Htc Tattoo mu Nokia X6 mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eniyimobil

Üye
    Konu Sahibi
Htc Tattoo mu Nokia X6 mı?
Arkadaşlar sizce Htc Tattoo mi Nokia X6:oke:

lord_keles

lord_keles

Üye
Ya millet bu x6 yi niye bukadar ustun goryo anlamadim.5800 dan tek farki kapasitif 5 mp ve 16 veya 32 gb hafizasi olmasi millet kasa kapagindan cok sikayetci gerisi 5800 la tamamen kopya..

eniyimobil

Üye
    Konu Sahibi
arkadaş akıl vermek yerine hangisinin iyi olduğunu söyleseydin iyi olmaz mıydı?

789kaya

Üye
htc tabiki

Kefelon

Üye
htccccccc

Lacrymosa

Üye
Ya millet bu x6 yi niye bukadar ustun goryo anlamadim.5800 dan tek farki kapasitif 5 mp ve 16 veya 32 gb hafizasi olmasi millet kasa kapagindan cok sikayetci gerisi 5800 la tamamen kopya..

+++++++

Tattoo daha iyi tabii ki.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici

bir telefondan ne bekliyorsunuz anlamadım bulaşık veya çamaşır yıkamasını mı? kapasitif ekran 5 mp kamera 16 gb hafıza daha ne olacaktı:hmmm

Lacrymosa

Üye

bir telefondan ne bekliyorsunuz anlamadım bulaşık veya çamaşır yıkamasını mı? kapasitif ekran 5 mp kamera 16 gb hafıza daha ne olacaktı:hmmm

Dokunmatik ekranları telefonlar için yazılmış bir işletim sistemi,
Gerçek 5 MP kamera,
Gerçek kapasitif ekran,
Birazcık işlemci
Birazcık RAM
Birazcık oyun performansı olsa belki X6'da Java oyunlar değil Smybian oyunlar (yok ama belki) oynardınız. :)

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Dokunmatik ekranları telefonlar için yazılmış bir işletim sistemi,
Gerçek 5 MP kamera,
Gerçek kapasitif ekran,
Birazcık işlemci
Birazcık RAM
Birazcık oyun performansı olsa belki X6'da Java oyunlar değil Smybian oyunlar (yok ama belki) oynardınız. :)

ve de en az 2000 tl olurdu malesef bunların olmasıda maliyetide artırırdı nokia babasının hayrına yapacak değil bunları

icais

icais

Üye
htc al bak dalgana :D salla nokiayı

vlqn

Üye
Şahsen X6 ve 5800 da deneme fırsatım oldu sağdan soldan arkadaştan. Bende HTC HD2 var. ve diyebilirimki Nokia ların sülalesini dize getirir. Ben böyle seri, hızlı, keskin, refleksleri güçlü ekran tanımadım.

Ayrıca Touch HD de ki gibi alt tuşları sanal değil fiziksel. Bu da acaba yanlışlıkla arama yaptımmı dedirtmiyor. Sanal tuş olarak tarif edilen şey. HTC Touch HD nin alt tarafında tuşlar görünüyor. Onlar sadece boya. Dokunduğunuzda işlev görüyorlar. X6 daki gibi uzaktan dokunmatik klasında görünüp fiziksel tuş değiller.

Ayrıca tuşların soft beyaz ışıkları video vb izlerken kapanıyor ve loş ortamda orada olduklarını bile anlamıyorsunuz dokunmadan..

+ 4.3"
+ iGo8 ile çevrimdışı canlı GPS kullanabiliyorsunuz. 1GHz Snapdragon işlemci ve 488mb ram 512mb rom a sahip olduğu içinde yeniden rota hesaplaması olsun vs ekran GPS koordinat ayarlaması dehşet hızlı...

X6 mı ? N97 mi ? geç tek kalemde.

--------------- Ekleme ---------------

Tatoo ise HTC nin yavru telefonlarından olsa da kaliteli olduğunu düşünüyorum. 2.8" ekranı ve ebatları ile fazla göze batmayacak rahar bir telefon olduğu kanaatindeyim. Konfigürasyonunuda çok iyi biliyorum. Eğer şu dakikaya dek almadıysan kesinlikle kaçırma derim.. Sahibinden.com da satanlar var garantili vs. bence kesinlikle al. Sonra pişman olursun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt