Monte'm kafayı yedi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aLoNeFox

Üye
    Konu Sahibi
Monte'm kafayı yedi
2 ay önce Samsung monte aldım. Ara sıra reset atması dışında hiçbir sorun yoktu. Az önce ilk kez görüntülü konuşmayı denedim. Kapattıktan sonra durmadan telefon bozulmaya başladı. Ekran kararıor ve ortalanmış bir şekilde bozuk bir görüntü geliyor. Batarya çıkarmadan düzelmiyor. Nedeni ne olabilir?

xhelalim

xhelalim

Üye
sistemde Kullandıgın Firmware Hangisi? *#1234# Yapıp Öğrenebilirsin firmwareyi Söylersen Bişiler Söyleyebiliriz.

aLoNeFox

Üye
    Konu Sahibi
S5620jtjl2

baranselona

baranselona

Üye
enteresan bende bu fw yi kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok yazılımını güncellesin düzelir eğer kendiniz güncelleyemiyorsanız zaten servise göndersiğinizde yazılımını güncellerler..

eğer yazılımla ilgili bi sorun yoksa servise göndermek en mantıklısı

iyi günler

aLoNeFox

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler. Servise göndermem demek birkaç ay telefonsuz kalmam demek.. Güncellemeyi denerm, olmadı kalsın öyle..

baranselona

baranselona

Üye
tabiiki q klavyeyi istemiyorsanız en iyilerden birisi S5620MFJF1(route66-samsung LBS)

- leri

qwerty klavye yok
tr sözlük yok

+ ları
route66(samsung LBS)
2 ayrı tema(sadece arka plan renkleri değişik)
m.çalarda listenin başına dönme yok listenin neresinde kaldıysanız ordan devam ediyor bence çok güzel

nasıl yükleneceği ve gerekli dosya linkleri aşağıdaki linkte mevcut

http://www.maxicep.com/samsung-uygu...rmwareli-route-66-turkce-destekli-422853.html

xhelalim

xhelalim

Üye
bRnSL MFJF1 tr dil varmı hiç denemedim?

TasteKiN

TasteKiN

Üye
var var :)

aLoNeFox

Üye
    Konu Sahibi
tabiiki q klavyeyi istemiyorsanız en iyilerden birisi S5620MFJF1(route66-samsung LBS)

- leri

qwerty klavye yok
tr sözlük yok

+ ları
route66(samsung LBS)
2 ayrı tema(sadece arka plan renkleri değişik)
m.çalarda listenin başına dönme yok listenin neresinde kaldıysanız ordan devam ediyor bence çok güzel

nasıl yükleneceği ve gerekli dosya linkleri aşağıdaki linkte mevcut

http://www.maxicep.com/samsung-uygu...rmwareli-route-66-turkce-destekli-422853.html

"m.çalarda listenin başına dönme yok listenin neresinde kaldıysanız ordan devam ediyor bence çok güzel"

Sırf bunun için bile kurarım, deli ediyor beni :D Çok teşekkürler bilgi için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt