Nokia n8 için hangi kılıf ?

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia N8 için Hangi Kılıf Daha mantıklı?

• Silikon Kılıf

Kullanılan: 23 35.9%
  • Zagg Invisible Çizilmez Kılıf

Kullanılan: 41 64.1%

• Kullanılan toplam oy
    64
  • Anket kapatılmış .
yahyatemiz

yahyatemiz

Üye
nereden alacağız

efe_24

Üye
şeffaf silikon kılıf almada ne alıyosan al

birşeybulamadım

birşeybulamadım

Üye

bende bu kabın siparişini verdim 2 güne elime geçer biraz beklersen sana bilgi verebilirim :)

telefonu alırken yanında verdiler bunun beyazını.. yeşil olduğundan beyaz vermişler sanırım.. çok hoş çok güzel:spr tavsiye ederim.
ama bir yandan kılıfsız kullanmak istiyorum rengi o kadar güzel ki kılıflı biraz rengi solmuş gösteriyor. :D

berkayevs4

berkayevs4

Üye
Trexta Kullanıyorum TİM den 45 tl ye aldım 2 defa sert zemşne 1 er metreden düştü
DAŞ GİBİ DURUYO DAŞ DAŞ :D
ama + ları ve - leride var bunu bi ara konu olarak açıcam :))

SPLNTR

SPLNTR

Üye
Telefon eşsiz benzersiz, kolayca seçilirdi, ama bu kadar güzel bir telefonu korumaya birçok aday var :) normaldir. Ama sana şiddettle kendi yöntemimi öneririm, biraz pahalı ama en iyisi. Delikli kılıfı al, komple kapat etrafını, hem de güzel görünüyor; ön cam için ise invisible shield al, tak... Çok güzel oluyor. ama toplam 60TL yapıyor :D

naptın arkadaşım :) ben delikli kılıfı 5 tl ye , ön saydam korumayı 5 tlye toplam 1o tlye tam takır gidiyoruz

BL@DE02

BL@DE02

Üye
Evet ben de bu delikliden kullanıyorum, ve çok memnunum, ama bu sadece arka tarafı kapatıyor, önü için de invisible shield'in ön kısmını yapıştırdım, gerisi duruyor :D isteyene verebilirim ön tarafı hariç arka yan üst ve alt invisible shield parçaları :D
ben de de 3 çeşit kılıf var ama bende bunu kullanıyorum :oke: ebay dan almıştım 3 hafta içinde hong kongtan geldi 1 dolara kargo dahil :ehe:ehe

AYNA

AYNA

Üye
ya birde kapaklı kılıflar oluyordu n8 e varmı öyle birşey on ekranı kapatıyor o kılıflarda..onlar iyi mi sizce?

ewsel

ewsel

Üye

bende bu kabın siparişini verdim 2 güne elime geçer biraz beklersen sana bilgi verebilirim :)

tavsiye etmem :nono: ben aldım ve pişmanım...!!

esatgelmedi

Üye
ya birde kapaklı kılıflar oluyordu n8 e varmı öyle birşey on ekranı kapatıyor o kılıflarda..onlar iyi mi sizce?

kapaklı deri kılıflar çok kullanışlı ve iyi koruyor ben kullanıyorum tavsiye ederim:oke:

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
en iyisi zagg invisible shield biraz pahalı ama değer

Üst Alt