Şahsen X6 ve 5800 da deneme fırsatım oldu sağdan soldan arkadaştan. Bende HTC HD2 var. ve diyebilirimki Nokia ların sülalesini dize getirir. Ben böyle seri, hızlı, keskin, refleksleri güçlü ekran tanımadım.
Ayrıca Touch HD de ki gibi alt tuşları sanal değil fiziksel. Bu da acaba yanlışlıkla arama yaptımmı dedirtmiyor. Sanal tuş olarak tarif edilen şey. HTC Touch HD nin alt tarafında tuşlar görünüyor. Onlar sadece boya. Dokunduğunuzda işlev görüyorlar. X6 daki gibi uzaktan dokunmatik klasında görünüp fiziksel tuş değiller.
Ayrıca tuşların soft beyaz ışıkları video vb izlerken kapanıyor ve loş ortamda orada olduklarını bile anlamıyorsunuz dokunmadan..
+ 4.3"
+ iGo8 ile çevrimdışı canlı GPS kullanabiliyorsunuz. 1GHz Snapdragon işlemci ve 488mb ram 512mb rom a sahip olduğu içinde yeniden rota hesaplaması olsun vs ekran GPS koordinat ayarlaması dehşet hızlı...
X6 mı ? N97 mi ? geç tek kalemde.
--------------- Ekleme ---------------
Tatoo ise HTC nin yavru telefonlarından olsa da kaliteli olduğunu düşünüyorum. 2.8" ekranı ve ebatları ile fazla göze batmayacak rahar bir telefon olduğu kanaatindeyim. Konfigürasyonunuda çok iyi biliyorum. Eğer şu dakikaya dek almadıysan kesinlikle kaçırma derim.. Sahibinden.com da satanlar var garantili vs. bence kesinlikle al. Sonra pişman olursun.