert Etme Sıkıntı Yapma Kötü Şeyler Düşünüp Yanlış Hakaretler Etme Canına Kıyma !

Bu Canı Sen Kendıne Vermedın Herseyın Vebalını Oducez Obur Tarafta Bu Can Sana Emanet Emanetıne Ihanet Etme Sahıp Cık Tamam Mı :) Gerisi Herşey Boş Herkes Sınamada :sarıl:

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
çok güzel diyorsunda şöyle bişeyde var yaşamayan bilemez bu sade aile ile olan bir konu değil, baskılı olan tabi aile konusu ama şuan için öyle bir baskıdayımki elim kolum bağlı ben hayatımda bu kadar çaresiz kaldığımı hatırlamıyorum her sorunla Allah'ın izniyle atlattım ama bu sefer sadece geçmişten tek farkım artık sivil olmam her kafama eseni artık yapamam baskı sadece aileden gelmiyor diplomatik bir baskıda var yani beni tekrar muhtaç etmek için elinden gelen tüm pislikleri yapıyorlar sabırda biyere kadar çünkü biz peygamberler gibi değiliz
Bu arada desteğin için teşekkürler :)

Sidretül Münteha

Üye
İsa Bende de Baskı Var O Zaman Hayatımı Anlatsam Roman Olur :D Yahu Ben Evden Cıkan Insan Değilim Biliyor Musun ? Ev-İş İş-Ev Hiç Bi Sosyal Faaliteyim Yok Benım Hiç Biyere Gidemiyorum Rahat Hareket Edemıyorum Bu Yasıma Kadar Hiç Hatırlamam Bi Arkadaşımla Çıkıp Gezmek Takılmak Oo Bende Ne Baskılar Varda Napıcan Başa Gelen Çekilir Bea..

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
Sorun çıkmak dolaşmak değilki ben bi siverekte oda sadece pazarları vakit bulabiliyordum arkadaşlarla dolaşmak aktivitede bulunmak için benim sorunum bu değil nasıl anlatayım bielemiyorum bazı gizlilikler var istesemde anlatamam hani dersin ya yatak odasında olan olaylar hep orada kalmalı benimkide öyle herşey anlatılmz

Sidretül Münteha

Üye
Sorun çıkmak dolaşmak değilki ben bi siverekte oda sadece pazarları vakit bulabiliyordum arkadaşlarla dolaşmak aktivitede bulunmak için benim sorunum bu değil nasıl anlatayım bielemiyorum bazı gizlilikler var istesemde anlatamam hani dersin ya yatak odasında olan olaylar hep orada kalmalı benimkide öyle herşey anlatılmz
Pekala :)

_SiyabeNd_

_SiyabeNd_

Üye
Ne olursa olsun bu kadar umutsuzluğa düşme ALLAH'tan ümidini kesme belki biraz kafa dinlemeye ihtiyacın vardır düşünsene belki daha kötü şeyler olabilirdi hani derlerya insan başkasının derdini görmeyince kendi derdini dağ gibi görür ALLAH'ın iziniyle İnşallah atlatacaksın.Ama bulunduğun şehirden başka bir yere taşınsan belki bir faydasını görürsün olduğun yerden uzaklaşırsan.

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
Ben derdimi büyütmüyorum benden daha kötüleri var ama her insanın bir sınırı vardır o sınırlar aşıldımı insan bunalmaya başlar ve eski gücünü kolay kolay toparlayamaz herşeyde bir hayır vardır ama insan içine ata ata olmuyor artık içimde tutamıyorum anlatıp rahatlamak istedim faydasıda oldu şimdi biraz huzurluyum ama ne olur bilemem

Sidretül Münteha

Üye
Dua Et Kendıne Aile Ee Birazcık Yüzsüzlük Etmıs Olmıyım Azda Banaaaaaaaa :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt